crazy red lips


afro!!

Idag skulle vi tydligen på afro! Jag visste inget för josse hade anmält mig, eller när hon sa det kände jag igen att hon sagt nåt sånt. Men det gör inget det är bara kul, Jag längtar! Vi ska gå med nästan alla tjejerna så det kommer bli svin kul. Jag ska köra järnet. Sist jag gjorde det så stod josse och josse å skratta åt mig. Men det skiter jag i nu, det är så jävla kul!

Vi har två prov på fredag, så från och med nu blir det bara plugga hela dagen varge dag! Förutom idag då, det är ju afro men från och med i morgon. Det kommer jag väl inte klara men jag måste, jag kan ju inte fortsätta som jag gör...


you don't know that...

all i want for christmas is you

första advent!

Idag är det första advent! Så kjag har varit på skyltsöndag med josse och jonatan. Jonatan som har brutit foten eller vad det nu är behövde hjälp med allt, så jag och josse fick bära hans kläder, mat m.m. Går kvällen var i alla fall rolig. Synd bara att inte josefine och camille inte sov där! Nu sitter jag bara och lyssnar på lite julmusik. Men jag ska nog hjälpa min syster med att baka lussebullar som inte har blivit av ännu, glad första advent?

iväg

Nu går jag till släktträffen, sen till josse.


you

i'd rather hear the truth, than have to say goodbye...

28/11

Idag blir det först släktträff en liten stund. Sen ska jag till "josse", alla andra tjejer kommer nog redan vara där då. Vi ska mysa och sånt. Jag och josse var och handlade gott och hyrde film igår. Det kommer nog bli kul. Men nu ska jag äta lite frulle och sen hoppa in i duschen.


alvarligt

hur kan nån vara så snygg? Man känner sig som ett ruttet äckel när man ser denna person


i don't mind

Det gick bra idag på min lektion, lite saker kunde varit bättre menmen. Efter skolan gick jag, josse, clara, hiba och mikaela till stil. Vi tränade där ett tag sen så följde jag med josse och hennes familj på storheden. Vi shoppade lite gott till imorgon kväll. Alla tjejer i klassen ska till josses syrras lägenhet, och senare kanske killarna kommer också. Men det blir i alla fall kul! Imorgon ska jag hinna på släktträff också, den började vid sjun så jag hinner nog vara ett litet tag innan jag ska iväg. Vi skulle vara hos "josse" vid åtta tror jag det var. Men nu ska jag gå och bänka mig framför tvn, det blir väl bara jag och ostbågarna i kväll då, mysigt ska vi ha!


why do you always do this?

26/11

Imorgon har jag min ledarskaps lektion. Jag är lite nervös för att jag ska visa fel eller nåt sånt. Men jag har tränat med josse så det kommer väl gå bra hoppas jag. Jag skulle fara till hon och träna lite men det blev lite sent, så om det blir fel får jag väl inprovisera. Haha måste också bara säga att min nio åriga lille bror står och torkar sitt hår med våran hårtork.


my way

skolan

Nu sitter jag på skolan, camilla poppar lite kiss medans alla andra "jobbar". Jag ska in till stan med josse efter skolan. Hon skulle köpa lite grejer och behövde min hjälp, tack! jag tar det som en komplimang. Men nu ska jag jobba lite.

form imaginary lines

     

Everyone has a choise, and i don't know if i made the right one.
Cause you could crush me anyways.

get up

Idag ska jag faktiskt lyfta på arslet och fara till stil! Det var ett tag sen nu, vi skulle på afro imorgon också... men camilla skulle ta svinis sprutan, fan! Jag som längtade mest efter det. Jag fryser som en gris nu så jag ska göra varm oboy och kanske göra upp en brasa tills jag ska fara. Om jag kan.



lussebullar och DH!

