Wrong

Igår kväll kom svenne hit och han for idag vid ett. Så jag har varit med han mest idag. Han har också jävligt vassa tänder eftersom att han är en valp. Så jag har nu ett stort sår på läppen! Efter att han for så moppade jag och josse in till stan och köpta varsit par jeans. Mamma tyckte tydligen att vi behövde det. Sen när vi kom hem så ringde mamma och sa att dom redan hade ätit dära borta vars dom nu var, adam hade cupp. Så jag och josse tog moppen igen och for å käkade på grillen med dom sista pengarna från jeansen. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Nej nu ska jag gå och duscha sen ska jag hoppa i säng tidigt. gonatt

Blöt

Hallå

Det var ganska länge sen jag skrev, det har hänt så mycket men nu kommer jag nog börja skriva lite mer eftersom att skolan börjar. Så det blir nog ganska mycket att vara hemma själv. Jag kom nyss hem, har varit och lastat ved med mamma, josse och jacob. Man blev svin blöt. Men mamma tvingade oss!Det var meningen att josse skulle komma hit ikväll också, men hennes föräldrar ändrade massor så då blir hon tydligen hemma ikväll för hennes storasyster skulle komma hem. Tråkigt jag som hade planerat massa mys. aja jag får väl mysa med nån annan då. Jag vet i alla fall en som vill.
hade


*

All this time you were pretending, and it hurts so much. You don't know in but on the inside i cry for you every day. But The worst thing is letting you go...

Tisdag & onsdag

Igår var vi på arons med skolan, och det var ju meningen att vi skulle ha en mentorsdag. Men hela vårat arbetslag utom sjuorna var dära. Plus att alla nior frår norrskenet också var dära. men det var kul i alla fall. Det hade nog bara varit tråkigt om det bara var vi dära. Men i slutet av dagen när man nästan fick fara så kastade edwin i mej i vattnet med kläderna på! Lite smått iriterad vart jag ju eftersom att jag och josse skulle gå till hennes mammas jobb. Jag fick hjälp av josse att putta i han men då åkte alla i. Så jag och josse kasta i gustav också men då blev vi utslängda. Trist vi som skulle kasta i andre också! Men vi hade i alla fall med oss mjukisar. Så vi bytte till det och sen så gick vi till josses mammas jobb lite smått blöta.

Idag har vi haft lagdag och våran klass vann hela dragkamps tävlingen, Wiho! Det var sjukt varmt att hålla på med lekar ute hela dagen idag så jag fråga josse om hon ville förja och bada men nä. Så då har jag suttit i solen sen jag kom hem och nu hära. Men nu hör jag att det börjar lukta mat. höres!








Grattis?

Jag kanse borde säga grattis åtminstone. Men du förtjänar det inte ens!

23/8

Ååå vad jag hatar det hära. Skolan Börjar imorgon och jag har typ inte ens hunnit göra allt jag ville göra i sommar. aja jag har ändå saknat skolan lite. Det känns som att det är dags att börja med allt igen, inte bara sitta och slappa det har jag också blivit lite trött på faktiskt. Men det värsta är ju att det börjar bli kallt nu, trist. Men jag har ju nåt att se fram emot när vintern kommer, utomlands. Fan va skönt plus att josse ska ju följa med då.

Idag kommer josse också hem då ska jag fara till hon och vara dära den sista lediga tiden jag har kvar. Det var meningen att jag skulle gå på stan med josse igår å köpa lite Mer nya kläder tills skolan börjar. Men så blev det inte. Fast nu ska jag gå och kolla vad jag ska ha på mej för kläder imorn. Höres

Bilder

Lite fina bilder på adam








No more chances!

Forgiveness is such a simple word. But it's  so hard to do when you've been hurt so many times. Can't you see that you only hurt me. Please just leave me alone, i'm already gone!

Bort!

Idag har jag klippt mej. Jag blev sådär nöjd. Aja allt det slitna är i alla fall borta.Sen gick jag och josse på stan för. Andra josse skulle hem, hon hade träning. Efter en stund kom hanna också så hon gick med oss ett tag. När vi kom hem åt vi skit god mat, sik! Nu sitter jag hära och gör ingenting. Josse ska på cup i boden också hela helgen så då blir  det nog bara jag i helgen då. Skulle ju kunna vara med en viss person, men det känns bara som att jag slösar min tid i onödan på dej! Varför kan vi inte ha det som förut? allt var så bra då. Jag kunde prata om allt med dej. Du förstod precis vad jag menade när jag förklarade nåt. Du visste alltid vad man skulle säga och göra. Det känns som att du bara försvinner längre och längre bort och det gör ont. Det verkar som att du inte ens bryr dej längre. Jag behöver dej nu...


