Stupid

Asså nu mår jag dåligt på alla sätt som finns! Jag vill bara försvinna.
Inget går att göra åt sakerna heller!

30/9 kväll

Såja. Nu har jag berättat om sex och samlevnad till min lille bror och hans kompis. Dom verkade tycka att det var väldigt intresant och vi kollade också i en bok som dom verkade gilla. Hoppas bara inte att dom säger nåt till deras föräldrar!

Don't

A broken heart is lika a broken mirror.
It's better to leave it broken then
hurt yourself more trying to fix it.

30/9

Nu har jag fått mitt moppe kort, så jag får köra lagligt nu! Jag har längtat, och jag får hyra film också!! Jag älskar att vara femton.


skola

Första gången jag hinner med allt på morgonen och hinner sitta vid datorn lite! Snart ska jag görja masa mig mot bussen. Det börjar bli lite för kallt för moppen nu. Nej nu ska jag borsta tänderna och börja gå snart, hade bra!


Min gullrumpa

Jag och josse1 har varit på pörsön och handlat chips å chocklad. Så nu blir det idol mys! Sen DH!!! Men nu börjar det igen. Höres ♥

29/9

Äntligen! jag och josse har fått en praoplats på dagis. Det kommer nog bli kul. Små barn är så söta. Imorgon får jag börja köra moppe lagligt också, Jag längtar. Det händer så mycket roligt nu dom hära dagarna. Idag är det DH premiär!!! Fan vad jag har längtat! Imorgon är det grays premiär och på torsdag ska jag stå i elevfiket. Hoppas att det blir kul. Jag slipper i alla fall alla tråkiga lektioner. Nåja nu ska jag bädda ner mig i soffa och kolla om det är nå bra på tv, fryser som en gris! puss



Super snyggt!

Haha! Nu har jag målat naglarna. Super snyggt måste jag säga, utanför lite här och var. Men Snart ska jag packa gympisarna och borsta tänderna, sen blir det sängen. Jag måste verkligen börja gå och lägga mig tidigare jag orkar ju inte ens upp på morgonen. Men snart fyller min lilla gullrumpa år också, fan vad jag längtar!! Nej nu är det kväll fix för mig, natti.

28/9

Idag har jag varit på stan. Först gick jag och josse 1 och kollade efter praoplatser, men vi är ju smarta så vi väntade till sista minuten så nu har vi fortfarande ingen prao! Aja efter ett tag kom josse 2 och alla vi gick runt ett tag. Jag köpte bland annat en tunika till min och josses '' fest''. Den var riktigt snygg så jag längtar. Snart ska jag se idol och sen ska jag sitta och skratta åt anna anka i svenska hollywood fruar. Chiao!

Natti

Nu har jag precis duschat. Innan det var jag hos josse, vi gjorde lite läxa och fikade för hennes pappa fyllde år. Men nu ska jag nog ta och borsta tänderna å hoppa i kojs, natti.

Din släkt = Min släkt

Nu är jag hemma. Jag har varit med josse hos hennes mormor och morfar hela helgen. Jag älskar hennes släkt också så det är alltid lika kul att komma dit! Imorgon är det ju skola igen, fan vad fort det går. Vi har läxförhör imorn och jag har inte tränat nått jag glömde allt i skåpet! Nåja, på fredag fyller i alla fall josse år också så vi får se när jag köper hennes present, jag har ju redan köpt en del av den. Jag fick min present av josse i fredags och fan vad jag älskar hon. Det var ett skit fint armband!!!! Jag kommer ju använda det varge dag! aja nu ska jag inte slösa min tid på detta, hade!




15!

Äntligen! Jag gjorde ju mitt moppe prov idag det gick skit bra. Nu borde alla mina gäster komma snart, jag längtar! Presenter, presenter.

Soon!

Äntligen klar med bakandet! Så nu är det väl bara att hoppa i säng. Jag längtar tills imorgon!!! Gonatt

Fixa

Nu håller jag på att baka som en tok och ska fixa allt. Jag ska göra tårta plus två kakor, medans dom är i ugnen pluggar jag för moppe provet så det är väldigt stressigt!

Stress!

Jag har nyss varit på stan och köpt min present till josse. Det blev inte det som jag egentligen skulle ge men jag blev nöjd ändå, hoppas hon gillar min present. Jag hittade så mycket på stan också fan att jag inte har så mycket pengar kvar nu! Men adam sa nyss till mej att han håller på att göra en present till mej på sjöjden. Fan va gulligt jag längtar. Han har precis börjat med slöjd så han är så nöjd över att han ska göra en sak till mej. Imorgon ska jag göra moppe provet också jag kan ju inget om trafiken, jag kommer inte klara det. Sen så måste jag baka massor också tills alla kommer imorgon på fika. Allt kommer bli så stressigt! aja nu ska jag käka, puss och kram hade bra.

