too proud to breathe

i wanna play it cool while i'm losing you

cause i'll never get over you

sexig kväll..






Myskväll

Nu har jag snart städat klart, inte precis det roligaste att städa min systers rum... tjejrum! Jag kännde mig ganska duktig på stil så nu ska jag bara trycka i mig lite fett och sen så blir allt som normalt igen. Nej jag hinner inte sitta här ska fortsätta med städningen. Hade bra!


träna!!!!11

Om nån timme ska jag och josse börja traska mot stil och träffa tjejerna. Nu ska vi verkligen jobba som clara säger "röra på fläsket" annars blir det inge godis för oss ikväll! Är sjukt taggad på att bränna fett och och svettas!! men det som känns jobbigt just nu är vädret, kommer ju inte bli värsta mys promenaden i det här vädret. Aja nu ska jag gå och äta lite frulle. herrå


häng

mys med finkan!

har man inget att göra så får man hänga med kissen!

poppisar

Idag blev det en stan dag, först gick jag med syster OCH jag hittade en snygg vårjacka! Jag la i alla fall undan den, och sen så la vi undan ett par skor också. Efter det så mötte jag upp tjejerna och vi skulle egentligen gå å fika, men vi käkade på dagobert istället! Mycket klokare av oss! Men nu ska jag börja städa tills tjejerna kommer imorgon. Det kan ju se lite anständigt ut i alla fall. Sen måste jag duscha.. jag stinker en aning parfym efter vårat besök på åhlens parfymavdelning! heh


born to run

Just nu önskar jag att vi hade haft en hund, så jag hade haft en anledning till att gå ut, lyssna på musik och vara i sin egen värld. Men istället sitter jag och tuggar på ett helt urtuggat tuggummi och pillar mig i naveln! Men imorgon ska jag i alla fall på stan med syster. Det kommer bli... jaa! Inte så kul med tanke på att jag redan har shoppat upp alla mina pengar. Jag sitter fortfarande och suktar efter den dära perfekta snygga vårjackan...som jag inte ens har hittat ännu. Jag längtar så här _____________________________________________________________________ mycket efter vår/sommar just nu! Mest alla snygga vårkläder som man får ha på sig. Slippa alla stora feta jackor! Man kan bara gå omkring på stan i en jeans jacka och sitta på kulturens hus trappan å äta godis i den första varma vår solen! Och det bästa, cykla till donken med ett coolt gäng och äta luleås godaste glass!!11 Nej nu ska jag gå och måla mina naglar i någon cool färg, sen ska jag ringa till josse och prata bara för att jag inte ska känna mig så ensam. Men nu känner jag att det luktar chokladbollar!












Glader

Nu har vi lov! Så jävla soooft! Efter skolan drog vi tjejer i klassen och hyrde film så nu blir det att se film hela lovet. Men vi skulle tydligen vara hos mig på lördag så då behöver ví många filmer. Sen så ska vi också se melodifestivalen på högsta volym! Schlager! Wiihoo! Men nu ska jag tvätta bort mitt smink och ta på mig mjukiskläder. Så ska jag chilla hela lovet, byeee!


godiiiis

järnspikar! Varför ska man bo ute i byyyn när man vill ha godis! Så satans långt att gå i det hära svin kalla vädret! det var så äcklig middg så jag e hungrig nu.. lite godis skulle ju vara bra. Om jag kom mig till afären. Tänk om man skulle bo i stan fan vad soft, bara gå till villken kiosk som helst och köpa lite fett godis. Men nähä det blir inge godis för mig jag ska ju göra läxa, om jag orkar. Jo jag ska orka har ju prov, om jag sitter här en minut till så kommer mamma skrika på mig.. så jag ska orka, som alltid. Tjarrå

inte den läxan jag har men den här bilden såg jobbig ut, så ni förstår
hur mycket jag lider


mmm! Godis!


Men... imorgon är sista dagen innan loooov!!! Riktigt chill! Sen så hörde jag också att vi inte har nån svenska imorgon för cp anneli ska till thailand i tre veckor! hon var ju nyss på cran canaria? Något avis! Nåja eftersom att hon ska dit så slutar vi ännu tidigare om jag förstod rätt. Det är något chill!


fråga mig?

Altså jag tyckte att det var svin coolt med den där fråga mig saken som josefine, josse och camilla har på sin blogg! Men..det är bara det att jag hatar när folk skriver anonymt! Även om det är snälla saker, eller hatar och hatar men jag blir irriterad för jag vill veta vem det är som skriver allt. Jag är så nyfiken! Så därför kan jag ändå inte skaffa det. Hade dock varit lite kul om man var tvungen att skriva in sitt namn och efternamn. Nåja skit samma jag skulle ändå bara sitta och gruva över vad jag skulle svara.


curry

imorgon slutar vi klockan 12.00 och på fredag är vi lediga! Wiihoo! Lycka!


