snabbt stabilt och jätte jätte bra

Nu har jag städat hela mitt rum pch bäddat med nya påslakarn. Fint! Nu känner jag lukten av maaat. Sen kommer jossa till mig och så ska vi se bb. Kult!
jättepåskägget!

glad påsk

Har haft en jättebra helg! Igår drog jag och jossa ut i vårnatten och for på lite fest! Och i morse for vi till västmark för påsk släkt middag. Vi har kommit fram till att det enda som jag inte brukar vara med och göra med derar släkt är att fira jul. Men jag anses ändå som en i släkten! Men än är inte helgen slut och nu när jag och jossa har huset för oss själva så ska vi ha så mysigt! Så nu ska jag fara. GLAD PÅSK!
vi ritade fina tattoos på varandra. Här är en pussmun?

allstar

Idag åt vi på allstar! Riktigt lyxigt! Sen så for vi runt och handlade lite. Jag fick nya påslakarn och örngott. Leopard. Yeey! Vi köpte även ett nytt hjul till min trasiga cykel. Så snart kan jag börja cykla igen. Wiihoo! Jag har också övningskört ända till örnäset. Ja så såg min dag ut!

sool

I förrgår såg jag min första igelkotte och fjäril. Igår dödade jag min första spindel. Och idag så såg jag min förska hummla/geting. Jag kutade in så jag han faktiskt inte se så noga var det var. Men sommarkännslorna kommer ju i alla fall. Nu ska jag ut i solen lite!

A girl's just as hot as the shoes she choose

Klantigt av mig att inte hålla koll på när komunens sommarjobb hade sin sista ansökningsdag! Pappa kom hem med sommarfågel ansökan till ssab. Men tänk om jag inte får där.. då blir det en riktigt skön sommar, dock utan pengar. Men snart ska jag till tandis så nu ska jag etaaa!

jag som aldrig har roliga bilder. Men här är lasse modell förra våren,
lillen som nu är lite över ett år.

stan

Idag har jag, josse och mickan varit på stan! Jag som är så fattig skrapade ihop ca 20 kronor i enbart enkronor från min spargris, Jag som tyckte att det började gå bra med den nu.. Jag som hoppades på att det skulle bli sol idag. Jag började ju på min bränna igår.....................

sweet dreams

Idag kom mina papper om att jag får övningsköra! Yeey! Så jag körde för nästan förska gången idag upp till byn villket är ca en kilometer. Det passade ju perfekt när vi ändå skulle på min kusses kalas. Hon blev tonnåring idag! Sen så tog jag och jossa moppen, for å köpte lite snask och så såg vi på dh och bb hos henne. Men nu är det natti för min del.


jag tycker fortfarande att det här är en sån cool bild!

Its Empty In The Valley Of Your Heart

Idag har jag varit ute och gått! Japp, jag faktiskt. Gjorde det helt själv.
Borde ju faktiskt börja springa snart men jag skyller fortfarande
på att det är för kallt. Villket det inte alls är så jag ska börja.. snart.

long live

Gjorde ett litet collage på min hår historia! Hehe
Och jag menar LITET, det syns inte så bra.
(Jag kanske ska säga att man klickar på bilden så  att ni inte tror att den är
såå liten.)

we must chose hope before fear

eller tvärt om.
Igår tog jag min första moppetur för ivår. Eller ja, första turen där jag körde. Jag körde ända till brändön! Men jag drog bara på mig min vinterjacka igen och så gick det bra. Så i brändön spenderade jag hela kvällen och spontant hela natten. Men det var mysigt! Länge sen jag träffade juttan!
en gammal fin bild!

påsk

JAA! Påsklov! Underbart skönt. Mitt schema är ju så klart fullspäckat med att sova.
min nya jacka som jag väntar på! Med en stor mysig luva!

I like it classy, not trashy

Nu har jag samlat på mig lite bilder så vassego!

töt

kolla vem som tittade fram när jag skulle hämta kläder i min byrå!

nude & rude

Igår kom lite saker som vi beställde för ett tag sen och jag e nöjd chej!

hoes for sale

Andra gången som jag har gjort nyheter i teknikens hus studion. Tycker ändå att det är kul. Jag gillar att hela skoldagen gick åt till det. Men såklart så blev genrepet inte så normalt med take på att vi går bf.
Aja nu en bild på mig och min fina vän jossa som varit min vän i tio år och genom vått och torrt!

flott

Idag tog jag och min syster en moppetur till stan. Det kändes helt ok när hon har körkort och jag ska börja övnings köra. Vi satt i värmen vid kultan och tog en lyxshake och jag fyndade som jag blev väldigt nöjd med!
och imorgon ska vi till teknikens hus! Kult!

lucky girl

Jag ska inte fara utomlands, jag har inte råd med ett par shorts som var på halva priset för nån dag sen, jag har fått snölopps bett överallt, jag har ingen anledning till att duscha, och sist så har jag inga vänner enligt mamma. Dom få jag har försvinner sakta men säkert tydligen. Hur kan man vara så arg över att man inte fick pengarna då man bad om dom. Precis lagom till rean. Nä, dagen efter går det bra. Samma priser är tillbaka.

like this?

Tumblr_lih1snjene1qfumneo1_500_large

i am bound to you


my heart is refusing me


usch! Jag börjar gråta! Tycker sånt här är så hemst. Såg ett klipp en gång
när dom skar upp levande valar på strandkanten en gång.
Vattnet blev jätte blodigt och jag satt och lipade. Så hemskt!!

ikea

Mamma väckte mig vid halv tio i morse och frågade om vi skulle följa med fammo & faffa till happis och på på ikea mm. Självklaer hoppade jag upp som om jag inte ens var trött. Så nu har jag innhandlat lite nytt, fint och fräscht till mitt rum. Så imorgon när pappa kommer hem får han hjälpa mig att skruva, montera upp och grejja. Men ikväll ska jag och mamma på bio och ha det mysigt. Vi har gott candy world godis från happis med oss! Villken kulig lördag!

jag har ju aldrig bilder så här är lite ikea grejjor.

ska man vara fin får man lida lite pin

Clara delade ut en gratis veckas träning på helex. Men jag och min feta röv har aldrig orkat oss dit. Inte jossa heller för den delen. Det började i måndags och idag är det fredag.. Men det beror ju också lite på att det är i stan.......................


RSS 2.0