Idag slutade vi tolv, sköönt! Sen kanske jag ska baka lussebullar med syster. Det är så mysigt när man har bakat det, det känns som att det börjar närma sig jul då. Synd att det inte kommer lite snö då! Aja Ikväll är det DH, då kan vi ju mysa och äta lussebullar till det. Josse kanska skulle komma också, får se. Jag kanske far till hon istället. Nä nu ska jag ta fingrarna ur röven och räkna lite matte. Adiós

måndag

Idag har josse varit lite grinig på mig, men det blev i alla fall bättre i slutet av dagen. Hon har också hunnit väldigt långt i matteboken så jag tog hem den och ska jobba ikapp! Inte för att det kommer hända men jag kan ju i alla fall verka lite smart. Nä nu ska jag gå och tjata om när det blir mat. Jag är svin hungrig, äcklig skolmat!!

22/11

Vanligtvis brukar jag hata söndagar eftersom att jag aldrig har nåt att göra då. Men idag har jag faktiskt gjort väldigt mycket nytta tycker jag. Jag har städat hela mitt rum plus bäddat rent i sängen, varit på stil och körde hårt, och hängt tvätten. Det tycker jag faktiskt var ganska bra gjort av mig! Det ska bli mysigt att krypa ner i en nybäddad säng!

Imorgon är det måndag igen, det känns som att det aldrig börjar närma sig mot jul opch nyår! Men som josse säger: Man ska alltid ha nåt att längta efter då går det snabbare! Så nu har jag ju tisdag att längta till, då slutar vi vid lunch tror jag.

26 dagar kvar!

söndag

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, josse ville gå på stil så vi får se. Då kanske jag frågar andra josse om hon vill följa också. Om det inte blir stil så blir det bara en lugn hemma dag. Kanske ska ta och städa då, det var ett tag sen! 

Kvällen igår var kul, jag kommer inte kunna vänta på att nästa film kommer! Fan varför skulle det vara så jobbigt slut! Nåja det var i alla fall kul, mycket skvaller som vanligt. Men nu ska jag gå och äta frulle! ♥

jossebosse

Detta inlägg är till dig min gullrumpa,
(Jag tänker inte börja skriva nå svin lång fjortis inlägg nu)

Jag älskar dig, du är den bäste jag vet.
Du har varit den viktigaste personen i
mitt liv väldigt länge nu. 
Jag tänker inte säga att jag inte kan leva utan dig,
för det kan jag... det är bara det att jag inte
vill.


Du är mitt allt, min klippa! ♥

Svin bra!

Hemma. New moon var skit bra, lite pissigt slut men annars svin bra! Plus att robert pattinson och taylor lautner är ju svin snygga så det blir ju inte sämre då!! Jag glömde att ta med kameran så det blir inga bilder, eller kanske ska be clara skicka några. Jag hade i alla fall en jätte bra kväll. Mycket mysig! Upprepar mycket mysig. Aja nu ska jag tvätta bort sminket och bara chilla framför tvn, god natt! ♥


iväg

Nu börjar jag dra mig mot mikaela, alla andra skulle till clara och gå därifrån. Vi skulle i alla fall träffas inne i stan. Det kommer bli skit kul ikväll! ♥


Take me far far away

Idag var jag med josse, Hon var hundvakt så jag var där och höll henne sällskap. Jo, hunden blev lite kär i mig också tror jag. Mer tänker jag inte säga om det!

Idag köpte ju mamma en ny jacka för mina pengar. När hon berättade om den blev jag svin sur för jag trodde att det var en sån jacka som jag ville ha. Men som tur var det inte det, men den var ändå fin. Lite lättad blev jag ju, bara det att nu har jag inga pengar till nåt annat denna månad.

Vi fick även veta idag på skolan att alla andra klasser har börjat men vals utom våran... vi ska ha det efter jul. Typiskt jag som hade velat ha det nu. Jag tror nog att jag är den enda som vill det menmen, det är ju kul att dansa!


längtar!

Imorgon ska jag, josse, plus alla tjejer i klassen på bio, fan vad jag längtar! Vi ska se new moon!! Innan det ska vi tydligen äta på waldorf också, mysigt. Det blir en rolig lördag. Camillla är nog mest glad, hon har väntat skit länge på dethär ju. Men snart ska jag till stan. Mammas jacka har gått sönder och hon ska köpa en ny för min månadspeng!! Fan vad sur jag blir. jag  behöver ju också nya kläder... och skor. Nåja vi ska ju ändå på stan nu så får se om vi köper nåt ändå.

