gott nytt ar!

Ikvall ska vi ata ute meed vara svenska grannar, det kommer nog bli kul. Vi har hunnit skala i polen ocksa. Det har varit varmt anda sen jul nu, Och dom har lovat varnt imorgon ocksa, sa en sista soldag kommer vi nog fa da. Sen pa kvallen drar vi hem till kalla lulea. Vi kommer tydligen bli chockade for att det ar sa mycket sno hemma, det var ju imte ens en cetimeter sna nar vi for, sa det ska bli kul att se. Men nu ska jag sola lite det sista innan solen gar ner. synes!


storm?

Idag var forsta dagen det var svin varmt! Hoppas bara att det blir sa resten av tiden ocksa annars drar jag hem!! Men det kanns lite trist att att det bara ar en vecka kvar nu. Jag hade garna kunnat stanna. Det anda ar att jag saknar alla dar hemma! Dock inte kylan! Vi har fatt hora av massor att det skulle vara en storm pa en av canarie oarna, sa det har varit manga oroliga hemma. Men det var typ la palma eller nat sant, tur! Men nu ska vi borja bege oss mot hotellet, ciao!

minus? plus?

Stackars er mycket minus ni har, men idag har det varit ganska bra vader har faktiskt. Det skulle tydligen bli battre imorn. Hoppas det, vill ju inte komma hem och se ut som jag gjorde nar jag for! Idag ar det exak en vecka kvar tills vi ska hem, lite trist. Hoppas bara att det kommer vara super fint vader den sista veckan sa att vi far glassa lite! Aja Om jag inte hinner skriva na mer sa gott nytt ar!!

bruna?

Lite tid kvar, idag har det varit lite blandat vader sol ibland, men vi har varit pa en anna strand idag som ar sviin fin sa det gor inget.

hola!

idag har det varit piss vader, blasigt, regnigt och mullrat lite! Fan, det skulle tydligen vara sant har vader anda tills jul! Men vi har i alla fall shoppat lite idag, eftersom att vi inte kunde ga till stranden. Mamma fyller ar idag sa vi ska ut och ata ikvall, det langtar jag till! Vi kopte en present till henne idag nar vi var och shoppade, hoppas hon blir glad! Jag saknar inte kalla sverige i alla fall! Men nu tar snart min tid slut, vi hores!


dags!

Nu drar vi till spanien, om jag inte bloggar nåt där borta så... god jul och gott nytt år! Kommer hem nästa år! ♥


näranära!!

Nu har jag packat klart allt, så jag är helt redo tills imorn! Bara för att jag säger så här så lovar jag att jag har glömt nåt! Det händer alltid mig. Jag kommer sakna mina nära och kära här hemma så mycket men det är ju bara två veckor. Det är ändå ganska mycket, men nu ska jag inte tänka på det tråkiga. Jag kommer ju bli svin glad när jag träffar dom igen efter att jag har varit borta så länge.


suger

Alvarligt vi förlora alla tre matcherna, till och med mot sjuorna!! Jag hatar alla som stack, nu är vi ju den bästa klassen på skolan i innebandy i alla fall! Men men så kan det gå nån måste ju vinna också. Men vi far ju imorgon så vi hinner inte se finalen, tusan. Det var inte så kul att säga hejdå på skolan heller, jag kommer saknaa dom så mycket! Men jag tror att jag ska spendera min sista dag hemma med marcus. Senare kommer josse förbi och lämnar sin väska här för vi skulle tydligen sätta i lite saker i den. Jag längtar!! Men nu ska jag packa lite, vi hörs! ♥

should i stay or should i go?

Idag gjorde jag bort tyska provet, fan vad skönt nu är det bortgjort och inge mer prov i år! Jag fick g på det sa hon men jag skulle ändå få se resultatet imorn.

Imorn börjar vi 8.00 för vi har våran första match då, vi som åker skolbuss kommer ju aldrig att hinna. Den är på skolan typ tio över, plus att vi måste vara där tidigare också eftersom att vi måste hinna byta om och sånt! Men jag tror att josses pappa kunde skjutsa, men vi får se annars går vi i den stickande kylan! Men det är lungt vi far till värmen på fredag! Bara imorgon kvar. Vi som trodde att det skulle bli en chill dag missa nästan alla lektioner. Men nej, första matchen är innan vi ens börjar andra är under en rast och tredje är på mentors, som ändå inte är nå jobbigt! Men det gör inte så mycket för vi kommer inte göra så mycket på lektionerna ändå, det är ju mest julpyssel och sånt som börjar nu. När vi far börjar det roliga i skolan som, lekar, julpyssel, lunchmusik och allt sånt som ändå är ganska kul. Men jag skulle ju inte precis välja att se film och leka med klassen istället för att fara utomlands!


