känna vinden vina

Mamma och jag for till kvarre och skulle handla kattmat. Men vi hittade en mycket rolig låda med massa "gammla" uthyrningsfilmer för 10 spänn! Inte gammla alls. Tio plockade vi med oss. Jag är nöjd! Mitt lov är räddat.

ååh så härligt med dansbandsmusik! Man blir så lycklig.


adjö

Vissa tillfällen blir man så irri över att jag faktiskt delar smink med min syster. Hon ska dit jag ska dit, du får det dåliga nu så får jag det dåliga då! SÅ.. jag ska köpa eget smink ha det helt för mig själv! Men från en sak till en annan. Jag har sällan med mig kameran efetsom att min syster tar den med, så jag skickar vidare er till josses inlägg om kvällen med bilder om ni vill veta vad jag gjorde igår!

puss till er!

ice

ryser och fryser på samma gång.  Hur vet man vad som är vad?

bröd

Nu bakar jag bröd av paltspa. Heipa!


sleeeep

Idag började jag kl 6.00. Det var bra gjort att stiga upp ur sängen. Råkade även somna med småbarnen på vilan. nu sitter jag med finkan och väntar på fina fina desperate!


villket sammanträffande att dom sa desperata hemmafruar på spotify reklamen  :P:PP::pP:P:P:P:

pimpim

upp kl 05.00. godnatt!

bajs

För inte så länge sen köpte jag ett par svarta jeans! jag blev överlycklig för att dom satt bra och jag kunde ha villk tröjor jag ville. för mina andra svarta var nämligen trasiga i dragkedjan. Men såklrt så pajjade jag dom när jag skulle ta på mig dom i helgen! Så nu blir det långa tröjor till svarta jeans igen.. trist.


hate to a perfect stranger

Har fått en fet jävla finne på hakan. OCH i pannan. Om man summerar. Två. det e härligt. Imorgon så piggar mina ungar upp mig. dom e gode fina.

från ett ämne till ett annat. Mitt gammla hår vill jag ha tillbaka. Men ändå inte. Ska jag vara vågad? ska jag gå in i mängden igen och låta det växa ut? jag vet inte vad jag vill. Kanske rakar bort allt. vi får se.

eller bara sparar såhär långt hår?

nytt å fint

Var på storheden med mamma och syster. Jag fick ett par nya vantar. Gråa lovika. Sen bara en vanlig svart mössa. Det behövdes eftersom att jag har i alla andra färger utom svart! Nu är fammo å faffa här så jag ska äta!

fint med vinrött

hei. Ikväll var jag med hororna..igen. Vi såg film och dom horade. Tjänade in några stålar. nu e dom nöjda och ja e besviken. åhh vad ska jag skriva, vad vill ni veta. inga bilder=trist. Ful blogg. Trött på den. vill ha en fin blogg. Vill inte blogga nu men känner mig tvungen.

hittade den här bliden på kenza. så otroligt roligt att hon har likadana
trollor som mig. Jag blir så lycklig. jippi.


chirre

har inte orkat blogga. Inget händer ju på dagarna. Gillar ungarna i alla fall♥ Ikväll blir det nog i alla fall att ta det lungt. Även fast gårkvällen inte blev helt perfa.


do you miss the way the world was spinning for us

*


åh så jag längtar efter den där kännslan mitt i vintern då det är soligt ute men ändå kallt och snön glittrar. Åka utomlands med mamma står också på listan. så underbart häligt att komma tillbaka till sverige pepparkaksbrun med solblekt hår mitt i vintern! Ahh jag vill ha vinter. Julafton kännslan, nyårs kännslan, saltvatten kännslan. det har blivit lite som en "tradition" att åka utomlands. Dom senaste jularna har vi firat utomlands. känns bra att inte vara i verkligheten då det är som värst. Gillar helt enkelt att smita från kännslan att ingen jul kommer bli sig lik igen.



hahahah

fan vad stört! vem kan mitt lösen??? ååh jag älskar att bli rapad! älskar mina vänner!

Men allt stämmer ju så det var ju helt ok!

några saker ni inte visste om mig

*när jag klämmer finnar brukar jag samla ihop varet och sen äta upp det.
* jag använder mina flytningar som body lotion
*jag dricker gärna mensblod till frukost (speciellt slemmet är gott)
*jag älskar att onanera med gurkor,diskborstar, gafflar, ja allt möjligt som man kan hitta hemma.
*jag tycker könshår är fint
*jag klipper tånaglarna i sängen och äter dom sedan som snacks

Såhär ser mitt underliv ut förutom att jag är helrakad.


Remember me as the scar i made.


älskar mina underbara skor. enda problemet är att dom har börjat låta
när jag går. Varenda steg jag tar så "knarrar" det. Måste liksom gå
på tå.


virgo

Idag har våran inglasning, mammas och pappas nya säng och en liten del av soffan kommit! Fan vad tufft. Längtar tills resten av soffan kommer. Sen så var jag ju hemma idag och jag antar att jag gick upp ca 20 kilo då. Riktigt soft ändå.

fin väska..