Half of my hearts got you

Jag saknar dom tiderna vi hade, bara för att det inte blev som jag tänkt mig så saknar jag dig fortfarande. allt vi gjorde allt vi kunde prata om. En riktig vän, det är så jag minns dig och det är så jag vill ha dig nu! Nån som förstår hur jag känner, kan mig ut och in. Men tiden läker inte alla sår, inte sår av en riktig vän.. Det var jag själv som gjorde såren och nu kan jag inte få dom omgjorda, jag kan inte spola tillbaka tiden. Men om jag kunde skulle jag göra allt om igen.


dressed in my pain

Jag har inget att blogga om förutom att nu är det spacklat i ett rum och det stinker riktigt mycket! Verkligen stinker, eleer det luktar stark och nu börjar jag få ont i huvudet! Jag tror att jag tar med mig min dator ner till källaren och stänger in mig där. Jag längtar till helgen! Sova ut!


the way we roll

Nåt att roa sig med... hoppbilder





natti natti♥

Rewrite my history

Varit och glidit runt på stan.. svin coolt om jag får säga så. Nej men jag köpte bara lite linnen och ett öronhänge. Har också insett att jag behöver mycket mer pengar! Jag vill ju inte precis gå runt i en tarsig väska. Sen så behöver jag en ny vårjacka också. Mamma detta inlägg är för dig!!

Linnerna var bara normala två långa och ett som är djup på sidorna. Men jag orkar inte ens stoppa ut nån bild på dom. Bara helvita och ett svart, men ni får nån bild på öronhänget.




Sen så kommer mitt golv snart, och när byggarbetarna håller på att lägga det så ska jag flytta ner i källaren till min syster. hon kommer nog mest troligt inte ens att sova där eftersom att hon alltid sover hos jacob. Men jag klarar mig, en dubbelsäng för mig själv tackar jag inte nej till precis! Men nu ska jag gå och sätta mig framför brasan med min bok som ska vara utläst... imorn? heiiidåå!

210210

Snart ska jag och syster till stan. Jag älskar att ha pengar, så det kommer väl att bli nåt köpt på stan då!Bion igår var väldigt bra också, vet inte riktigt om man kan kalla det skräckis, menmen bra var den i alla fall. Men jag orkar inte blogga nu så jag gör det när jag kommer hem från stan istället.


who says i can't be free

tjuvtittarn nr1 carro


tjuvtittarn nr2 hiba

your pictures facing down

Jag tyckte att skolan idag var lite trist, det hände så mycket som jag inte var med på. Jag blev lite smått ledsen av det men jag ska inte tänka på mig själv när det gäller detta, vi kommer sakna dig i alla fall! Nåja skit i det, jag fryser i alla fall som en gris även fast jag just nu sitter inlindad i ca 5 filtar! Bara om det var nån som var intresserad.

Men i helgen tror jag att det blir att bara ta det lungt, chilla med mina bästisar a.k.a godis. Fast jag tror att det mest troligt blir bio med tjejerna på lördag, vi ska se shutter island! Hatar verkligen skräckisar! Jag lovar, jag har mardrömmar fortfarande en månad efter! Nåja vad gör man inte för dessa underbara flickor. Nää men jag tror ändå att det kommer bli bra, är lite taggad att se skräckis på bio ändå. Men det hade ju liksom varit roligare om vi hade sett den sent, men josse ska så klart komma och förstöra allt med hennes satans, dunna, iddi träning! Så det kanske blir tidigare då.

Men jag märkte nyss att när man trycker på caps lock så lyser det en liten lampa brevid! Det var lite coolt. men nu ska jag ha fredags myyyyyys, med mig själv dock.



Tycker att den ser ganska så läskig ut, nu kanske jag backar ur!


fetto

Jag fick en jätte bra komplimang av min lillebror nyss!

Jag: (satte mig i hans knä)
adam: NEEJ! flytta på dig!
Jag: var jag inte lätt? mohaha
adam: jo du var det, men lyft fötterna från golvet
Jag: va?! tyckte du?
adam: ja jätte, det kändes som att du typ vägde 30
Jag: oj! Jag måste gå och väga mig

hihi, tack adam! det var den bästa komplimangen jag har fått!


fika!

