rolig fakta

min mobil har 15 % batteri

jag läser denna bok.. sen i sjuan


jag har exakt 38,3 grader feber just nu

Jag ligger och smsar med min underbara dunderbara josefine forsberg

jag tänker se nån gammal film som vi har haft hur länge som helst men som jag aldrig har sett, laws of attraction

jag ska vara vaken hela natten och knarka alvedon..

jag ska ha kuddkrig med mig själv (om jag orkar)

jag ska publicera detta nu

bilder

Nu får ni bilderna från igår, min kamera dog innan det blev lite..överstyr!


sjuk

Nu har jag blivit sjuk.. liksom det jag har väntat på, har ju kännt mig lite sisådär hela veckan. Nåja då får ni bilderna när jag känner mig lite bättre, jag orkar inte byta dator..
 
Ni får en sypersnygg sjukbild på mig och min lilla tjockis istället


da badgirls

kvällen var riktigt rolig! Och nu är jag sviin trött, jag glömde att ta en tablett så nu dunkar mitt huvud. Det blir nog att hoppa i säng väldigt snart för min del.. bilderna kommer dock imorn.. kanske inte så många för klantiga jag glömde ju att ladda kameran! Menmen jag har tagit massa kort ändå! Med camillas och fridas kameror, hehe förlåt ni fick säkert sviiin mycket bilder nu.. nåja skit samma bättre för lite än för mycket. men nu ska jag vekligen sova höres imorgon antar jag! ♥

the silence is the loudest

Ikväll blir det att åka till lilla josefine! Jag är i alla fall en av dom som längtar vet jag, nån mer? Men igår upptäckte jag att det fanns alvedon på sugtablett! Svin coolt tyckte jag, så jag tar nog en sån innan kvällen för jag har haft ont i huvudet hela veckan.


Man en sak!! Jag har lärt mig att göra fiskbens fläta! Och så fick jag några fina utbakade flätor i mit hår. Tack Rebecka! Men nu ska jag gå och kolla vad jag ska ha på mig för nåt i kväll.. eftersom att jossipossi tog det jag skulle ha på mig! Ååh vad ska jag ha på mig nu då! Nåja jag gräver nog fram nåt sisådär fint.



real stars shine forever

nothing in the world can ever destroy the dream of a beautiful boy.

Helghelg

Fan vad skönt med helg! Jag har varit trött och längtata efter helg hela veckan. Ikväll ska jag vara med mimmi, och imorgon kväll ska vi till josefine! Hon fyller år snart så vi ska gratta henne. Hon ska tydligen ha mycket mat godis och sånt så.. ja det kommer bli en lyckad kväll, det ända problemet är att vi måste träna bort allt då, hehe! Men det är det värt!! Grattis i förskott josefine gullilin!



he crept back in my memory

Jag  har fortfarande sviin mycket läxa kvar att göra så jag fattar inte varför jag sitter här. Men jag har ont i huvudet och vill bara gå och sova nu.. hatar läxa! Vi har nationella om två veckor också! hata skolan!

Men jag orkar inte göra läxa nå mer nu så ni får lite bilder från igår..




härligt??

Det började bra idag och slutade.. inte så bra kan man säga. Först hade vi matte prov, jag var helt säker på att jag inte kunde nåt men jag fick bara ett poäng ifrån godkänt! Så imorgon ska jag rätta upp. Sen när vi skulle hem missade vi skolbussen.. så vi fick sitta och vänta på den andra hur länge som helst! Sen när den väl kom så var den typ 10 minuter sen. Men det värsta av allt var att vi fick soppatorsk vid josse Så vi fick putta bussen, det var dock en minibuss. Sen fick vi gå ner till vägen och bli hämtad av en annan. Svin kallt var det! Jag som hade så brottom i morse hande inga vantar och ingen mössa! Nu fryser jag som en gris för att jag börjar få tillbaka känseln i hela kroppen! Men nu ska jag äta plättar.. mamma frågade inte ens vad vi åt på skolan så så klart blir det sammma som på skolan! Nu är jag less och jag ska göra massa läxa också!!

prov..