Filma

Idag har vi varit och filmt det gick bra tills... bateriet tog slut sista scenen! Lite less blev vi ju, men vi får väl göra det när skolan börjat. Skolan börjar on typ nån dag fan jag hatar det! Och kallt är det nu också man kan inte ens sola nå mer. Nu ska jag gå och tjata om maten sen ska jag bara ligga och göra ingenting helt själv, bara tänka.

Nej!

Asså alvarligt det är svinigt kallt ute, fan! Imorgon ska jag, josse, krille, edwin och herman spela in det sista på våran film. Edwin hämtade våran kamera från skolan idag. Vi bestämde att vi skulle träffas kl elva och börja spela in. Men det är ju lika bra för snart måste jag ju börja vakna tidigt! nu ska jag gå och göra ingenting!!

19/8

Hej

Nu har jag kommit hem från stan och har just ätit. Farmor och farfar var fortfarande hära och emil å lilla svenne hade kommit också. Farfar sa också: fan va fu l hund till svenne, haha han är ju skit söt. Det var jätte kul på stan först så åt vi på dagobert sen gick vi på stan en stund och sen så gick vi å fikade på roasters Mysigt. Efter det så gick vi lite till på stan sen så cyklade vi hem. Nu blir det väl inte nå mer att träffa dom innnan skolan börjar. Aja det är ju inte så länge kvar. men nu ska jag gå och kolla vad pojkarana och svenne gör jag blev ju själv hemma med dom. höres!









Stan

Idag vaknade jag kvart i tio. Jag gjorde iordning mej sen så for jag och josse ut och sprang. När jag kom hem gick jag och duscha sen så när jag åt frulle kom farmor och farfar. Då kollade jag på lite kort som dom hade med sig från släktträffen, och jag är tydligen släkt med han som spelar karlson på taket ;o aja nu ska jag fotsätta att fixa mej och sen ska jag och josse cykla in till stan där vi ska träffa karin och tara. puss

18/8

Idag har jag bara varit hemma själv. Men vid sex så for jag med mamma och josse å kollade på adams fotbollsmatch. Dom är svin duktiga fast dom är så små! Medans vi lämnade av pappa och adam på samlingen for jag, mamma och josse till lindex och skulle fixa nån rabatt på sakerna som dom hade köpt igår. Det var typ en tunika, jeansleggins, bikini och sen idag köpte vi lite smink också. Det blev i alla fall sjukt billigt. På fredag ska jag också klippa mej, mamma har bokat tid åt mej å josse. Andra josse ska också klippa sej då. Typ samma tid också fan va coolt bara en kvart senare har jag. Imorn ska jag och josse vara med tara och karin också det ska bli roligt. Snart börjar ju skolan också, trist. Men jag måste ju bättra mej alvarligt! Jag länktar lite tills skolan faktisk, man har inte så mycket kvar att göra på dagarna nu. Aja nu ska jag sluta skriva om mitt ointresanta sommarlov. hade!



...

Jag saknar er så det svider.

sent

Nu har jag och josse kommit hem från gustav. Jag, josse, edwin, gustav och gustav har varit där och chillat. Fast gustav och edwin for in till stan för att träffa gustav så då for jag och josse till gustav och väntade dära. Då roade vi oss med hans små syskon. Vi fick godis också!!!!! När vi kom hem så åt vi räkmackor som syster hade gjort, gott! Nu ska vi bara gå och tvätta bort sminket och sånt tjafs sen sova, godnatt.




17/8

Hej. Idag vaknade jag vid elva för att micke kom med koda och svenne. Jag har inte gjort så mycket, har bara lekt med dom lite och kollat när pojkarna har kört fyrhjuling. Sen när dom far hem ska jag duscha och sen slappa hela dagen. Jag ska kanske fara till josse med fyrhjulingen. Men vi får se. Nu ska jag gå och mysa med koda och lilla svenne. puss!








On purpose!

Varför skulle det bli såhär? Alltär bara skit. Men jag får ju skylla mej själv. Jag visste att allt dehär skulle hända, men ändå gjorde jag det! Nu behöver jag min josse ♥ gonatt!


?