Söndagsstäd

Hallå, Jag har städat hela dagen sen josse for hem. Det skiner i mitt rum nu. Men nu ska jag gå ut på en prommis och sen ska jag hoppa in i duschen senare ikväll. Jag kommer nog att somna tidigt ikväll också eftersom att jag har städat hela dagen, så jag är redan nu svin trött. aja nu ska jag gå på min prommis.

varmt/kallt

Igår morse var det minus grader hära i björsbyn och nu är det 27 grader i solen, alvarligt det är ju sjukt! Aja senare kommer i alla fall farmor och farfar hit dom ska äta hära så jag ska nog baka en kladdkaka. Då får jag alltid så mycket berömm av farmor. Sen ska jag nog städa lite också, bädda rent åså. Josse kommer ju ikväll så då ska jag impa lite på hon också. Tror inte att vi kommer göra så mycket. Jag, josse och mamma var och handlade en stor fet jävla godis påse så vi kommer nog trycka i oss det ikäll. Men nu ska jag hoppa in i duchen vi höres!

Godnatt

Jag har verkligen ingenting att göra så, godnatt!

Vanlig fredagskväll

tjabba, Idag hadet vi orientering på skolan. Det är det sjukaste, tråkigaste jag vet och jag ville verkligen inte. Jag kan ju inte ens hålla kartan rätt väg. Så Jag och några andra som tydligen kände likadant som mig bara virrade runt dära i nästan 1 TIMME! Förstå 5 kontroller på en timme. Det är ju sjukt så dåliga vi är.Aja det måste ju bli förbättring. Vi kommer ju också att ha en orienterings dag. Men efter att vi var klara kändes det i alla fall ganska bra. Lite stollt för att jag klarade det och rörde lite på mig, som verkligen börjar synas att det behövs.

Ikväll är det idol igen. Som vanligt blir det bara jag och mina morötter ikväll då. Det var ju meningen att vi skulle till josse, mamma och pappa skulle prata med josses pappa om något så då tänkte jag sova dära också. Men han skulle bort eller nåt sånt så det blir en annan gång då. Tråkigt jag som såg fram emot det jag har inte sovit dära på skit länge. Men imorn skulle nog josse i alla fall sova hos mej tror jag. Blir säkert bara att kolla på nån film eller nåt sånt. Vi tänkte se en nyköpt film förra helgen men vi gick på bio då istället så det blir väl den imorn då. Nåja nu ska jag gå och skära morötter och blanda dipp. Sen ska jag bara slänga mej mer framför tvn, Höres.

Tierd

Tierd of trying
sick of crying
yeah im smiling
but on the inside im dying

Äntligen!

Kom hem från skolan för ett tag sen. Torsdagar är våra kortaste dag, härligt. Men när jag kom hem kom jag på att jag måste ju verkligen börja tänka på något att köpa till josse hon fyller ju år snart. Så jag frågade den bästa rådgivaren, min 9 åriga lillebror. Han kom på en skit bra sak, fan vad jag älskar han! Jag har ju så dålig fantasi!
Så då ska jag fråga josse om hon vill följa med på stan, eftersom att andra josse inte kan följa. Hoppas bara inte att hon blir besviken. Men nu ska jag gå och äta fruktsallad såg att nån hade gjort det, hade bra.

fort

Idag bestämde vi tjejer i klassen vad vi ska göra på halloween. Vi ska bara vara hos josefine J och tjocka å sånt sen ska vi sova dära det kommer nog bli kul. Men det är ju länge kvar. Snart fyller jag år så då ska jag göra moppe provet och jag hoppas att det går bra. Jag har börjat läsa igenom allt igen. Josse fyller ju år typ en vecka efter mig så jag måste ju ochså börja tänka lite på vad jag ska ge hon, jag har ingen aning vad jag ska ge! nej nu känner jag att det börjar lukta mat. Mmm jag är svin hungrig.

Tjejer

Nu har jag precis ätit. Jag har varit med tjejerna i klassen idag, inte så länge men lite i alla fall. Vi planerade på våran lilla hemlis och så blev det lite skvaller å sånt. Det måste göras igen, det var lite mysigt. Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog att sitta vid datorn och sen hoppa in i duschen, och sen ska jag se idol å det blir nog en tidig kväll. hade bra!

Why?

I hate you...
and then i love you
it's like i want to throw
you off a cliff...
then rush to the bottom
to catch you


Never again

Behind the strong walls everything is shattered.

Candy!

Allt jag kan säga är mmm marabou.

Söndagar

Jag känner mig alltid risig på söndagar. Bara legat hemma hela dagen och slappat. Väntar bara på att det ska bli kväll och hoppa in i duschen och stå dära hur länge som helst sen borsta tänderna och krypa ner i en ny bäddad säng. Det är nog det enda bra med söndagar.


Dålig

Igår var jag på bio med josse och vi såg sommaren med göran. Skit dålig! Aja sen när vi kom hem såg vi lite tv och åt lite chips å sånt sen gick vi och la oss. Inte så mycket mer. Vi såg idol repriserna hela morgonen också sen skjutsade jag hem hon.
 
