idol

hej jag hejjar på alicia och geir/olle idag!

different stars






pieces

Ibland kan det ju vara bra att ha med sig sitt förarbevis! Polisen hade en säkerhet/nykterhets kontroll när jag var påväg hem och självklart så stannar dom en moppe. Men jag är stolt. Jag fick blåsa och visa mitt förarbevis för första gången. Nu vet jag inte vad jag ska göra! datorn. Köpte ett fint nytt nagellack igår också.

dodo lalal

Ikväll är det ju kvällsöppet på stan så självklart ska vi dit. Jag fick heller inte byta pogram. det var försent. Men jag kan ju glädja mig åt att vi har jävligt sooft schema! Det är ju en bra sak. Imorgon börjar vi halv tolv eller 11.20 exakt, som varje torsdag ;) Det schemat önskar ni att ni hade va. Sen slutar vi två. Aja nu ska jag kanske ta en liten powernap för jag har ont i huvudet och är svintrött.

a kiss away


man skulle ju kunna tro att det var fel tjej som fick en lillebror. Dom liknar
ju varandra lite smått ändå




verkligen superfina bilder ;)

love

Har varit med josse på storheden idag. Nu är jag så sjukt trött. Det är mer tröttsamt att gå på storheden än stan. Jag köpte en väääldigt prisvärt vinterjacka! Synd bara att jossa köpte en först så nu kommer vi två vara lika som bär. Men eftersom att jag mest troligt ska byta linje så gör det inte så mycket. Och lite mer.

nu ska jag fixa mina fula naglar som jag alltid gömmer bakom nagellack.
Dock så är fransk manikyr också nagellack.. höhö.


mitt nya gula nagellack som jag nu har på för första gången! Fiint!

sen så slank det ner lite maxmat också.. nu ska jag fortsätta se idol sen så
snabbduschar jag. Man måste ju vara fin när man ska försöka byra linje ;)


I'm no angel. I can't fly. It's basic math.

Jag som just hade blivit sjukt och nu är jag sjukt förkyld igen! Bajs. jag som tänkte börja träna på stil innan kortet går ut.. Åhh jag har ingen lust att blogga nu. godnatt


fick i present av mina fina flickor en klippning. Jag hade pratat om att göra
sidecut och och klippa lite mer så att det är lite längre framtill. Men jag uteslöt det
eftersom att jag typ redan nyss hade klippt mig, Mamma skulle aldrig gå med på det.
Men nu kanske jag gör det ändå! Kommer ju ändå att sakna mitt gammla "flickiga" hår lite då.
aja vi får se hur det blir med det. nu ska jag sova som jagh redan sagt nattinatti

fredagsmys

I en vecka har jag försökt att byta linje nu. Men på tisdag så hoppas jag att jag får prata med studievägledaren. Ikväll ska vi mysa hos juto! Jag längtar det är så sällan vi träffar henne!

goldmember

Jag och josse tog moppen och for omkring lite. Vi for till dollar och köpte två nagellack och en ögonskugga. Sen till kvarre och köpte hårfärg till mitt hår. Nu är det mörkbrunt men ändå så skiner det igenom lite rött, precis så jag ville ha det. Så jag är nöjd nu! Nej nu ska jag kolla på austin powers hehe ;) godnatt!

happy birthday to mee

Lite trist födelsedag ändå. Pappa och adam var på träning medans fammo å faffa kom å fika. Sen kom jossa som nu också ska sova här. Alla var i omgångar och inte ens mina kussar kom, men imorgon skulle dom komma. Men presenterna är jag nöjd över!!



och en svart lång kofta


fick inte den här i present men jag har bara inte visatr den när jag köpte
den

sen fick jag pengar av fammo å faffa och ett presentkort på nåt spa av jossa. En ansiktskur!
Gud vad hon känner mig bra! jag älskar henne! puss
juste fick även en spotify av jenny (jossas syster)! Hihi det var så jävla bra för jag har ju liksom varit den enda i hela världen


sådärja dubbelhaka å allt! Grattis till mig då!
som inte har haft det! TACK!