Idag fyller farmor år!! Det betyder fika! Plus att hon alltid har så gott fika. Hon vet att jag gillar marsipan tårta så hon brukar köpa det bara därför♥ Men först måste jag tydligen göra läxa. Jag tror att jag ska ta med läxa till farmor också, jag satsar på...mvg? Och jag kommer ju självklart att få det! Nej men nu ska jag fortsätta med läxa, motvilligt men ändå!


bring it back

I thought I could live in your arms, but now it's to late
Another night, another dream wasted on you



Save your heart
For someone that's worth dying for

fall for you

Nu är jag svin less på läxa. Jag har suttit nån timma och nu tar jag fram min bok istället! Men det är väl också läxa eller? Den ska vara klarläst tills på måndag då det är redovisning, jag ligger lite sisådär efter.. även fasst jag har läst den sen i sjuan.


bloggdesign

Jag hatar min blogg design! Jag är så less på att den alltid är så ful. Så tills jag har fixat någon lite snyggare så får det se ut såhär! Jag ska lägga ner mycket tid på att den ska se lite vettig ut i alla fall. Får se när jag gör någon ny men just nu måste jag plugga, bloggar senare om jag har tid♥

bling

mina fake paljettconverse har kommit..men dom var dock i fel storlek så vi skicka tillbaka dom!


riktiga paljettconverse  700kr


Mina fake 149 kr

Ett riktigt kap, och dom är svin snygga!

fade away

Jag är så rädd för att glömma,
glömma allt ni var för mig,
alld vad ni betydde för mig.



Saknar er så mycket just nu, nu när jag behöver er som mest..när allt bara rasar.

lip smacker

Jag hittade min coca cola lip smacker!! Den har jag letat nådigt länge! Nu blir det massa klet på läpparna var och varannan sekund och medans...........läxa. Lisom det jag har väntat på hela kvällen ju!



Jag myser själv med ljus medans jag gör "läxa" he-he


dancing in the dark

i'm still smiling
but on the inside i'm dying


so not over you


nytt golv på g!

Vi fick sluta tidigt idag för att vi inte hade någon hk! Lycka! Plus att vi hade en ganska så...hemsk vikarie, men hon blev också sjuk så då slapp vi göra palt. Men snart ska jag åka och kolla på golv med mami och papi. Nästan hela mitt golv är upprivet så jag ska välja nåt nytt snyggt till mitt rum. Bli nog mest troligt svart, bara det att då kommer allt skräp och damm synas väldigt mycket. Men jag får väl städa ofta då. Aja nu kom dom som ska fixa golvet, så jag ska fara nu. höres!

farmor

Jag och mamma höll på att prata om man får ta enskillda kort i nian eller bara klass foto.

Mamma: men har ni inte redan tagit klassfoto nu i nian?

Jag: jo men inte enskillda.

Farmor: jaha.. Går du i nian?!


hahaha hon lät också väldigt förvånad och sa sedan, oj jag trodde att du gick i åttan...men ojoj så fort tiden går.

mysigt tjejhäng

Kvällen var sådär, jag tänker i alla fall aldrig mer gå på fest med josse!! nåja snart ska jag börja bege mig mot ica och träffa tjejerna där, vi ska ha en mysig alla hjärtans dag! ♥ Vi ska visa att alla hjärtans dag kan vara lika bra utan killäckel! Nej nu ska jag gå och ta på mig lite, ha en bra alla hjärtans dag!


fruxo

Idag ska nog jag och josse hitta på nåt. Jag ringer nog henne senare, för nu ska jag äta! Jag har inte hunnit äta frulle ännu så det blir som frunch..typ. Sen ska i alla fall jag gå ut! Det är inte ens minusgrader! Måste bara tillägga att vi åt mycket godare än tasty igår...MAX! Nåja dags att kolla vad jag ska ha för kläder, ciao♥


ha-ha. vi har hållt ihop i mer än två år!

tastyy

Snart ska jag och mamma till tasty. Fan vad gott! Jag har varit hungrig hela dagen! Adam valde att värma mat istället för att följa med. Hur störd är inte han? Han villa vara med en kompis som han är med varge dag hela dagen. Nåja mer till mig. Men nu ska vi börja fara.