                     
 

Bio

Nu drar jag och josse på bio. Ska se sommaren med göran. Ciao

Snyggt

Så går det när vi inte har något att göra hos farmor








Farmor

Hallå, Snart ska jag till farmor och farfar och äta. Alltid när vi äter hos dom blir det så tidigt jag är inte ens hungrig. Jag kommer nog äta i alla fall för hon har så god mat. Jag håller på att städa lite också det var så äckligt i mitt rum. Ikväll blir det mys med josse. Vi ska se film och sånt. Men nu ska jag gå och ta på mig mamma och pappa kommer och hämtar mig och josse snart, höres.

You

When your scared you might crash i'll be your ground.
When you can't breathe i breathe for you.

idol

Idag slutade vi halv ett för vi hade ingen hk. Så när jag och josse cyklade hem såg vi en ny lekpark och den var vi ju tvungen att prova, så vi stannade dära i ungerär en timma. Efter det for vi till josse. Vi gjorde lite läxa och sånt. Men hon skulle fara på träning så jag for hem. Undrar egentligen när mina träningar börjar. ikväll blir det idol med poppisar, hade.







Filmfestival

Idag var vi på filmfestivalen alla filmer var typ skit bra förutom våran. Det var lite pinsamt, den visades först av alla filmer också! Efter det bytte vi om till idrotts kläder på en toa på kultan. Sen gick vi till dagobert och snabb åt. När vi hade ätit klart tog vi bussen till ormberget och hade skoljoggen i spöregnet! Jag som var sjuk, nu kommer jag ju bli ännu mer sjuk! Men nu ska jag nog ta och ringa josse.

Never

This time was different fellt like i was just a victim and
it cut me like a knife when you walked out of my life.
Now im in this condition and i've got all the symptoms
of a girl whit a broken heart. But no matter what
you will never see me cry.

Skönt

Kom nyss hem från skolan, det gick ganska bra idag. Vi var ju på bio så vi hade inte så mycket lektioner idag, skönt då kunde man koncentrera sig. Imorgon är det ju skoljoggen men jag är ju förkyld så jag ska bara gå och små jogga lite medans alla andra måste springa. Min dator har blivit knäpp igen så jag försöker att få in bilderna på den men det går inte så bra! Nej nu ska jag nog göra lite matte gjorde inget igår. hade


To fast

hallå

Idag var det meningen att jag skulle fara till josse och vi skulle göra matte men nej. Vi for och handlade och sen kolla vi på en match. Jag hade verkligen behövt jobba matte eftersom att jag ligger efter och hon ligger före. Har börjat bli lite små förkyld nu också som jag sa! Mamma ringde nyss till ninas trafikskola så jag har fått en tid och ska göra moppe provet när jag fyller år, hoppas det går bra. Jag har glömt mer än hälften så jag kommer nog inte att få köra nå moppe, trist. Imorgon ska vi i alla fall på bio med klassen. Det ska bli kul, efter det ska vi äta på max. På onsdag har vi också nåt i stan så då får vi tydligen också äta på max. Sen har vi skoljoggen så det är nog inte så smart att trycka i sig max mat innnan den. Nåja nu ska jag höra med josse hur det gick med våran lilla hemlis.

Right here with me

Jag har haft ont i halsen hela dagen, kommer nog bli förkyld. Inte precis det jag ville just nu! aja jag måste ju i alla fall gå till skolan. Skolan är det sista stället jag vill vara på nu. Jag längtar tills vi ska fara utomlands bara försvinna från allt och alla ett tag. Men jag har ju josse som alltid är dära. Hon sa också en jätte gullig sak i helgen,
jag: (äter en kaka)
josse: kan jag få smaka?
Jag: ta en egen jag är sjuk. då kanske jag smittar dej, jag kanske har svininfluensan.
Josse: dör du dör jag.


Mitt hjärta!

Hate

When you've been in love and you got hurt.
You will heel, but there will always be a scar.


5/9

Jag har spenderat hela kvällen igår, natten och tills nu idag med josse. Vi har haft roligt som vanligt, vi tog det bara lungt. Idag har vi kollat på en match som jag inte har nån aning om villka det var som spelade. Jag tror nog att jag ska ta moppen och fara å köpa godis senare. Om jag får ut den ur garaget. Dom håller på att gräva dära men dom ska nog fylla igen det snart, hoppas jag. aja nu ska jag gå och bara ta det lungt. höres


finfint

Det finns inget att göra på dagarna när man kommer hem från skolan! Förutom att städa och göra läxa det behövs nog alltid. Men inget roligt, jag har kollat igenom bilder och hittade lite små fina bilder.

                      
                      
                                                      
                       Höres


Less!

hallå!

Idag har jag inte gjort ett piss bara slappat och kollat tv. Jag hade tänkt att kolla vad jag ska ha för kläder på mig imorgon det är skolfoto. Men nä josse har lämnat mina nya jeans hos jacob så jag får göra det ikväll. Nä nu orkar jag inte skriva jag mår skit dåligt skulle bara vilja skrika rakt ut. Så less jag blir på dej!

RSS 2.0