hollywood infecyted my brain

Jag har börjat gilla mit hår lite mer. Det är ju trots allt bara toning och det är ändå ganska coolt. Jag tror att jag ska behålla det såhär ett tag. Jag har fått en förtidig present av två stycken idag, min syster kan inte vara med imorgon och mimmi var orolig att hon inte skulle hinna träffa mig imorgon! Tänkte berätta och visa imorgon då jag egentligen fyller år. Det brukar ju pirra lite i magen när man somnar dagen innan man fyller år men inte i år.. trist. aja nu ska jag sova! godnatt tha bloggha!


change

Jag har bakat nougat rutor tills jag fyller år. Imorgon ska jag baka resten. Villket är typ fem saker! Jag kommer ju aldrig hinna. EN person sa att mitt hår vart fint och det var min syster. Det värmde. Med lite smink och mörkare ögonbryn ska det nog bli bra ändå. nu har jag min förändring som jag ville ha. Men lite coolt ändå.

ska testa min nya plattis snart hihi!

lindex my love!



juste jag ska kanske byta linje också! Känner inte att jag vill gå bf. Jag och mamma ska prata med studievägledaren imorgon!

redhead

ja jag kan nu ofeciellt säga men fet text.. JAG ÄR RÖDHÅRIG!!!111  Jag stod och grubblade över mahognybrunt eller bara mahogny. Ja jag tog mahogny eftersom att den andra såt ut att inte ens bli en gnutta röd, villket jag ville ha. Men defenitivt inte såhär rött. Det ser nästan lila ut. Mössan på imorgon och det första jag gör efter skolan är att köpa en brun hårfärg och hoppas på att det röda skiner igenom liite!


det ser rödare ut i verkligheten kan jag lova!

juste jag har köpt lite saker också, eller ja en tröja och en plattång. Men om jag slutar deppa över mitt hår så kanske jag visar nån bild sen.

hårfärg

Nu har jag pratat om mitt hår med båda mikaela, camilla och jossa och jag tror jag ska chansa å färga mahognybrunt! Googlade på det och hittade en tjej som hade typ min hårfärg sen färgade hon det och det såg snyggt ut så jag ska göra det.. typ. Har alltid haft samma trista hårfärg!


höhö har ingen aning om vem tjejen är men jag tyckte att hennes hårfärg blev fin. Hon kan ju glädja sig åt att hon får vara med på mon stora fina blogg som har miljontals besökare varenda dag!


hatar dig så det gör ont..

eller älskar? eller?
känner liksom att jag ändå älskar min bästa vän som alltid gör mig så arg och blir så less på henne. Men du är ju ändå du min prins...essa!


look for the girl with the broken smile

jag önskar att jag hade en poets hjärna just nu.

vi far och röstar nu..

precis en sån mening hör man ju varenda dag.


Hade inte så mycket tid att skriva igår så idag blire ett stort inlägg då. eller? Jag och mikaela var i alla fall på stan igår. Jag som aldrig har pengar hade pengar vilken shock jag vet. Så vi fikade i alla fall sen körde vi moppe hem i spöregnet. Mysigt. På kvällen drog alla utom j&j till elin, var där ett tag sen drog vi ut till valstugorna där vi träffade människor och åt av  sossarnas korv å godis!











hes not worth the struggle the hurt or the trouble


läkerol makes peaople poop

har tryckt i mig en helläkerol ask för att jag inte hittade nåt annat gott ätbart så undrar om det kommer bli nå toabesök framöver. Tänkte inte riktigt på det. Hade endast en 30 min lektion idag. såå sönt! Så nu börjar helgen dårå! ajanu ska jag mysa med min kissa som drägglar överallt.

i've got my pride

jag älskar att ha en syster med pengar!



mer guld i min samling! älskar guld!


syns inte så bra men den är transparant

halsband


hade bråttom till toan och när jag kom dit drog jag en lättnads suck..
sen insåg jag att jag hade en jumpsuit på mig.

can't belive that i missed you and me.

