halloween!

Jag tror faktiskt att det funkade med att sova bort sjukheten. Jag vaknade vid halv ett, så jag fick sova ut och nu känner jag mig mycket bättre! Men nu har jag städat hela morgonen så jag ska stoppa i mig frukost/lunch. hade bra!

tack mamma!

Jag har väntat så länge på att hon ska fylla på min mobil så, tack för gratis smsen också! Det kan behövas nu. Jag längtar till i morgon. Det ska bli en myskväll med brudarna, lite skräck filmer som jag hatar och sånt! Nåja det blir väl bra i alla fall. Jag och josefine kanske gör nåt annat, för hon värkade inte gilla skräckis så värst mycket hon heller. Vi kanske planerar ett och annat bus! Men jag är ju sjuk också så vi får se hur jag mår i morgon. Hoppas bara att jag mår någorlunda bra. Erika åkte ut idag också, YES! Det har jag längtat efter, men nog för att det inte hade gjort så mycket om eddie åkte heller. Nä nu väntar i alla fall sängen, jag ska sova länge så jag kanske sover bort min sjukhet. godnatt ♥


30/10

Jag kom nyss hem från graven, vi har sattit lite ljus. Fan vad fint det är! Det är ljus överallt, på varenda grav. Det ser ut som en stjärnhimmel. Alla sätter ljus nu så det kommer nog bli ännu finare imorgon.

Saknar er!


jag har gjort inbrott...

I CARROS BLOGG, och vem kan jag vara? Jo, josse såklart! Det råkar ju vara så att jag kan carros lösenord. Men hon sitter framför tv;n och sjukar sig. Hon blir alltid sjuk. ALLTID! Vi ska gå till carro snart. Carro ska gå hem och jag ska in till stan. Jag kan ju chansa vad carro ska göra när hon kommer hem. Hon kommer lägga sig framför tv;n med ett täcke över sig, sen kommer hon ligga dära hela kvällen och tycka synd om sig själv! Jaa, jag gissa rätt! Carro vet inte att jag sitter här och skriver på hennes blogg, hihi. Nä, men nu ska vi röra på påkarna. Ha en bra dag och ha på er mycket kläder så ni inte blir sjuk som lilla carro!
// COOLASTE JOSSE I VÄRLDEN, iiiih

carro är ett matvrak, puss på gull :)

sjuk

Nu känner jag mig verklige helt sjuk. Jag har lite feber också, fan! Jag vill ju inte missa halloween! Jag och josse har varit och hyrt film idg också, så vi får se om jag orkar se. Jag kanske måste be hon komma till mig, annas kanske jag smittar ner alla i hennes familj. Vi får se just nu ska jag i alla fall krypa ner i i soffan med en mysig fillt och zappa runt lite.

nytt

nu har jag och josse fixat min blogg... den blev väl ganska lik hennes men det skiter jag i. Det känns som att jag börjar bli sjuk också, jag har hart ont i halsen hela dagen och så börjar det täppa igen i näsan. Min lillebror har varit sjuk så han kanske har smittat mig. Han har haft feber, spytt och sånt. Jag hoppas verkligen att det inte blir nåt sånt för mig. Peppar peppar. Plus att det är halloween nu i helgen! Aja nu ska jag äta frukost jag har suttit vid datorn hela morgonen/dagen, det börjar kännan i magen.


MAMMA!

nu har mamma förstört min blogg. Men det kanske bara var bra, för jag hade ändå tänkt att fixa den. Men nu får den se ut såhär tills jag har fixat en bra design.


onsdag?

Boin var sådär, lite långtråkig ibland. Men annars var den bra. Jag hade nog hellre sett en annan, men jag hade nog ändå velat se den dära nån gång så. Bara för att vi har varit på bio nu så känns det som helg nu också! Men till helgen ska det bli kul, hoppas bara att josefine är frisk till dess. Det var lite tomt utan henne på bion. Aja krya på dig i alla fall!

Bio

Snart ska jag på bio men brudarna. Vi ska se this is it. Det var lite tråkigt att den var så tidigt jag hade velat gå på kvällen. Aja vi vill ju se premiären! Hoppas den är bra, jag har längtat. Men nu kom josse bosse så vi ska börja gå snart. höres


normalt

Imorgon ska jag på bio med dessa söta brudar



snyggt!