Tänkte också bara visa hur min säng ser ut efter att en viss josefine flodström har sovit i den hela helgen, medans jag har varit borta!


vem lägger godis och skor på sängen?

Störda

Hallå

Jag kom hem idag och nu har jag nyss ätit. Igår så tog jag, josse, jonatan och janette ett natt dopp, mysigt! Men jonatan och janette kom först på lördagen så jag och josse hade hela fredagkväll på oss att bara vara störda, äckliga och busiga, mer tänker jag inte säga om det! Idag kom vi hem vid tolv, så vi han inte göra så mycket. Vi vakna sen for vi hem. När vi kom hem så kom josse och hämtade mej hos josse med fyrhjulingen. Nu har jag hittat lite godis från candy world också som mamma köpte igår.  Så det blir nog bara jag och godis påsen ikväll då, trist.




japp!






14/8

Jag kom nyss hem från josses match, svin kallt! Nu ska hon bara hem och ducsha sen ska va fara till hennes mormor och morfar. Mysigt kommer det nog också att bli. Jag tror att vi kommer hem på söndag men jag är inte säker. Mo vi kommer hem då så hinner jag vara lite med stockholmarna för dom far på söndag. Men nu ska jag byta byxor sen ska jag vänta på att dom kommer. hej!

Storforssen

Nu ska vi snart fara till storforssen. Jag har packat ,för ifall att jag inte kommer hem i tid tills jag ska fara till josses mormor och morfar. För då skjutsar mamma och pappa förbi mej. Hoppas bara att det är fint väder i storforssen också. men nu ska vi fara. Jag kommer nog inte heller att kunna skriva på hela helgen. hade!

Mörkt

Nu känns det att sommaren snart är slut. Det börjar bli mörkt och kallt på kvällarna, fan va tråkigt. I kväll ska jag och adam se nån film i min säng och sen ska vi sova. I morgon ska vi fara till storforssen hela familjen och stockholmarna. Det ska bli mysigt. Vi ska vara dära hela dagen. Om jag hinner hem ska jag följa med josse till hennes mormor och morfar också. Vi kommer nog vara dära hela helgen. Hennes mormor är så gullig så jag älskar att vara dära. Men nu ska jag gå ut och sätta mej framför brasan med alla andra.

Mys!

Nu blev det sen middag som vanligt och den är inte ens klar! Idag har jag solat och sen har vi varit och köpt en ny fyrhjuling. Det behövdes vi hade bara adams lilla plutt. MIcke behövde hund vakt också så han släppte av svenne hära för ett tag sen. Skit söt, en liten valp som ser ut som en björnunge, ååå jag vill ha han! men nu ska jag äta och sen får jag mysa med svenne resten av kvällen då. hade!

 


Donken

Nu har jag och josse varit och cyklat runt. Det blev donken som vanligt. Sen var hon lite tråkig också för att hon skulle hem direkt efteråt hon hade träning. Så nu sitter jag här igen fast jag ska nog gå ut och sola lite också. Det blåser lite kallt men man blir ju brun ändå. men nu ska jag gå och äta lite kyckling sallad och lägga mej i solen och steeka. puss




Snart

Hallå

Idag vaknade jag kvart i tio. Eller mamma och pappa  väckte mej för att dom höll på att visa stockholmarna runt! Aja det var bara bra för det är ju fint väder. Eller det är ju inte världens varmaste dag men sol i alla fall. Jag tror nog att jag ska ringa josse senare hon är ju knappast vaken nu. Vi kommer säkert hitta på nåt rolig om man lägger ihop våra smarta skallar. Men just nu ska jag pina mej lite och sitta i solen även fast det är kallt. Skriver nog mer senare, puss

Skenet bedrar

Jag fattar inte ens hur man kan göra så. Det är ju bara sjukt. Men det är väl sånt man får ta. Tredje gången gillt det är väl så man säger...


Långa nätter

Okej det gick inte så bra med solandet. Jag satt typ tio min sen blev det kallt. Pappa hem också för nån minut sen, men sen for han igen. Trist då blev det ingen mat! Men jag tror bara han skulle fara och handla. Jag tror inte heller att det blir nåt med att gå och sova tidigt idag. Jag har ju vänt på dygnet helt så kanske vid två nån gång blir jag trött. men nu ska jag gå och duscha. hare!

steek och mulet!