Jag testade mig på hemmagjord ansiktsmask och olivolja med äggula i håret. Ansiktsmasken var honung och socker. Huden blev i alla fall lenare. Jag ska börja använda sån hårinpackning ofta i alla fall. Läste på internet att det funkar för många i alla fall. Läste också att det var bra för håret med youghurt och mosad banan. Hur äckligt skulle inte det vara.


ja det ser ju ut som ansiktsmasker alltihop

mums

jag skrev inget igår men jag har inget att säga så det är inte så konstigt. Var hos millan och kollade på idol från luleå! Det sög balle. Jag är besviken på luleå. aja nu ska jag mysa med mina kissar. hade!

OCH jag, josse och linnéa åt lå tasty idag! Så jävla gott!!! Fan vad jag vill ha hamburgare nu!


den ser dock jävligt äcklig ut..men ni fattar hur hungrig jag är nu

-

“Cinderella walked on broken glass, Sleeping beauty let her whole life pass by, Belle fell in love with a beast, Pocahontas risked her life for a feast, Jasmine could have had anyone but she chose a poor man, and Ariel, she walked on land.”


pieces

Nu har jag varit förkyld i mer än en vecka. Det är väldigt mycket för mig. Men det känns som att det börjar gå över nu. Ikväll ska jag sysselsätta mig med bakning. Mamma har planerat mycket och jag måste baka det. Jag känner att jag inte är på blogg humör så vi hörs, hejsbajs!


juste köpte ett par svarta jeans idag också. Nöjd chej.

yee bro



x3

såhär kul kan man ha med sin lillebror som nästan har växt ifrån mig.
I alla fall med fötterna.

i can only be human

jag är sjuk. Huvudet är fyllt med snor och jag orkar inte ens hålla upp det, näsan vrider, hostan blir bara värre och värre och vänder och jag är pissnödig som satan. Men jag hade trevlans igår i alla fall. Vi lättade på hjärtat lite. Ibland saknar jag mitt långa hår. endast för att jag inte har nån plattång. Men jag sa till mamma att jag önskade mig det tills när jag fyller år. Villket är om exakt 10 dagar och jag längtar inte ens så mycket som jag borde. 16 bast carro! Men det är vel för att jag alltid har ansett mig själv som 16 ändå.

tog en fin bild med webben men sen ångrade jag mig på dirr när jag såg hur vacker jag blev.

saknar mitt hår ibland då och så

i'm in love with september

Jag hittade så sjukt mycket fint på stan! Men självklarre så vet ju alla att jag inte har pengar. Aldrig.  Men jag tröstar mig med att jag ska äta halstrad strömming idag! Åhh så gott. Jag saknar sommaren när jag äter det.

Igår var jag och millan hos frida å kollade film och allt vad det innebär. Jag ÄLSKAR hemmakvälls godis! Så jävla gott! Men vi hyrde i alla fall tre fimer och en blev inte av att se så vi ska se den ikväll hos moi. flickan från ovan är det. Hoppas den är bra för filmerna från igår var en besvikelse på ren svenska. hah.

nya nagellacket!

under fridas soffa


notera att det står rida på dörren

i hate that girl that is so in love


it's a camouflage

På fredagar har vi bara en lektion så vi slutar ganska tidigt. Jag och jossa tog en stan tur och hon som alltid är lika tät köpte kläder för ca 600 spänn! Jag blir så avis. MEN jag hade i alla fall 56 kr på kortet så jag köpte ett militär grönt nagellack som jag hade råd med. Jag älskar alltid såna här små grejer som ringar, öronhängen och nagellack. Det som inte syns. Men sen så lästa jag på en reklam att det stod "it's all about the details". Det citatet älskar jag nu! Jag har också tagit saken i egna händer och sitter nu å målar alla mina ringar med nagellack. Det behövdes. Mycket mer än hälften är redan svin fula så jag ska stoppa mina nyaste från att bli så. Lite mer intressenat fakta är att just nu håller pappa och farfar på att riva räcket på altanen och snart så kommer inglasningen. Vi9 ska försöka bli fördig innan snön kommer. Tufft. Då kan man sitta där ute på vintern. Våra plattor till uppfarten och gången till huset har också kommit. Fint det kommer bli. Aja nu ska jag fortsätta med ringarna och sen kommer farmor också så vi ska äta tacos!

jag själv gillar inte att läsa långa inlägg men nu blev det ett långt och skönt att jag själv slipper läsa det.


