text

Igår var  kvällen rätt så oplanerad. Vi drog till roasters och fikade, även fasst jag inte var sugen. Men det är ju ändå ett måste om man är där! Gott ändå. Sen for vi hem till mig och bara sooftade! Skön lördag. Idag fyllde min syster år och då hade vi kalas. Villket betyder mer fika. Så nu tror jag att vi har bestämt oss för att ha smörgåstårta på josses student. hehe.

rolling in the deep

I söndags var det kalas, igår var det kalas och nu ska jag baka ännu lite till för ett kalas i morgon! Duktig dotter må jag säga! Jag har även hunnit klippa mig idag. Jag tänkte att jag måsta klippa mig kort igen för att det sen ska matcha när min sidecut växer ut helt. Men jag hade ändå inte riktigt tänkt mig såhär kort.
aja det växer ju ut! Känns i alla fall bra att det är fräscht nu!

Toothpaste Kisses

nya tjusiga grejjor. Träskorna fick vi för tjugo spänn! Dom var trasiga
längst fram och då fick vi väldans mycket rabatt! Tårna täcker nästan det hela
till och med! Men nu ska jag äta frulle sen ska jag och jossa till storheden!

cool story bro

Klantiga jag missade ju sista ansökningsdagen för komunens sommarjobb. Men jag sökte ju ändå till ssab och jag har suttit på nålar medans jag har väntat på resultaten! OCH idag kom brevet. Jag jobbar nu första perioden! ÅHHH skönt! Men jag sörjer naturligtvis med jossa som också missade sista ansökningsdagen och har nu inget sommarjobb.

never miss a chance to dance

Koms hem från max för ett tag sen, med jossa och mickan. Vi åt mat och shakes! Vi satt ju ganska länge, men det gör inte så mycket för jag har bara en lektion imorgon och det är sovmorgon. Kanske mindre än en halv också. Vi ska bara få veta nationella och lite betygsprat.

En sak till! Idag när jag gick från bussen så kände jag stanken av alla maskar som krypit upp på vägen. Ni vet den där slämmiga äckliga masklukten? ja. Men jag måste ärligt erkänna att jag har saknat den lite! Sommar! yeey.

lots of love

Medans jag vet att  min syster just nu är i cypern så ligger jag i sängen och är extremt avis! Åhh jag vill också fara till solen. Men just nu får jag nöja mig med att det börjar komma maskrosor i alla fall!!

I’LL NEVER LET YOU SWEEP ME OFF MY FEET



flawless

Fredagen den trettonde lever upp till sitt namn i alla fall..

hobbahiba

har varit hos hiba ikväll, sjukt proppmätt men det var jätte gott och kuligt! Jag längtar tills jag fyller år, så fina presenter hon fick. Jag blir så avis. Nu ska jag gå och lägga mig efter en högljudd kväll hehe!
förövrigt så ser jag inte ut såhär nå mer.
jag e en vanlig brunett nu. Godnatt!

finally i can see you crystal clear

lite maxhäng bilder. Dock var det här i.. förrgår?
Men idag var jag och jossa på storheden med hennes moppe. Jag köpte en ljusbrun
hårfärg. Jag är så less på utväxten och den misslyckade "röd/orangea" färgen. Den ser bara
urtvättad och äcklig ut nu. Sen så köpte jag torrshampo. Ska testa om det funkar mot mitt hår
som alltid blir så fett!

i feel so untouched

Det här inlägget blev inte publicerat igår som det skulle bli, vill jag bara medela! Alltså gårdagens "aktiviteter" heh
Jag har varit halvsjuk hela helgen och inte gjort ett piss. Men idag har jag varit på min lillkusses konfirmation, jag som tyckte det var så nyligen jag konfirmerade mig. Sen drog jag vidare på ett riktigt bull/saft kalas hos mickan! Det var jätte mysigt och gott. Vi satt i solen och bara umgicks, det var ett tag sen. Synd bara att inte clara var med. Nästa helg firar vi hiba med!

prins


Jag var ju som sagt osäker angående bikinin, men majoriteten vann och det blev den gula som jag bytte till! hehe! Men jag älskar den och den kommer bli svinsnygg till sommaren! Yeey! Nu ligger jag i sängen och snorar, jag som nyss var förkyld..

shoppat

Jag och mamma har shoppat lite idag. Vi köpte två stora fina pälskuddar till min säng och två till soffan! Sen så köpte jag även en av dom superbilliga snygga bikinisarna från h&m! Än så länge har jag den blommiga/mönstrade, men jag vet inte riktigt vad jag vill! Den gula är rätt snygg och den oranga.. Jag vill ha alla!!

och en fin bild på min fina kudde som är jätte mysig!

SOMEWHERE IN BETWEEN

Jag glömde nästan bort bloggen för ett tag.
här är lite nya grejjor!

RSS 2.0