don't wanna fly if you're still on the ground

Kan inte sova, tänker på dig för mycket, därför tänker jag nu, du är verkligen en person som jag alltid skulle vilja ha i mitt liv vad du än gör, hur mycket du än skulle såra mig så skulle det ändå kännas bättre att ha dig. Du är den personen som gjort störst intryck på mig, fått mig att känna mig arg, ledsen, sur och glad på samma gång. Men just nu är jag bara glad över att du är min!

det sista

Nu är det bara lite kvar att packa ner, sånt som behöver tvättas. Men nu är det verkligen inte nå jobbigt kvar i skolan, imorn är det favo men vi har inget att göra i alla ämnen så vi kan ba "läsa bok". Fan vad skönt! På torsdag är det innebandy turnering så inga lektioner och det är sista dan för oss, för på fredag morgon åker vi! Längtar verkligen! Men imorn har jag ju omprov i tyska så jag ska plugga nu, sista rycket carro! Det ska jag fan klara!

Måste också bara säga att jag har varit godissugen hela dagen, irriterande när man inte har pengar!!


Meet me halfway

Nu har jag gjort tyska hela dagen/kvällen, det var bra gjort av mig tycker jag så jag förtjänar en paus. Lite chill framför datorn och sen vet jag inte riktigt. Jag har fixat fina färger på både tånaglarna och händerna tills vi ska fara utomlands, det gjorde jag medans jag pluggade så jag vet väl inte om det blev så mycket pluggande i alla fall. Ska fixa ny bloggdesign också jag, blev inte ens nöjd med den förra jag gjorde!  

Men vet ni vad?! Jag tror bestämt att jag nog ska sluta vara så anti facebook nu, till och med min mamma har det så det är nog dags att jag skaffar det nu... Ville verkligen inte ha men alla tjatar på mig så det får bli facebook då! Men jag är ändå ganska glad att jag äntligen ska skaffa det, jag känner mig så utanför annars.

Att skriva blogg är som att meditera för mig, varge gång jag skriver så blir jag så avslappnad och tänker inte på det jobbiga som läxor och allt sånt. Det är konstigt för ändå kan jag sitta och rabbla upp hur mycket som helst om hur jobbigt det är med skolan och om hur mycket läxor vi har. Men det ska verkligen bli skönt att komma bort härifrån ett tag, bort till solen. Faktiskt bara 3 skoldagar kvar. Jag kämpar på!


My cool style

13/12 lucia

Jag fick veta av josse för bara nån timme sen att vi har svenska till imorn också så jag har snabb skrivit det, fan jag som hade tänkt att den skulle bli bra och vara norgrant gjord! Plus att jag fortfarande inte gjort nå tyska, jag tror att jag ska ta med det till sängen och läsa det tills jag somnar. Men nu ska jag gå och borsta tänderna, natti


söndag

Fan vad less jag blev, adam och hans kompis melker höll på att leva om vid kl nio i morse. Plus att hans rumm är mittemot mitt. Så jag blev jävligt irriterad men jag somnade om i alla fall. Idag ska jag plugga som en idiot! Jag har omprov i tyska på onsdag, det ska jag klara för annars kommer jag få ig i tyska eftersom att jag redan har ett svagt g! Men nu ska jag gå och sätta mig framför tvn en stund innan jag börjar med pluggandet.      Auf Wiedersehen

beautiful

Jag har inte fattat det förut men du betyder verkligen mycket för mig. Du får mig att känna mig som något som inte ens existerar när jag är med dig.


in your arms

lite kärlek på allt så blir det bra!


dancing the whole way home

Jag har inte haft så mycket tid att skriva för jag har pluggat som en jälvla gris i veckan. Måste också bara säga att det sög att erik van! Vinnar låten var okej men calle skulle ju ha vunnit! Idag ska jag på hockey eller vi får se kanske skippar det och far till marcus istället. Men efter det ska jag i alla fall vara med mitt coola gäng hos adam, vi skulle typ ha filmkväll. Josse kan inte komma men det kommer bli kul ändå. Men nu kurrar magen jag ska äta frulle byeee


Igår pluggade jag hela dagen, verkligen Hela dagen! Satt uppe till tolv nån gång och kämpade med fysiken. Jag han i alla fall klart med den. Idag så har min lillebror julspel och julfest på sin skolan, jag ska dit med marcus han ville inte vara så länge men en liten stund skulle vi i alla fall vara där. Det blev ett missförstånd med josse så hon får väl se julspelet med oss. Men nu ska jag hinna plugga lite innan vi ska fara. ciao!


no one else but yourself





Let it bleed

Just nu saknar jag dina mjuka kramar mer än någonsin. Och dina elaka busiga småsaker. Jag saknar er så det bränner ♥


please be a part of my life

Ingen annan får mig att känna mig som jag gör när jag är med dig, jag får rysningar bara av att kolla på dig och bara du rör mig. En känsla som jag vill ha varenda dag, fjärilar i magen liksom.


kex choklad

Idag har jag planerat på att bara ta det lunget. Typ göra lite välbehövliga saker som läxa å sånt. Fan vad tråkigt, men det behövs verkligen. Jag är uppe i ca sju saker som ska göras denna vecka, typ inlämningar, prov mm. Men bara för att jag inte ska ut nåt mer idag så har jag tvättat bort sminket. Min hud kan ju behöva luftas lite, det känns som att mina äckel finnar är påväg tillbaka! Jag har inte haft det på länge nu, peppar peppar. Men nu ska jag gå och trycka i mig lite äckel mat, höres!