You

Have i ever told you how much you means to me?

Skit!

nu har jag kommit hem från skolan. Svinblöt blev jag också. Josse vände efter en liten bit. Men det var vel bara bra, plus att då kom jag på att jag hade glömt skåpnyckeln IGEN. Så då var det bara att vända. Men då tog jag cykeln istället. Men inte gick det nå bättre för det. Den hade nästan punka, ingen handbroms, jätte tungt i uppförsbacke och plant ,jag blev svin blöt och så hade jag en jätte tung väska full med mappar. fan vad sur jag blev!! Jag är verkligen less på allt nu! Jag har ingen lust att göra läxa nu heller.


Dåligt väder

Nu sitter jag och väntar på josse vi ska ta en liten prommis till skolan. Jag glömde ju massor med läxa där. Det ända är att josse har ett skavsår sen stan igår så vi får se hur långt hon går. Men nu ska jag börja ta på mig. Jag kan ju vara klar när hon kommer för en gång skull. Det är svin dåligt väder men jag måste hämta det för vi har prov på fredagen efter lovet. Nej nu ska jag ta på mig.


Hur är det med minnet?

Det gick ganska bra på utvecklings samtalet faktiskt. Jag ska nog kämpa lite mer och försöka höja mina betyg. Det är vel nåt jag alltid säger men det händer aldrig, men nu ska jag verkligen försöka! Imorgon ska jag faktiskt gå till skolan och hämta min läxa, som jag så klart glömde i skåpet innan lovet. Jag ska försöka få med josse också så det blir lite trevligare. Men jag skulle ta med min skåpnyckel när jag hade utvecklings samtal, men det glömde jag såklart också. Aja det gör inte så mycket vi behöver en prommis. Men nu har jag inget att göra så jag ska nog hoppa i kojs i min nybäddade säng. Eller nästan nybäddade säng. Sov gott!

gammalt?!

Idag gjrde pappa mat, han gjorde köttfärssås och spagetti. När alla satte sig och åt tyckte båda jag och mamma att det smakade konstigt, så vi började kolla om köttfärsen var gammal men det var den inte. Efter en stund sa mamma: men vi kanske råkade lämnat framme den för länge innan vi frös ner den. Jag: fan va äckligt! mamma: äh, sätt bara mycket ketchup så smakar det inte så dåligt.

Haha fan va störd familj jag har!

Stan

Kom nyss hem från stan. Jag blir galen, jag ser så himmla mycket snyggt och jag har inga pangar att köpa det för!! Jag måste spara det lilla jag får tills vi ska fara utomlands. Aja efter det ska jag tvinga mamma att ge mig mer pengar i månadspeng och då ska jag shoppa! Men när jag kom in genom dörren fick jag höra att mamma och pappa har glömt att säga att jag har utvecklings samtal idag. Så nu måste jag börja ställa in mig på det och leta upp mina omdömmen. Det var typ inga dåliga saker alls, så det ska nog gå bra. Men nu ska jag äta innan jag ska fara, hörs


26/10

Nu har jag, josse och josse kollat film. Jag vet inte var den hette men den var svin rolig. Aja nu ska vi sova vi ska upp ganska tidigt imorn, vi ska in till stan. gonatt

farmor

Idag har jag varit hos farmor och jag blir alltid svin mätt när jag är där. Så nu kan jag nog inte äta på flera dagar. Men nu är jag i alla fall hos josse vi ska se lite pgram här eftersom att adich är sjuk och då har han tvn för sig själv. Då kan jag bara se typ ettan, tvåan, fyran å sånt i mitt rum! Aja efter det ska vi i alla fall gå till mig och sova där. Vi ska till stan imorn så det blir bättre med bussara. Det går ju inte så mycket bussar ute i ingenstans.


josse bosse

Nu ska jag ta och lyfta på arslet och börja bege mig mot josse. Nyss hade min familj fotmätar tävling, och min 9 åriga lillebror slog mig nästan. Det är ju sjukt. Mamma säger att jag brås på lill mormor. Kort, små fötter och nästan svarta ögon.