Skönt med helg!! Sova!


klöver 4?.. 3

Jag hatar marabou! Man dras till det för att den ser så god ut, och är så god. Men sen när du väl har ätit upp hela den dära goda maraboun.. då kommer det dåliga, du mår bara skit och önskar att du aldrig åt den.. Den som såg så god ut, hur kunde den göra så mycket ont?

ballerina

Skolbussen var typ en timme sen idag! så nu sitter jag och fryser som en gris! Det verkar också som att "frysveckan" Börjar redan idag. Jag tror att jag skippar middagen idag.

igår köpte mamma nya ballerina kladdkaka, alvarligt kladdkaka. Man kan ju inte precis tror att dom skulle vara goda, men dom var faktiskt ganska goda. Smakade lite gran som kladdkaka, och så står det på förpackningen "doppa för bästa smak" Då blev dom mjuka så dom smakade ännu mer som kladdkaka då. Lite coolt.


nationella

Imorgon är det nationella igen. Men den här gången är det ju dubbelt så länge! Jag hatar nationella! Men bara för att jag är så trött så kommer jag faila imorgon, typ somna direkt vi får provet.

Josse städade ur frysen idag.. hon hittade bla en låda med typ massa kakor, choklad bollar, och snickers kaka i. Undrar om det går att äta? Hon hittade också ca tio paket tortillas, med typ två i varje! Vem sätter in det i frysen ens då? Nåja nästa vecka skulle vi tydligen ha en "frysvecka" då. Bara äta all mat som vi har i frysen. Jag tror att jag äter hos josse då, det är kanske inte så så säkert att äta den maten! Det var allt det "intresanta" jag hade att dela med mig. Nu ska jag äta, förhoppnings vis någon ätbar mat.


your brown eyes looking back at me

Jag har börjat lyssna på massa låtar som verkligen inte är min smak, som kiss och massa annat. Men jag måste ändå hålla med om att det kan finnas vissa låtar som är riktigt bra! men om jag då hittar nån låt som jag blir kär i så nöter jag den tills den är så dålig så att det gör ont i öronen att lyssna på den. Det är inte bra men.. det är jag, så då har jag tilfällen då jag har nött ut alla mina låtar och inte lyssnar på nå musik alls! Det är inte bra för jag gör inget utan musik.


rotade i adams garderob också, jag hittade lite coolt!

väldigt klokt

camillas citat,

"varje gång du ser en fjortis, kasta den i närmsta soptunna"

HAHAHA, det var väldigt klokt av camilla!


behövligt

När jag skulle gå in till min lillebrors rum idag så hittade jag en lite söt sak.


Han hade byggt ett kontrollställ? Han ville dock sätta den i tv rummet..
men det tror jag inte ens mamma gick med på.

99 luftballons

Haha, vi lyssnade på någon gammal tysk låt på tyskan idag och när jag kom hem så gick jag omkring och nynnade på den.. och mamma kunde tydligen den! Haha, den var poppis när hon gick i åttan, hon visste till och med vem som sjöng den. Nåja nationella gick ganska bra idag. Bara det att jag hade behövt lite lite mer tid. Idag ska jag bara göra lite nytta, typ städa! Det känns lite surt men så är det.. det är ett måste, mitt rum är vidrigt! Men nu ska jag fortsätta att poppa 99 luftballons!



walk in the snow

Jag och josse hade verkligen mysigt och roligt, jag älskar att vara med hon, man kan vara precis som man är! hur som helst så ska jag snart sova, det känns som att jag behöver mycket sömn till nationella imorgon! fan nu påminnde jag mig själv om det! nu kommer jag inte kunna sova för att jag kommer ligga och gruva mig för det imorgon.. det är nog med att jag har andra tankar som håller mig vaken!





bad boys

Det har alltid varit vi det vet du.. till och med med kärleks oturen!
Men jag finns här för dig ändå hjärtat!
alltid tilsammans, alltid lika med turen och oturen.
Nåja "allt löser ju sig" eller hur?
Men jag finns här för dig ändå alltid.
Glöm inte att du är mitt allt!♥


that's where it is, that's where it's always gonna be

Jag trodde att allt skulle bli bra igen, bara jag slutade tänka bara jag slutade drömma. Men det hände inte, jag känner fortfarande den dära huggande kännslan i bröstet, och där kommer den alltid att finnas..


oboy

Mina sommarskor som jag har beställt från H&M kom idag, måsta bara säga att dom var så sjukt snygga på bilden och i verkligheten..men på! Njaa, Inte precis vad jag förväntade mig. Min fötter såg ut som en uppstoppad gris korv! Så jag ska kanske byta till en storlek större eller köpa ett par andra snygga till sommaren. Nåja intressant va. Nu ska jag i alla fall gå och hänga tvätt, ciao!