äta

Försov mig idag. Så jag stannade hemma. Hade ändå bara en lektion så jag tycker det var ok. Nu: ÄTA!

hey you

sitter å funderar på om jag ska lägga mina sista pänningar på en fin ring.

hick

hemma från en supermysig kväll med tjajorna. det var så länge sen vi var alla! Åhh så jag älskar dom ♥ Nu e jag fin och har tvättat bort sminket..

lika rosa som tapeten och hickar som aldrig förr. Ja godnatt.

say hello to goodbye

Ibland önskar man ju att man passade bra som annorlunda.


töto

nu paradise hotel. sen M&P kommer hem med fin ny bilen!

if it makes you happy..

then why the hell are you so sad?

Äckel jävla finnar
äckel jävla röv
äckel jävla blogg
äckel jävla pogram
äckel jävla förkylning
äckel jävla godis

Jag satt och försökte komma på en hatlista när plötsligt mina fina vänner kom på besök med muffins och kako. Så gulliga dom är! Bara för att jag inte kunde följa med och fika för att jag skulle vara hemma med adam och vara "mamma carro". Finaste vännerna jag har! Nu mår jag toppen med klämda finnar ;)

bring em out

Jag ångrar så innerligt villket pogram jag valde. Om jag hade vetat hur det skulle bli då vi skulle välja skulle jag aldrig en s tänkt tanken på bf. Trodde att jag kunde bryta trenden att det är iveare mm på bf. Men nej. Man blir så sjukt underskattad för att man går det. Hur kan man låta småa nior välja vad ens framtid ska bli? Alla borde få testa varenda pogram.

Trist utan bilder

bend and break

Vissa inlägg i bloggen blir man riktigt nöjda med. Andra inte. Och då känns bliggen så jävla tråkig. Ingen vill läsa den inte ens jag vill skriva i den. Bajsblogg. Så känns det nu.

fisk

Min kusin som nu går i åttan har växt ganska så mycket och är nu nåt huvud längre än mig. Han Frågade om jag hade krympt. sen så spillde jag ut ett helt glas läsk och så kallade han mig klumpig. Sen tyckte han att det var synd att jag inte stavade carro men k. För han hade hittat på en "ramsa": korta, klumpiga kusinen karro! Hah kanske bara våran släkt som har så dålig humor. Men kul var det i alla fall. Nu ska jag sova i min systers stora säng. sista natten innan hon kommer hem! Men sen så kanske jag sover i mammas och pappas säng. Dom kanske ska ta flyg ner till stockholm och köpa en bil.

Déjà vu

I helgen har jag haft hela fyra Déjà vu! "kraftiga" också om man kan säga så. Jag blev orolig, för att varje gång jag känner så kniper det sig i magen, jag får ont i huvudet efteråt och en av gångerna höll jag på att spy. Läskigt. så ja jag googlade på det. Här kan ni läsa det jag läste om ni inte vet vad Déjà vu är. Hela kännslan är i alla fall obehaglig och jag blir helt "slut" efteråt. Men annars än det så har helgen varit trevlig. Gillar att vara ute i västmark. Hade helt glömt bort att vi skulle till byagården och äta halstrad strömming, surströmmiing mm idag. Jag känner inte att jag vill dit. Men jag gör det ändå för strömmingens skull. Mums!


forget about the world

Har beställt med ett par jeans hem från min syster som är i stockholm. Har tästat dom här i luleå när dom fanns här så dom lär ju vara bra. Jag och jossa tog mopparna till stan och lämnade mitt linne som jag köpte för att jag skulle ha råd med byxorna. Då passade vi på att se jonatans öga. Äckligt. Sen for vi till kvarre och köpte gott som vi ska ha med till västmark nu.

ja lagomt härlig bild..


the past comes around

skönt, fredag imorgon! Längtar efter godis. Imorgon ska jag följa med familjen forssberg till västmark. Det ska bli mysigt. Länge sen jag var där. Sisst var när jag och jossa tog mopparna dit. Innan skolan hade börjat. aja nu ska jag sova i josses stora säng eftersom att hon åkte till stockholm idag!

nödvändig info

ja nu heer jag päron. Har fixat praoplats och en liten tjej frågade vad jag hette och trodde jag sa paroline. Nästan som päron tyckte hon. Efter att hon sagt päron ett tag så glömde hon till och med bort vad jag sa att jag hette från första början. Så päron fick det faktiskt bli.

påpekar att det är dagis jag ska praoa på!


godnatt

hitta katten.

hot hot heat

skolfotot blev inställt. Inget foto på BF1A i år inte. Nej men imorgon blir det istället! Fan så less jag blev när jag fick reda på att jag hade stigit upp mer än en timme tidigt i onödan.


hemma

Jag e "sjuk" så jag for hem. Eller egentligen är jag ju sjuk ont i halsen och mensvärk på samma gång. OCH hade en dålig dag med jossa. OCH det är skolfoto imorgon. Jag är stressad för jag vet inte vad jag ska ha för kläder men nu ska jag ligga och vrida å vända på mig i sängen1 Heiipa!


your golden ways

Efter ett svettigt pass på afron ska jag dra mig ner till köket med mina onda fötter och göre en ägg/kaviar hårdbrömacka! Mums! Det har jag väntat på i dagar nu!


dance dance

Snart ska jag på afro med josse! Hoppas på att jag kommer svättas som en gris (Y)



fint


snygging

Nu är jag hos min fina vän jossa som fyller 16 bast! Grattis gullrumpa! Jag förväntar mig massa gott nu hejbajs. OCH jag glömde kameran.. oops

åh vad roligt att emmas pappa är här..



snykka ringar!


RSS 2.0