Saknar dig mitt hjärta!

mörkt!

Det ser ut som att det blev att vara med josse i alla fall. Aja inte för att jag har nåt emot det, jag älskar min sötnos! Men nu börjar jag bli hungrig. Mamma, pappa och adam är och kollar när josse sjunger i nån kör, så vi skulle tydligen göra middag efter det. Hoppas att det slutar snart jag har svin tråkigt själv! Det börjar bli mörkt ute nu, vid fyra började det att mörkna. Jag hoppas bara att den lilla snön som har kommit inte smälter bort.


Björn?

Det snöar fortfarande ute och det såg ut som en typisk jullovs morgon ute när jag vaknade, härligt. Jag blev väkt vid åtta, av att min lillebror som kommer inspringades och skriker: carro! vakna jag ser en björn, kom och titta. Hahah inte såg jag ens nån björn så jag gick och la mig igen. Nån minut senare hör jag att han även väcker pappa och säger samma sak. Men då var det tydligen ett rådjur. Nåja får se hur det blir ikväll då. Men nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen. höres


Snöar!

Äntligen det snöar! Jag har väntat på det så länge, det är så fult ute när det är kallt och grått. Lite vitt på det så blir allt fint. Sen ska jag ju åka utomlands över ju och nyår, det ska bli skit kul. Speciellt när min gullrumpa ska följa! Men idag hade vi i alla fall prov. Det gick nog ganska bra fast jag skrev lite för mycket tyckte jag, lite grötigt typ. Aja man får vel hoppas. Nu har farmor och farfar kommit så maten väntar. Sen ska jag gå ut på en liten prommis med min josse. Vi skulle typ gå till afären och köpa lite godis å hyra film till josse och hennes mamma, dom skulle mysa ikväll. Trist att jag inte har nån att mysa med. Nej nu popar alla på mig, det är tydligen bara jag som fattas. Puss!


The way you make me feel

hoho nu ska jag gå och sova tidigt, natti!

Brabra!

Idag fick vi tillbaka två prov. Jag trodde verkligen att jag inte skulle klara det men jag fick precis lite över G. Fan vad glad jag blev! Det andra gick lite bättre, det var närmare VG än G i alla fall. Men det är ju inte över ännu, vi har ett till prov i morgon! Hoppas att det också går bra. Men nu ska jag fara och handla med mami och papi. Ciao


21/10

Nu har jag suttit vid datorn nästan hela dagen, och ikväll är det grays. Så mycket kul när man har så mycket läxa! Jag har inget liv, När jag kommer hem från skolan är det lite dator, lite tv, läxa, middag, dusch och sen tv igen. Alvarligt varge dag samma sak! Men det ska bli skönt med lov. Inga läxor. Nä nu ska jag ta fingrarna ur röven och gå å plugga lite!

En jävel på kärlek

Jag och josse har börjat sjunga på en gammal ful låt och den kommer verkligen inte ut ur skallen. Jag har gått och nynnat på den hela veckan nästan! Vi har lyckats få in den i tara och karins hjärna också.

Jag har hört så mycket michael jackson låtar dom senaste dagarna så då kom jag att tänka på låten som våran klass ska sjunga. Haha killarna har valt en omgjord michael jackson låt. Men får se vem som kommer sjunga, killarna låvade att sjunga om det blev den låten så hoppas det. Dom sjunger typ i'm fat istället för i'm bad. Så sjuka killarna i våran klass är.


skolan

Nu är jag i skolan och josse sitter och blir skit sur för något konstigt som nån har skrivit haha. Men jag ska egentligen göra ett svenska projekt som jag fick G++ på, så jag ska fixa lite så kanske jag får VG i alla fall. Men nu ska jag börja gå tillbaka till klassis. hade bra!


Träning

Nu har hag ätit och ska på träningen snart. I söndags var alla och tävlade så det blev ingen träning, men idag. Jag har räknat dagarna tills vi ska fara utomlands också, det är 59 dagara kvar. Inte så mycket tycker jag. Jag längtar. Josse ska ju också hänka med!! Det kommer bli skit kul då. Men nu ska jag börja ta på mig, ska snart fara på träningen. ciao! 

skola

Nu är jag hemma från skolan. Det var jobbigt idag. Men ikväll ska jag sova tidigt. Jag lovade josse att jag ska göra mig klar för sängen väldigt tidigt, så då kan jag bara hoppa i säng direkt efter svenska hollywood fruar. Det kommer nog inte bli så, men får se för jag ska visa att jag kan gå och sova tidigt.