Jag kan ju också tillägga att jag är hungrig som en björn så jag skulle kunna äta precis allt just nu!


hittade en lite smågammal bild!


ge mig lite mer

Det blev en ganska så lång prommis ändå, vi prommenerade på isen! Sen när vi kom hem så kom vi på en korkad idé att ta med min lilla dator till josse.. så nu sitter vi här. Brevid varandra med varsin dator i famnen. Svin coolt! Sen så sitter vi och lyssnar på "josses bajshits" på hennes spotify. Jag måste ju medge att dom låtarna är svin bra!



prommis

Snart ska jag gå ut och gå med josse, det är hur fint väder som helst så hoppas vi går svin långt. Senare idag ska vi också på stil. Jag känner mig ganska hurtig, så jag ska äta en nyttig frulle också. Nej nu ska jag börja äta innnan hon kommer. Höres



Juste får inte glömma, sötaste josefine fyller år idag! Tusen grattis puto♥


a devil in disguise

he gives you feelings that you don't wanna fight,
you better run or your life, run away
don't let him mess with your mind,
I know how it ends
You can't get away
Don't even look in his eyes
He'll tell you nothing but lies..

snabbt

det ser ut som att det blir nåt i kväll ämdå, först tänkte jag bara vara hemma och dega, men nej! Känns skönt att inte sitta hemma med godispåsen själv en lördagkväll. men jag ska nog hjälpa med maten, farmor och farfar är här så vi ska väl äta ganska så snart. ciao♥

der sprung

Nu ska jag sova! En tidig kväll! Eller i alla fall den tidigaste hitills. Det känns bra, är svin trött. Imorgon ska jag till ban thai och fira starry, det kommer bli roligt, efter det så tror jag att jag drar till clara, hennes mamma ska bort så vi tjejer skulle vara där och bara mysa, fredagsmyyys eller? Nåja det kommer bli en lyckad kväll imorgon i alla fall, men nu åker ögonen ihop nattinatti ♥


tänker också bara tillägga att jag hatar tyska!

let loose you choose

Just nu är jag trött som ett svin! Jag skulle kunna somna i villken ställning som helst, stående? ja! Men det är ju bara fredag kvar, känner mig vidrigt sjuk också är svin förkyld.. och att bli snöbadad hjälper ju inte så mycket! Men snart ska jag till farmor och farfar, det var ett tag sen, jag vill ha hennes goda mat! En lite rolig sak är att min lilla lillebror har bett mig att göra en msn åt han, låt mig skratta HA-HA! Vem skulle han adda då? Nej det får han vänta med tycker jag, i alla fall tills det flesta i hans ålder har skaffat msn. Nu ska jag gå och hjälpa adward att skotta, vi ska göra en cool liten gång till bussen! ciao


light up


when you have been hurt you will heal, but there will always be a scar

in the back of your mind

Nu är det roliga bortgjort...eller det roliga kommer nu, läxa! Fan vi har prov i morgon, fatta!! Imorgon! Jag som trodde det var på fredag. Så jag har inte gjort ett piss, varför sitter jag här och hökar då? Nä nu ska jag vara aktiv, wish me luck!

coolt

Idag ska vi uppträda!! Stort fail säger jag bara!


that boy is lika a disease

satan sataaan!! Imorgon ska vi köra 9b versonen av bad/fat!! HA-HA säger jag bara, vi kommer ju faila totalt. Men nej nu ska vi inte tänka så, positiv inställning. Bara det att det kommer bli så grymt pinsamt! Och antons kommentarer om hur dålig låten är och hur mycket bättre 9a är än oss gör det hela inte precis bättre! Nåja alla dyrkar ju någon. Men nu ska jag dra mig mot min sköna säng, som väntar så troget på mig. Nattinatti ♥


hos jossa

Nu sitter jag hos josefine forsberg, vi ska äta palt snart men först ska vi plugga, om vi hinner.. Sen så drar vi på basket med camilla pashaei, hiba ibrahim och clara lundberg, det ska väl bli.. sådär, basket är ju inte precis det roligaste som finns, men det är ju i alla fall med det bästa personern ♥  nu ska vi äta, mumsigt!


tusen hjärtan



sovmorgon

jag har sovit hela dagen idag..och jag har alltid varit skeptisk över att man kan sova bort sjukdommen, men jag tror att det funkar! Jag har bara 37, 5 grader nu. Om jag är såhär resten av kvällen så bilr det nog mest troligt skola imorgon. Det är ändå ganska bra för vi har massa viktiga saker imorgon som jag inte får missa! Men nu ska jag äta middag/frukost. Eftersom att jag inte har nåt att göra så kommer jag mest troligt att bogga ett x antal gånger i dag! Höres


RSS 2.0