19/11

Idag på skolan hade jag håret upsatt i en boll, senare vid lunch när jag tog ut den och skulle fixa den stod mitt hår åt alla håll. Så jag skyndade att försöka sätta upp håret igen... då gick snodden av! Mitt hår såg ju ut som om jag hade varit en atombomd. Både clara och camilla offrade sig och skulle låna ut en snodd, men då gick ju så klart claras också sönder, haha. Men jag lånade i alla fall camillas tjocka snodd då, den kunde i alla fall inte gå sönder. Tack för lånet camilla!


avis!

Josse glömde lite saker hära så jag passade på att testa dem... jag blev kär, fan vad snygg mössa hon har!!

OCH hennes klocka!

josse

Idag har vi ju varit lediga, operera dagsverk. Så jag ska egentligen städa men det orkar jag inte. Men senare ska jag i alla fall göra det och lite matte. Vi har ett prov imorgon som jag inte ens visste att vi hade, det är därför jag har josse kan man väl säga. Hon är min hjärna och mitt hjärta♥


Skönt

Imorgon är vi lediga, skönt! Josse ska komma och sova här så det blir en låång sovmorgon för oss, härligt. Men just nu har jag inget att göra, jag bara sitter och försöker fördriva tiden tills DH, ikväll är det spännande. Plus att jag ska se det med världens bästa sötnos. Nej nu ska jag äta lite varmkorv, mmm.



why


Why would you wanna make the very first scar?

skolan

Sitter i skolan ska egentligen jobba, men ingen anna gör ju det så skit samma. Idag blir det arobic också


Bilder















Like the wind

I hope that the days come easy and the moments pass slow,
and each road leads you where you want to go, and if you're
faced with a choice and you have to choose, i hope you choose
the one that means the most to you. And if one door opens to
another door closed, i hope you keep on walking' till you find
the window. Your dreams stay big, your worries stay small.
But more than anything, i hope you know somebody loves you


15/11

Det kommer bilder snart jag lovar, om josse kommer hem med kameran. Men nu är det söndag igen, fan vad fort det går.


Jag ser ut som en blekfis så nu längtar jag till värmen och solen, bara 33 dagar kvar!

tråkigt tråkigt

Nu slutade precis beck som jag har sett med min lillebror, svin dåligt! Jag hatar beck, walander är också dåligt. Jag är svin sur på mamma också hon tvingade mig att stanna hemma och göra ingenting. Så jag har suttit och kollat på judit och jutit reklamen haha, svin rolig. Men nu finns det inte så mycket mer att göra så jag ska nog försöka sova, natti ♥


14/11

Jag har inte hunnit ladda in bilderna från igår i datorn ännu, men dom kommer. Jag hade i alla fall skit kul igår. ikväll blir det nog att inte göra något eftersom att jag måste stanna hemma med min fullt stora lillebror! Han är 9 år han kan väl vara själv hemma eller?!

svinis

Grattis clara! jag längtar tills imorgon. Men idag har jag tagit svininfluensan sprutan, har hört så mycket dåliga rykten om den så jag har inte velat ta den. Men nu var jag tvungen för vi ska ju fara utomlands snart. Ikväll ska jag gå och sova tidigt, jag har ingen läxa och det är inga bra pogram på tv så jag ska försöka. Men nu ropar maten, höres.

Träna

Jag älskar att ha stil kort! Igår var jag, josse1 och josse2 på afro, det var svin kul. Imorgon ska jag och josse2 på bodystep. Jag har aldrig varit på det så det kommer nog bli kul. Men först ska jag på stan. Jag och josse1 ska hitta något fint till clara. Hon fyller ju år snart. Längtar till helgen! Men nu ska jag gå och krypa ner i sängen med min sötnos, natti.




plugga

Imorgon har jag omprov i musik, jag har inte tränat nåt men nu ska jag träna som en galning tills jag ska på hockey. Min lillebror har hittat min gammla mp3 också, fan vad gammla låtar. Han verkade i alla fall gilla dom, han säger att han har suttit och lyssnat på låtarna varje rast haha. Men nu ska jag plugga, hade bra.