Jag och josse ska skaffa stil kort också så vi får se hur det kommer gå. Men vi har sagt till varandra att vi ska träna mycket så jag hoppas att vi kommer det. men nu ropar maten.

Städa

Nu är det söndag igen, fan vad fort det går. Ikväll ska jag träna för första gången på svin länge. Men först ska jag städa i mitt rum. Halva min garderob ligger utanför. Det behövs verkligen en stor städning. Imorgon är det skola, jag hatar verkligen skolan. Jag tog med mig matten hem när vi hade prao men jag har inte gjort ett piss. Jag ligger efter svin mycket. Jag ska nog göra nåt tal ikväll kanske, får se om jag orkar. Nej nu måste jag verkligen städa.

Nu ska jag ränsa, kul!


helg

Ännu en helg själv, eller jag hade i alla fall kul igår. Men ikväll blir det bara jag och godispåsen. Josse och jacob har mys kväll så får se om dom hyr nån film? då ser jag den nog efter dom. Om inte så har vi säkert nåt gammalt här hemma. Men jag ska nog måla naglarna nu, det behövs.

Själv

Idag skulle jag och josse gå ut och gå men det blev inte så. Jag kanske tar en liten prommis själv då, får se. Men jag har varit inne så mycket så det lär ju behövas. Nej nu tror jag att jag ska gå och ta på mig å knalla iväg med lite musik. hade bra

Idolmys

Nu har jag kommit hem från en mys kväll med brudarna. Vi såg idol, åt gott och lite annat bus. Jag orkar inte skriva så långt, jag har redan borstat tänderna och tvättat bort sminket så jag är färdig för sängen. Det är lika bra för jag är svin trött mitt huvud dunkar. gonatt!


gammalt

Det blev inget med att vara med josse för hon hade träning. Så då sitter jag och kollar igenom gammla bilder istället. MYCKET gammla!






15/10

Idag har jag varit med mina gullrumpor. Dom är så söta jag har saknat dom. Men en på josses avdelning är ju galen han bits! Men jag har ingenting att göra ikväll så jag ska fråga josse om hon vill hänga. Adam ska göra chokladbollar nu så jag kanske hjälper han, för då kanske jag och josse får några ikväll. Aja nu ska jag nog ta och ringa hon. Jag vill verkligen göra nåt ikväll, jag har ingen aning varför.


Frisk

Jag hatar verkligen att vara sjuk, man har ingenting att göra men idag har jag mått ganska bra så jag har städat. Jag städade i köket men jag kanske skulle ha städat mitt eget rum. Det behövdes nog mer. Hur som helst så ska jag i alla fall praoa imorgon och jag längtar. men nu ska jag nog hoppa in i duchen. det behövs efter några dagars sjuka. Sen ska jag äta.


14/10

Jag är nästa frisk nu bara lite ont i huvudet, men ska ta lite alvedon sen ska jag lägga mig och kolla tv. Som  vanligt när jag är sjuk. Men jag ska i alla fall praoa imorgon om inte febern kommer tillbaka. Saknar alla små söta skitungar. Nej nu ska jag gå och bädda ner mig, jag har inte så mycket att säga nu när jag bara är hemma och är sjuk. All jag kan säga är att jag inte gör ett piss och att josse ringer mig varannan kvart.

13/10

Jag har fortfarande feber så det blir nog mest troligt ingen prao imorgon heler. Men senare ska jag se DH och så ska jag nog äta poppisar. Men nu ska mamma ha datorn så, hade bra.


Everything

if i had to choose between loving you and breathing,
i would use my last breath to say i love you.

sjuk

Andra dagen på praoen och så blir man sjuk, åå iriterande! Nu ligger jag i alla fall i sängen, har tagit en tablett så jag mår lite bättre. Jag kommer nog bara att se tv och sitta vad datorn hela dagen.