Juste det är bara 10 dagar kvar nu!!

all alone


lever min dröm

sitter i datasalen och lysnar på musik, inte det jag ska göra men jag orkar verkligen inte! Det är svin svårt, vi har ca 6 prov denna vecka. Känns tungt. Men ska fortsätta jobba nu








Du gör mig glad




tusen ♥


tummen upp

Idag är det järnvärkets dag, det är alltid lika kul hur gammal man än blir. Fiskedam, choklad hjul och sånt. Fan vad jag längtar kan inte josse vakna så vi kan fara! Men först ska jag duscha, sen ska jag nog väcka hon. Efter att vi har varit där får jag se vad jag gör, kanske ska vara med min sötnos. Men nu ska jag gå och äta frulle! höres


when it's too much it hurts

Jag vet vad som kommer att hända, jag vill släppa taget om dig men ändå inte, du är mer för mig än du någonsin kommer förstå. Om jag var smart skulle jag låta dig gå, men vad ska jag göra. Jag är redan fast.

my voice

when im happy about something
someone else is not so happy about it
and at the end im never gona be happy again


5/12 ♥

Nu är det bara två veckor kvar tills vi kommer iväg från det här slaskiga vädret! Nog för att det snöar nu men snart kommer allt bli slask igen. Jag längtat tills det blir riktigt kallt varge dag och snön hålls kvar. Snart är det också andra advent fan vad fort det går. Men ikväll ska jag vara med mina brudar. Det var meningen att jag skulle vara själv med josse men det blev inte så... skit samma vi kan göra det nån anna gång. Nu ska jag i alla fall tända ljus och mysa med mig själv


Jag saknar sommaren


morning seems so far away

Yeee! ♥










Hora! Jag ska byta lösenord. Puss på dig!


JOSSE ÄR HÄR

Mohaha! Det är roligt att kunna carros lösenord får då kan jag gå in här när som helst. Hon och hennes familj kom förbi oss tidiagre ikväll. Carro är på rymmen nu! Jag som vill prata med hon! :( Kärring! Sen ska hon gå hem.. tänk om hon blir våldtagen... AV MIG? nej, usch! Det där var äckligt! Men jag är orolig för hon! Men.. ja, det var allt jag hade att säga! Eller.. carros bröst är söta! //JOSSSSSSSSE


mysigt

Vi körde afro idag igen, svin kul som vanligt och svettigt. Jag ska alltid köra afro istället för att springa! Man får dock ont i fötterna eftersom att det är en barfota dans, men det skiter jag i. Nu väntar jag bara på att josse ska bli klar i duschen så att jag får sminket, sen så fixar jag mig å drar! Imorgon ska jag i alla fall vara med min underbara sötnos josefine forssberg. Det förtjänar hon eftersom att hon blir så ledsen när jag säger att jag inte kan vara med henne. Så i morgon är det en kväll bara för hon och mig, vi ska hyra film och äta lite smått å gått och bara mysa. Jag har inte varit hos henne på skitlänge så det ser jag fram emot! Men nu ska jag fixa mig innan det blir för sent. hade bra ♥


mums!

Jag tänker inte tjata nå mer om min fucking jävla piss läxa för det har jag gjort nog, så jag ska glömma den ett tag! Jag ska tänka lite på snygga killar istället, det ränsar nog ut min skalle lite! Som taylor lautner mmm!! Nä nu ska jag försöka att få upp en brasa.

läxaläxa!

Jag är jätte förkyld och känner mig hängig, men jag har inte nå feber? Nåja det är väl bara bara då kan jag göra bort proven i alla fall. Jag är helt röd, torr och öm under näsan av allt snytandes så jag ska nog bara låta det rinna i stället!! Det är fan bättre, det gör svin ont! Mycket läxa har jag också!! Alla lärare vill ha prov innan jul så nu är det bara prov på prov på prov, svin kul! Jag orkar inge mer, jag gör ett sista försök sen satsar jag på omprov. Godnatt!


galet

Nu har jag pluggat i ca tio minuter och jag orkar inte nå mer... jag följer med josse till kvantum istället. ciao!


bilder

Jag vet att jag alltid är sen med bilder men nu kommer dom i alla fall!








sådär clara till dig!:)

stick!

En ska jag hatar är när små sjuorna kommer och tror att dom är nåt bara för att dom har börjat på högstadiet!!

1 december!

Jag ska egentligen plugga men jag fattar inte ett piss! Tur att det är favo imorgon så jag får hjälp. Senare blir det DH och lussebullar. En tidg kväll hoppas jag. Men nu ska jag gå och försöka att fatta lite i alla fall.


RSS 2.0