nu har jag börjat känna mig sjuk. Hoppas inte att jag får som min lillebror hade.. han spydde lite si sådär! Det var svin länge sen jag var sjuk så jag kanske kommer bli det då. Fan! Jag som inte vill vara hemma.. svin tråkigt. Vi har matte prov i morgon. Det kommer ju gå.. hm.. bra? Jag fick frågan av en lärare vad 8 gånger 4 var, jag som inte ens orkade tänka svarade 24. Då hörde jag nere i ett hörn någon som sa nåt i stil med: Du är en skam för vårt kvarter om du inte kan det. eller nåt sånt. Det känns ju bra.. men jag fick i alla fall en tabell då, hehe! det kanske inte hjälper mig till provet menmen. Det går ju som det går. Men nu ska jag hoppa i säng och se om jag blir bättre imorgon, natti natti


i'm gonna getcha

Idag var jag på stan igen! Hittade världens snyggaste och skönaste jeans idag, inte jeans leggins.. jeans. OCH det låter som att mamma ska betala dom! Sen så köpte jag en tröja och tre par ringar. Men dock så betalade mamma tröjan också. Efter det for jag, mamma, josse och adam och hälsade på michaelas lilla baby! Fan så söööt!! Jag får ju lust att skaffa en själv! Så söt.. så liten! hon var verkligen den sötaste lilla saken jag någonsin sett! Nåja det får vänta för min del i alla fall. Nu ska jag göra lite varm oboy och sätta mig framför brasan♥


bilder












Nu gå jag och lägger mig med dom här fina bilderna i minnet, godnatt

helt fel

Detta önskar jag mig till...hmm.. "när jag har gått i skolan 1 månad efter julovet" eller kanske bara lite pengar till detta? Jag vill ha pengar i mängder!!


Jag hade inget att göra så ja, jag härmade josefine!


lyser lampan?

Hatar verkligen hatar stan! Jag hittar massor men så liiite pengar! Så irriterande.. jag testade 12 par jeans! Och så hittade jag ett par svin snygga.. det enda paret som det inte var rea på! Less jag blir. Men jag köpte i alla fall en t-shirt. Plus att vi letade efter en present till josefine, som fyller år snart. Vi hittade inget och josse bara ville hem så det bara blev stress av allt. Men vi har hittat på lite av josefines present i alla fall. Hon ska få världens bästa present. Det är så kul att shoppa presenter! Men nu ska jag äta!!!!


sov!

Jag börjar känna mig hänngig.. och det är inte för att jag kan vara trött, det känns som att jag kommer bli sjuk, huvudet hänger inte med. Hoppas inte att jag får det som min lille bror har, han har spytt ett x antal gånger. Ush ryser vid tanken på det. Känner inte för att ligga hemma och spy.. plus att vi har redovisning på tisdag! Aja jag ska försöka sova bort det här nu. Natti

snart albino

ååh jag vill fara utomlands igen.. jag är svin vit nu! Snart kommer jag se ut såhär


make a cake

Nu har jag bakat med josse också. Vi kommer ju bli svin feta, mamma har köpt som josse säger, ingrid och jens till snickers också.. det kommer inte sluta bra!





Men nu ska jag måla naglarna, ciao♥

prommis

Nu har jag kommit hem från josse. Vi tog en liten prommis, inte så smart av mig som inte hade lång kalsonger och hål i mina byxor.. hehe. Men nu ska jag äta lite kaka som jag och mamma bakade igår. Sen ska jag städa och bädda rent, skönt. Men jag ska utrymma mitt hus nu.. jag hör att min lillebror spyr!

gilla

god morgon! Jag vaknade av att min mobil lät, så jag började leta efter den som en galning. Först under kuddarna och allt sånt sen i springan mellan sängen och väggen, men den var under sängen så jag var tvungen att dar ut hela sängen, då blev jag i alla fall pigg och steg upp. Men det behövdes för jag kan andå inte sova hur länge som helst.