Jag fick värsta bra iden nyss. Man kan ju sola även fast det inte är bra väder. Solen kanske tränger igenom molnen och då blir man lite brun i alla fall. Ska tästa det nu skriver sen hur det gick.

städa

Nu har jag städat hela morgonen och fint har jag i mitt rum nu. Det är bara att skura och sånt kvar. Jag har heller inget att göra för att vädret är så tråkigt. Det blir vel att sitta inne hela dan och sova tidigt för imorgon får vi besök av några från stockholm. Vi har väntat på dom typ hela sommarlovet och nu kommer dom. Allt går för fort! Men nu ska jag fortsätta att poppa lite musik och städa. puss


.


stan

Idag har jag och josse varit på stan. Vi var bara en snabbis och lämnat in filmer på hemmakväll. Nu har jag precis kommit hem från adans match som jaag och josse dömde. Hon ville inte dömma själv så då tvingade hon med mej!! Jag hatar hon, jag kunde ju inget!

Miss you!

I never wanted that day to come, cause without you i'm not so strong

varmt!

Hallå

Igår kväll blev det inte som jag hade tänkt. Vi for till mammas farbrors stuga som inte ligger så långt bort från vars josses mormor och morfar bor. Så jag och adam han bara säga hej sen drog vi dirrekt till josse. Hon och hennes typ kusin barn kom och mötte oss på vägen sen spenderade jag och adam resten av kvällen dära. Vi fiskade, fångade paddor och åt glass. Adam och kevin som nästan är lika gammla blev skit bra kompisar. Efter det for vi hem vid elva nån gång och jag å adam bestämde att om jag borstar hans tänder så borstar han mina. Så blev det också, jag fick mest utanför munnen menmen. Idag vaknade jag vid elva och skit bra väder var det ju så jag satte mej i solen, och satt dära typ några timmar, sen åt jag lite gubbar. När mamma och pappa kom hem skulle jag klippa gräset, hänga tvätten, städa och ränska i rabatten! Men det blev bara att klippa gräset och nyss har jag och mamma ränsat tillsammans. Måste bara också berätta vad mamma gjorde: mamma: dehär är nog hummle (drog upp) jag: nä mamma det är en brännässla: mamma: VA?! och så sa du inget. hahaha jag höll på att skratta ihjäl mej när hon stod dära och hoppade runt. men nu ska jag nog gå och tjata på mamma. Är svin hungrig och adams träning slutar typ åtta!! puss




hemma

Hej

igår kom vi hem från storuman, skönt. Idag när jag vaknade så for jag ut och sprang och sen åt jag frulle å duscha. Resten av dagen har jag bara varit hemma och hjälpt till lite. Jag hade säkert varit med josse nu om hon inte hade varit hos hennes mormor och morfar, morr! Så idag har jag hängt tvätt solat och ränsat blomrabatterna med mamma. Nästa vecka kommer det några som vi känner från stockholm, och dom har aldrig varit i luleå så vi ska ha roligt med dom. Men nu ska jag sola lite och sen ska jag äta middag. Blir nog en myskväll med familjen ikväll. ha de!



5/8

Hej! Nu sitter jag och josse i mammas lägenhet här i storuman. Vi kom hit vid 6 och sen for vi bara å kollade runt lite. När vi kom tillbaka så började vi göra tacos, gott! Efter middagen så gick vi ut på en promenad, sen gick vi och såg film på datorn och nu ska vi snart se film igen. Tänkte bara lägga in lite bilder från min och josses lilla buss tus som tog typ 8 timmar och vi fick byta buss tre gånger, tungt! Men jag och josse har ju alltid kul så det gick fort ändå ;o aja nu ska josse få skriva lite på sin blogg. puss!






storuman

jag har inte skrivit på länge för att jag försöker att få in mina bilder på datorn men det har hänt nåt så det går inte. jag får väl vänta tills mamma kommer tillbaka med den andra datorn. idag vaknade jag vid tolv, gick och sola och sen åt jag frukost. sen ringde det skit många gånger så jag fick springa in och ut hela tiden! efter ett tag så ringde jag mamma å frågade om busstider eftersom att jag och josse ska fara till mamma som jobbar i storuman. dära vid halv fem kom pappa hem. sen efter nån minut kom farmor, farfar  och adam å sa att dom skulle fara med adam till josse och jacob som är i jacibs stuga, så då vart det bara jag och pappa igen så vi moppade till max och åt, lite mysigt. sen kom josse och hennes mamma så for vi och hyrde filmer som vi ska ha med oss till storuman och lite stressigt blev det för att josse hade träning. nej nu måsta jag packa vi far ju imorn till mammsen!

RSS 2.0