Prao

Första praodagen = svinjobbig! Småbarn som hänger och klänger. Men men efter det for jag och josse1 i alla fall till stan vi fixade hennes pass eftersom att det inte är så länge kvar tills vi ska åka. Längtar! Hennes föräldrar är typ lite oroliga över att hon ska bli sjuk eller nåt sånt, för dom säger att hon ska vaxinera sig med massor, haha! Men nu är jag svin trött, ska typ gå ock ta en liten tupplur sen ska jag äta å senare mot kvällen ska jag se på svenska hollywood fruar.

hejdå

Nu blir det ensam mamma söker med josse och godis. Hejdå!

Prommis

Jag och min familj satt och pratade om puberterten och då kom vi på att min lill kusin har gjort det, så gulligt. Han sa själv ochså: Visst har min röst blivit mörkare? Hur som helst är josse i alla fall på väg hit. Vi ska ut och gå, det behövs. Eller egentligen behöver jag ju en spring tur för allt godis som slank ner igår. Men jag ska träna ikväll så det får bli nån anna dag. Skit länge sen jag har tränat så jag längtar lite. Nej nu ska jag ta på mig och göra mig redo tills josse kommer. puss och kram hade bra!

bara normalt

Igår sa min syrra en lite rolig sak. Jag satt vid datorn helt lungt när plötsligt min syrra kommer inspringades, fitta! akta på dig jag måste skörda. Hahaha! hon har en sån där farm på facebook. Men jag tyckte det var kul i alla fall.


Lördag

= godis!!

Fotsvamp

Hahahaha!!


With or Without you?

Everything is wrong and everything is gone
youre still the one that i want
but at the end im gonna be the one
who  cries for you because
i know i can't have you.

Stan

Kom nyss hem från stan, jag köpte ett fint linne, en Skjorta och några par öronhängen. Inte så mycket men det känns lite bättre nu i alla fall när jag inte bara har gammla kläder. Pappa kommer inte hem förän länge, för han har nåt med jobbet så jag, josse mamma och adam ska nog fara ut och äta! Sen när jag kommer hem blir det inte så mycket antar jag. Josse skulle iväg med hennes föräldrar så jag blir nog själv. Mitt patetiska liv, jag som inte kan göra nått utan josse! Nä nu ska jag inte sitta och deppa över det, vi ska fara nu.


Kläder!

Nu ska jag se några pogram kommer dock inte ihåg vad dom hette, josse1 sa nånting. Imorgon ska jag i alla fall på stan med josse2, vi behöver verkligen nya kläder. Jag har inget att ha på mig! Jag har presentkort på gina från josse1 och massor med pengar som jag fick när jag fyllde år. Men lite av dom pengarna hade jag tänkt spara tills vi ska fara utomlands, längtar! Fan vad skönt det kommer bli lämna kylan och komma till värmen!! Nej nu ska jag inte drömma för mycket det är ju trots allt lite mer än två månader kvar.


Bilder

Kom på att jag har lovat bilder från i helgen.







 Hade väldigt kul med er tjejer!


8/10

Nu är min hjärna helt slutkörd och jag kan fortfarande inget! Jag ska äta lite nu sen kanske jag ska ut och springa, efter det ska jag nog försöka plugga igen. Det är ett måste om jag inte ska få ig!


Prov!

Nu kom jag precis hem från skolan. Jag fick veta idag att jag har tränat till ett prov som en galning helt i onödan. Det är först imorgon! aja det är ju bara bra då ska jag träna ännu mer. Men det andra provet som vi hade idag gick i alla fall bra. Första gången. Men alltid när jag tycker att det går bra är det helt tvärt om. När jag får tillbaka det är det omprov som gäller! Nåja, jag fick ju aldrig min present av adam när jag fyllde år, men nu när jag kom hem fick jag den. Det var ett litet gossedjur, Tack gullrumpan! Men nu ska jag äta lite, mamma och pappa kommer inte hem för än typ halv fem!!

7/10

Nu har jag duschat, jag och josse var och sprang lite å sånt. Snart ska jag nog se grays, men först plugga! Härligt, det bästa jag vet. Nåja nu ska jag göra lite sånt, hade super puss

Don't

My heart will be unbroken
it will open up
for everyone but you!