Men ikväll ska jag vara med josse, vi ska köpa B&J och hyra film. Det var ett tag sen vi gjorde det. Jag har saknat det! Nåja nu ska jag gå och äta lite frulle. höres


kiss you goodbye

Nu: let's dance. Asssss coolt!!


favorit i repris

Det var meningen att jag skulle vara med josse men hon skulle tydligen till hennes syrra så då blir det väl en lugn let's dance kväll för mig. Mamma och pappa for och handlade så jag är helt ensam nu så jag ska dansa runt i hela huset, poppa svin hög musik!! Det är mitt sätt att fördriva tiden. hehe

you're just another memory to burn..


hit och dit

det var svin jobbigt att vara på gymnasiet.. jag höll på att somna ett x antal gånger. Plus att mamma och josse håller på att klaga på mitt val. så nu vet jag inte vad jag ska gå, barn och fritid? ledarskap? eller omvårdnad? Allt är så himmla jobbigt. Det känns som att vad jag än väljer så kommer jag att välja fel.. nåja nu ska jag i alla fall bli klar med grundskolan, matte nästa!


städat

Mina händer luktar ajax.. vad betyder det? Jo att jag har städat! Bra carro! Nu ska jag jobba matte om jag kan, har typ fastnat på en uppgift bara lite gran..

fika

Kom just hem från stan. Vi skulle in till stan för att hämta ut en biobiljett som alla nior har fått, sen så fikade vi. det var mysigt. Men det var svin kul idag på teknikens hus.. jag fick vara både den som säger vädret och sa dom lokala nyheterna! Hela klassen fick en dvd tilsammans med nyheterna på, tusan jag ville ha en själv som man kunde ta hem. Men nu ska jag göra lite matte och äta turkisk yoghurt med honung! Jag berättar sen hur det gick med matten jag ligger ca 8 sidor efter..


sovmorgon

Snart kommer josses pappa han ska skjutsa oss till tecknikens hus! Yee, fan vad kul. Det  var svin länge sen jag var där! Men nu ska jag börja ta på mig, höres!


nytta med nöje

Det känns som att jag har gjort nytta idag. Jag har packat upp min resväska sen vi var utomlands för typ tre veckor sen, städat (lite), gjort tre sidor i matten, och nu ska jag gå och sova. Det är ganska bra gjort av mig, jag ska alltid börja göra nytta och inte bara sitta och dega vid datorn, det känns bra. Nu ska jag äta lite kiwi sen ska jag borsta tänderna och sova. Jag har sovmorgon imorn också! Men gonattpussar nu

shoppa shoppa lala

Jag vill ha flera tusen kronor just nu! Är det nån som har lust att skänka till välbehövande carro? Jag har hittat hur mycket som helst, det är ju så jävla irriterande när jag inte har nå pengar! Jag vill bland annat ha en klocka!! mamma om du ser det här så ge mig mer pengar! Jag blir galen!


naturally

Det blev inte så tidigt som jag önskade at jag skullle ha lagt mig. Tusan imorgon ska jag lägga mig tidigt, då kanska jag får sova länge för vi har ju sovmorgon också. Men just nu så håller mina ögon på att rammla ihop.. det är väl bra? Det betyder att jag ändå är trött och kan somna på kvällarna, så då kanske jag somnar om jag lägger mig tidigt imorn. Då ska jag fixa allt innan det blir försent. Det är ganska likt mig att ta allt i sista minut. Men nu ska jag sova och det menar jag! Jag ska aldrig ta mer ta med datorn till sängen den förstör mitt liv! Godnatt..igen, nu ska jag drömma om glass




Play it again

Jag skulle ju göra matte? Jag ligger kasnke 10 sidor efter.. Sen så skulle jag fara på stil också, fan! Varför har jag inte gjort nåt av det ännu. Jag tror att jag ska sätta mig med matten en liten stund. Sen har jag också bestämt mig för att börja äta nyttigt.. jag kom på det idag när vi hade hk. Vi hade kakbuffé och jag åt mest av alla till och med killarna. Så jag ska i alla fall ta en frukt och äta det medans jag, så smart som jag är pluggarpluggarpluggar matte! Det är ett måste om jag ska hinna till diagnos på fredag. Men det blir nog ändå inte en så speciellt lång stund för jag är svin trött! Jag ska börja gå och lägga mig klockan åtta.. om det funkar.