8/11

Idag har vi varit hos farmor och farfar, det är ju farsdag. Farmor hade 3 tårtor, fatta 3 stycken för farsdag. Aja det var i alla fall gott. Imorgon har vi prov, jag har pluggat till det en stund nu, och jag kan det ganska bara, peppar peppar. Men nu ska jag fortsätta med läxan, ha det bra!


Jasså...

Fan vad störd jag är... jag skulle ha fattat från första början att du alrdig kunde ändra dig!
Plus att jag litade på dig igen efter ca 1000000 gången, nåt dåligt har hänt!!
Fan villken tönt du är och det MENAR jag!


6/11

Nu har jag nyss duschat och väntar på josse. Vi ska bara mysa och ta det lungt, se idol å sånt. Om det inte är för slaskigt ska jag fråga om vi kan ta en liten prommis. Men nu ska jag hjälpa med maten.

I ♥ ?

you have a way of coming easily to me,
and when you take, you take every breath of me.

twilight!

Idag sa camilla att hon har bokat biljetter till twilight!! Den längtar jag verkligen till.

find a way

don't know what's down this road, i'm just walking
trying to see through the rain coming down.

5/11

På skolan idag fick vi reda på att massa andra skolor har fått skolkatalogen och inte vi! Hur taskigt är inte det plus att vaktis hade den, fast vi fick kolla i den lite så det är lungt nu. Massa andra pick dock panik. Nåja när josse kommer hem ska vi fara till stil och sen ska jag göra mat själv. Mamma och pappa är inte hemma, dom har åkt till sundsvall för mamma ska på en anställnings intervju dära. Så får se hur det går. Jag hoppas att hon inte får det, jag vill ju inte precis flytta. Nej nu ska jag lyfta på arslet och plugga lite.

 

Waiting on the world to change

i helgen blev våran kamera stulen! Men nu har vi köpt en ny, svin cool. Den kommer jag använda mycket nu i början. Men vi behövde ändå en ny. Luckan där batteriet sitter hade åkt bort helt. Men jag kommer att sakna den rosa färgen. Aja nu ska jag leta reda på min svenska berättelse, den har försvunnit. Tusan


träna

Idag har jag varit på stil med josse1 och tränat, det var kul! Kommer nog ha träningsverk imorgon kan jag säga, men det är det värt. På tisdag ska vi på affro också, det kommer bli svin kul. Då ska josse2 med också. Men nu ska jag äta. Jag hungrar ihjäl, hade bra!


crazy

DH börjar on 30 min, då får ni bilder!








läxa

Vi har seriöst läxa varje dag! Jag tror jag ska börja meditera och bara fokusera på läxa så kanske det går bra. Då kanske jag får högre betyg också. Det ska jag fan tästa. Men inte nu, jag har gjort klart med läxa för idag. En hel matte sida,. Fast jag ska nog plugga lite till musikomprovet.

Mitt stil kort har kommit idag också, nu ska jag bara hämta ut der sen ska jag börja träna för fullt. Jag kommer aldrig ha nån fritid, det kommer bara bli läxa, träna och dator. Men nu längtar jag till DH! jag har längtat hela veckan det var så spännande sisst! Nåja tillbaka till läxan. puss!


trött

Jag är verkligen svin trött, det dunkar i huvudet! Nu vänta jag bara å att josse och mamma ska komma hem med sminkborttagningen. Sen ska jag hoppa i säng direkt. Godnatt!

1/11

Jag hade jätte kul med er brudar, men inte camilla!! Du ska få igen, jag lovar!

Snart ska vi fara till farmor & farfar. Adam har sovit där så vi ska hämta han och få lite mat. Fan vad gott jag älskar farmors mat, sen ska jag lägga mig i hennes sköna soffan och sova. Fan vad trött jag är. Jag sov inte mycket i natt kan jag säga. Jag kommer inte ens orka med skolan. Plus att jag har massa läxa att göra idag, jag har inte gjort ett piss på lovet, som jag skulle göra! Jag hatar mig själv sparar allt till sista sekund.

RSS 2.0