ölkorv

nu sitter hela familjen med varsin ölkorv och kollar idol! en krona för en ölkorv. Femton plockade vi på oss!

but you always wake up..

jag känner mig hängig. Förkyld och min rösst sviker mig. Jag känner att jag inte orkar skolan men vi har två lektioner så jag biter ihop imorgon. Trött som bajs är jag också. Det lär ju i alla fall bara bli softkläder på skolan inte nå tajt jävla jeans!

fool me once shame on you, fool me twice shame on me

Idag skulle jag sluta två men slutade ca tio över ett! Jag och min basgrupp skulle till pontusbadet kl ett och ingen orkade gå tillbaka så vi slutade efter tio mins prat. Har inte haft bilder på min blogg på länge så jag tänkte gottgöra det nu.

fick ett jätte sött armband av mamma som var i stockholm i helgen!
fick också ett par svarta jeans som gylfen var trasig på så dom måste
vi lämna igen. Det finns inte i samma storlek här i luleå!


kladdkakebarn hos clara igår.






forever young

nu tänkte jag glida till jossa, eller snarare jennys lägenhet. Jossas syster är inte hemma och behöver "kattvakt" så vi ställer flitigt upp. Vi får ju trots allt lite sovmorgon då!





rotade i bildmappar och hittade snygga bilder ;);)

i'll tell you all the reasons why you faded from my life

hittade en fet jävla godispåse i skåpet! Nu ska jag njuta! Åhh vad jag har varit sugen hela dagen. Vi fick göra en powerpoint presentation om oss själva idag. Det var riktigt skojjigt. Efter skolan så gick jag josse och linnea en sväng på stan. Jag som aldrig har pengar hittade såklart mycket fint..


höhö fint.
det har varit sjukt varmt idag för dom som inte märkt det!

pick me.

Första gången på länge som jag sov till väldigt för sent. Blev väckt av josse kl halv fyra. Jag tror att det kan ha att göra med att jag är lite småsjuk. Det beror väl på att vi var ute hela kvällen igår eftersom att det var bajskulturnatten. Men det var kul ändå när vi hade sällskap. Sen drog vi till elin och fulade oss lite. Animissen.blogg.se är det bästa nöjet man kan hitta på! aja nu kom fammo och faffa.

wondering if it is worth it.

I’m in the middle of nothing And that’s where I want to be
Well, at the bottom of everythig i finaly start to belive.


like it's dynamite

Lite galen kväll men jag hade kul ändå. Jag sörjer för många men nu ska jag inte deppa jag ska och panta med mickan sen så får vi se vad som händer. Fortfarande oklara planer. Men till middag ska jag josse och sara halstra strömming! Mums! aja orkar inte blogga mer än så. Bilder blev det inte heller. Hittade kameran i mikaelas tygpåse. OCH min ring som jag trodde var bort tappad. Den lilla silvriga för fem spänn på nolia. Tydligern var den också i hennes väska. aja måste kila nu hejsbajs.

don't be late

i've been walking in these shoes before

kiss me quick

Idag fick vi göra massor med lekar som treorna hade fixat. Det var bajs kul! Mitt lag B-rudarna var fyra tjejer som blev en kort efter lunch. Men ändå kom vi tvåa! Det är bra gjort. Ikväll har jag och jossa bestämt att jag ska sova hos henne eftersom att vi ändå börjar kl 11.20. Efter det ska vi till stan. En riktig stan tur vill jag ha. Menat till jossa.. aja kul inlägg. hejsbajs.





RSS 2.0