Hata!

Idag blir det bara plugg, plugg och mera plugg. Vi har två prov i morgon och jag har inte tränat speciellt mycket. Efter det ska jag och josse ut och springa lite å sånt. Senare blir också grays! Men mamma ser alltid på nåt annat pogram samma tid så vi brukar zappa, det är så iriterande jag kan bara se dom vanliga kanalerna utan boxerkort! Men men nu ska jag nog börja med pluggandet. hade bra!



6/10

Tänkte bara säga lite roliga saker som har hänt dom hära dagarna. Först i måndags så hade vi träslöjd då morgan rapade på antons mössa, så anton blev lite äcklad och tog den dära slangen som suger jätte hårt. Man typ har den när man ska suga upp spån och sånt. Ja så skulle han damsuga bort rapen och då sögs hela mössan in och så fick vi öppna påsen där allt hammnar å ta ut en väldigt spånig mössa. hahah klant säger jag bara anton!

För nån dag sen gjorde min syrra också en liten sjuk grej. Hon skulle äta glass och den skulle tina lite först tyckte hon, så hon satte in den i skafferiet och glömde bort den! Haha störd! Jag hade också ätit av den glassen nån timme innan så då blev jag skylldig och alla trodde jag var dum i huvet som hade sattit den fel.

Everything i own

Jag har haft ont i skallen hela dagen igår och i morse. Men nu knarkar jag panodil så det är bättre. Men det kan bero på att jag går och lägger mig så sent och stiger upp så tidigt. I helgen var vi tex uppe till fem, vakna tio! Så nu börjar det bli dåligt på veckorna också jag lägger mig kring ett ibland två, galet! Ikväll direkt efter DH ska jag hoppa i säng. Men det betyder ju att jag måste plugga till tyska och biologi provet nu. Ååå jag blir så less på skolan!! Plus att proven är på samma dag jag kommer inte ha nån fritid denna vecka. Aja nästa vecka är lugn i alla fall för då har vi prao. Det kommer nog bli skönt, förutom dom pissiga tiderna. Komma ifrån skolan, läxa, allt och alla! Nu ropar maten och magen skriker! hade bra!


Skolan

Nu sitter jag i data salen, vi gör nå svenskaprojekt, KUL! Men i alla fall när vi var påväg in till datasalen kommer det fram nå äckel som klagar på att josse1 håller på med  hennes ex. Men väx upp säger jag bara, fattar hon inte ordet EX?! Aja nu ska jag jobba vidare.


Natti

Ville bara säga att jag är svintrött nu så, natti


Cut the crap

varför kan jag bara inte glömma dig? Jag blir galen! Varge gång du inte har nån kommer du alltid tillbaka till mig. Jag vill inte vara din jävla reserv. allt är bara skit med och utan dig!


donken

Inga bilder idag heller men kanske ska ladda in dom senare får se. Nu ska i alla fall jag och josse fara på donken och käka lite sen blir det svenska hollywoodfruar ikväll och en snabbdusch sen sängen. Kanske uppdaterar bilderna om jag orkar och om dom är inladdade senare. Men nu lät det som att mammsen kom hem.


Vinter?

Tänkte bara säga lite kort att det var väldigt kul igår kväll. Jag har inte satt in bilderna i datorn ännu, men dom kommer. Min sminkborttagning har varit slut ett tag nu så jag har fått köra med tvål hm?! Och det har inte varit så bra för min hud men idag for jag, mamma och josse2 på storheden så nu har vi köpt en ny. Bra säger jag bara! Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag bege mig till sängen, natti

Hjärtat!

Idag hade vi ol dagen! Fan vad jobbigt, jag ska aldrig mer orientera! Men en positiv sak är att min gullrumpa fyller år idag!!! grattis sötnos!♥

Nu ska jag i alla fall med mamma på storheden sen ska jag till josse, hade bra.

1/10

Snart ska jag och josse1 fara och handla till våran ''fest''. Sen ska vi på stan senare mot kvällen. men nu ska jag gå och chilla lite.


Imorgon fyller josse1 år!!!


RSS 2.0