Men på onsdag så ska vi till teknikens hus, yee! Då slipper vi skolan, vi får sovmorgon också!! Det är ju det bästa, vi har inte haft en ända sovmorgon sen i sjuan! Då var det sovmorgon på schemat. Inte nu inte! Det är svin dåligt, jag är alltid trött. Men nu känner jag att matteboken vill jobba, pennan vill glöda och jag vill döda, HA HA.. fyndigt! Nåja natti ♥


Oh yeah, all right

idag kom jag hem från en helg i umeå med mimmi. Det var riktigt kul. Speciellt när man är hungrig, övertrött och sitter i mitten av en fullprpppad bil. Det känns lite tungt att vi har en lång vecka framför oss som börjar imorn, men jag ska gå och lägga mig tidigt så att jag kommer upp imorn, typ nu? Men först ska jag äta en banan, hoppas den smakar choklad! Godnattpussisar till er alla

shake the glitter

Nu sitter jag här och väntar på... bättre tider dårå. typ. Så jävla skönt att det är helg imorn, då ska jag bara vara med tjejerna, glömma allt och slippa se dig! Snacka taskigt skit!


mina guldklimpar

jag älskar alla som står på min sida, ni är underbara det ska ni veta, jag behöver er nu. Men "allt löser sig" eller? Jag skulle vilja sitta och bara snacka skit om allt och alla nu med mina underbara vänner, det skulle vara till lite hjälp just nu.. inte mycket sömn i natt kommer det nog bli i alla fall. Ditt fel!

fire

Jag blir så jävla less på dig, ååh jag älskar dig! Jo, så var det ju?


Natti

Jag skulle ha vänt på dygnet innan skolan började, nu är jag svin trött. det kommer bli en tidig kväll för mig, men det är ju bara bra. Nu ska jag lyssna på lite michael jackson låtar innan jag hoppar in iduschen, sen ska jag försöka att få dom dära dåliga tankarna ut ur huvudet, annars kommer jag aldrig somna..


deep down

Slösa inte tid på någon som inte vill tillbringa tiden med dig..

kladdkaka

supercarro kommer med bra tips om hur man sänker sitt självförtroende.

1.


2.


3.


det luktar vider...

Idag blev allt fel! Jag hatar mitt liv just nu!


Ikväll fyller min morbror år så vi ska dit och fika, det längtar jag efter för dom har alltid så gott fika. Sen så var det länge sen jag träffa mina kusiner också. Det kanske tar bort dom dåliga tankarna lite... hoppas det för jag är verkligen less nu!

Varför kan du inte bara dra! Jag litade verkligen på dig, antar att det var fel av mig...

h&m

Det är sjukt jag har inte vari på stan sen all rea kom. Nog för att jag inte har pengar, jag slösade upp allt utomlands! Men snart så får jag pengar igen och då ska jag shoppa upp alla! Just nu försöker jag och jose övertala mamma att klicka hem lite saker från h&m! Svin mycket snyggt har vi hittat där, bla ett par sandaler till sommaren.


not the same

Bara en termin kvar av björkskatasolan!! Skönt! Men den kommer kännas som en evighet utan dig där... Jag kommer sakna dig!

hey ho let's go!

Jag typ... chillar

en vanlig söndag.. typ!

What?!

riktigt stört väder! Igår var det minus tusen och idag typ nollgradigt!? Vad händer med våran planet? Jag ska i alla fall ut och känna på värmen nu!!

Mmm!

