jajemän

Imorgon är det 1 juli = min sista arbetsdag!! Jag är så glaaaad!!! Sova är det enda jag ska göra i fortsättningen.
Men nu ska jag äta chokladdoppade jordgubbar!!!!!!!!!!!!!1
juste min fina krans som jag gjorde på midsommar blev lite stor.......................
Den funkade endast att ha på skallen om man hade luva..................................

my new room

Vi har en boda på våran baksida som är gjort som ett rum som man kan bo i, men vi har använt det som förråd. Idag har vi städa ur den och jag har börjat måla en vägg. Det ska bli till mitt sommarrum har jag kommit på! Svalt och skönt. Jag ska göra det såå fiiint. Oj så kult! Jag ska visa före och efter bilder sen när det är klart!
ungefär såhär vill jag att det ska se ut! Vitt, mysigt och fräscht!

rix fm festivalen

sådärja! Jonatan gillade också alla coola kändisar på rix! Speciellt erik saade <3<3<3<3

impuls kväll

Igår tog jag med mig camilla som sällskap medans jag skulle käka på max! Det var gott! Efter det så blev det ett impuls besök på roasters! Det var mysigt! Efter det åkte vi till camilla och ja..! Det var normalt! Jag smakade bland annat på nåt iranskt frukt platt sak! Det var faktiskt gott! Och nu är jag stolt! Kom förövrigt hem vid fyra! Ikväll kommer flickorna hit och vi ska grilla och ha det riktigt mysigt och kult!

love song for no one

när man vill ha långt hår är det ett stort problem för dom som har kort hår.
Men dom som har långt kan ju bara kapa av det..
Nu känner jag att jag vill ha en aning ljust solblekt hår och så ska det se
lite smått risigt ut. Ungefär som den högra tvillingen! Åhh jag suktar..
Förövrigt så är ju mary-kate och ashley olsen dom snyggaste tvillingarna i
värdshistorien...................

repeat

Jag hade helt glömt bort hur sjukt störda vårat "gamla" gäng var. Alla var samlade igår och det var jätte mysigt! Fin fredag! Den här helgen ska bli en helt lugn och skön helg! Jag sov bland annat till halv två idag. Helt ok om man har haft en tuff veckas jobb. Ikväll ska jag och jossa softa!

hehehöhöhahahihi

yeey! jag är så glad för det är..


ja jag är trött efter en veckas tidiga uppstigningar.. hehehehe

fuck the spring the summer is here!

Ja jag tänker väl göra en klassisk "hur var första sommarjobbsdagen?" Eftersom att det endast var info och sånt idag så helt ok. Vi fick sluta kl tolv men egentligen slutar vi kl fyra. Det hurrar jag för! Men förövrigt så lär det bli ett ganska så roligt arbete tror jag. Eller i alla fall inte tråkigt. Lätt värt! Om ca en vecka får vi en liten del av pengarna i förväg! Yeey! Men imorgon blir det att börja på riktigt. Då får vi våra arbetskläder och skyddshjälm mm. Vi ska också få våra passerkort gjorda då! Oj så skojj.

kebabtårta

Konstigt nog säger jag att jag inte har haft tid med bloggen. Min syster har bland annat tagit studenten och så har jag njutit av min lilla ledighet som slutar i morgon. Men dock så kommer den igen om tre veckor. japp.
Vi var även och solade/badade på gültza i går. Mamma tvingade mig att smörja in axlarna.. men jag hade nog behövt en aning mer. Allt svider och är så rött som det kan bli. Jag trodde inte att man kunde bränna sig så i sverige..

love

Jag sa till mamma att jag ville ha en souvenir från deras  tripp. Så jag
fick en fin text att hänga på väggen från.. håll i er.. ULLARED! Åhh jag
hade velat följa!

so do you.

tänkte bara uppdatera om min sidecut, eller sidecat som min mamma
säger. Ja men se så lång och fin den har blivit. Och imorgon
är sista dagen på örnen för i ettan. Eller ja vi ska ju på josses
student men det räknas inte. SÖÖNT!

tröst för bröst


love me to my bones

Idag var det slavarbete. En skön ledig dag tänkte jag. Men nä jag blev väckt och fick ränsa rabbaten. Igår kväll kom även mamma och pappa hem från deras tripp neråt i landet för att hämta en bil. Haha den är så ful så den blir cool. En mini bil.

en smart rubrik

Ja hur sjukt kan det inte bli på en björsbyfest. Nån ska börja grilla frysta kötbullar på grillen, en annan skulle dricka lampolja. Det skulle vara kul att se hur det gick. Men kul hade vi i alla fall!

RSS 2.0