Dags för lite ögongodis innan läggdags!







shine

Kvällen spenderades hos clara med, Tara, Karin, Frida, Maja, Josse, Hiba och camilla. Det var mysigt, vi kåtade bla av oss på en riktig snygging i en av filmerna. Eller vissa av oss! Svinigt kallt ute! Jag tänker då aldrig mer gå ut i converse i mer än tio minusgrader!! Frös nästan tårna av mig observera nästan. det tog ett tag innan jag fick tillbaka känseln i dom! Men nu ska jag fortsätta att trycka i mig det sista godiset! ciao♥


miss you

Jag har inte varit ut på hela dagen inte ens öppnat dörren och kännt hur kallt det är! Sen så har jag suttit vid datorn hela dagen också, men det var en gång jag tog en paus från det, när jag såg let's dance. Fan vad soft. Jag börjar nästan få ont i huvudet nu! Men jag ska nog ändå ta med datorn till sängen (Y) Jag har nästan suttit upp allt batteri, lite att göra carro!!

Men imorgon ska mamma och pappa på 40 års fest så då får josse vara hemma med adam. För imorn skulle vi vara hos clara några tjejer, det kommer nog bli kul. Innan skolan börjar! Men nu ska jag borsta tänderna sen ska jag hoppa i säng med min nya skönhet! Godnatt

me and my cheez doodles.
Jag skulle gärna byra ut dom mot mah babe!

ny dator

mami och papi har köpt en ny dator! Liten, bärbar och viktigast rosa! Den är svin cool, alla kommer ju bråka om den här nu! Jag tror att jag ska gömma den ibland, det skulle funka den är ju så liten. Jag tror att jag skulle vara med josse ikväll. Men nu ska jag se let's dance, hade bra!

isande kyla/ brännande hetta

Vad ska man göra en iskall fredagkväll? Jag vill ju inte precis gå ut och frysa arslet av mig! Vi skulle tydligen på stan idag också som jag inte hade nån aning om! Ingen hade sagt nåt och nu är dom sura över att vi aldrig kom. Aja nu ska jag i alla fall gå och städa, och sen får jag se vad som händer ikväll.

Gran canaria





själv

Nu ska jag snart börja promenera till clara, josse skulle tydligen inte med så jag kommer ju aldrig att hitta bland alla hus! Men nu måste jag gå, höres.

spinning my mind

Nu säger den nya facebook nötaren gonatt, sängen väntar och det skulle inte skada med lite sällskap.


natti people

mysigt!

Alltid lika mycket skratt och bus med mina fina flickor! Det var ett tag sen nu, det blir en dag med dom i morgon med. Vi bakade kaka, drack kaffe, senaste skvallret och sen lite bus på allt så blir det en super bra kväll. Var ju egentligen barnvakt men han tyckte ändå om att få vara med på lite bilder här och där. I alla fall tills han stack till grannen. Men nu blir det bara att sitta och knepa å knåpa lite på facebook, jag börjar fatta allt nu!


blev ett X antal bilder, men jag ska nog inte lägga upp alla!

brudar

Idag ska vi vara med bruudarna!! Jag har saknat dom så mycket, det kommer bli skit kul! Men imorn då ska jag ladda in bilderna från spanien jag tror att jag kommer hinna med det, om jag inte ska göra nåt. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Hade bra!

facebook

Anti facebook carro har nu skaffat facebook! Skit jag som inte skulle skaffa det! Nåja nu ska jag i alla fall sitta ock knåpa lite med det sen kanske jag ska ladda in bilderna från kameran om jag orkar, får se.


love?

Jag vet inte hur jag kan förklara vad jag riktigt känner för dig. Det pirrar i hela kroppen bara av att kolla på dig, och jag skulla alltid bara vilja vara i dina armar. Du ger mig verkligen en kännsla som jag aldrig kännt förut. En kännsla som jag vill alltid ska finnas kvar.

hemma!

Fan vad kallt! Mycket snö är det också, Inte precis nåt jag har saknat! Nu ska jag bara packa utt lite och senare ikväll ska jag vara med marcus. Men nu ska jag gå och vara lite social när vi har kommit hem, farmor och farfar är här så.

2010

Tankte bara skriva lite kort. Kommer bli en lang natt, ska aka flygplan hela natten. Sen kommer vi till stockholm och ska sova pa hotell dara. Kommer bli skont att sova i en svensk sang! Lite trakigt att vi ska lamna vara grannar vi precis har lart kanna. Men kommer anda bli skont att komma hem till alla som jag saknat. Nu ska jag ga och packa det sista.


RSS 2.0