brallor

mina trogna byxor som följt med år ut år in. Dom skönaste hemma byxorna, dom sexigaste man kan ha på fest. Dom bästa helt enkelt!



juste, findus hittar dom mysigaste ställena också.



såna dära snygga wow byxor som alla köpte typ i femman, från bikbok.
aja nyttig information inför natten så godnatt

snuskigt vidrigt

tjabba tjena hallå
Jag har bestämt mig för att börja av vänja mitt hår som jag tvättar varenda dag. Så jag har gått omkring med skitigt hår idag med en mössa över. Det dåliga med att jag tvättar det ofta är ocskå att varje gång jag tvättar det så schamponerar jag det ca 2-3 gånger! Inte heller bra. Så det ska jag sluta med och efter i helgen ska jag börja med att gå omkring i snuskigt hår oftare. ska också tästa josefines sätt, att sätta i torr schampo. Men inte just nu för nu ska jag hoppa in i duschen och schamponera håret tre gånger. heidoo


new

Finns bara ett ord för dagen, chill! vi hade bild, no musik x2. Svin mycket nytta har jag gjort. Men lite blåsor medförljer. Aja jag tänkte i alla fall visa er mina nya grejjor.






Har inte heller visat det vi köpte typ förrförra veckan, det var på kameran så ni får se det med







hehe vi köpte likadana för dom gammla var lite utnötta. Dom skönaste
klackarna som jag gått i



in my head

Mami och syster har varit på stan idag och köpt lite saker. Bla en bikini som jag ville ha, perfect till när vi ska ha bad nästa fredag. Kommer kanske lite bilder på den sen. Orkar inte lägga upp några nu..för nu ska jag sova. Juste lasse hälsar gonatt. Så gonatt från carro och lasse nu!


didn't you know how much i loved you

meheheh carro med galen familj













ee dy reeetard?



bara för att inga läxor kan sno min tid och ett gudomligt roligt tidsfördriv

bam!

ojdå, kändes som att jag fick en rejäl varning av våran so lärare idag. Det är nog dags att börja jobba lite hårdare nu. Känner min lite rädd över betyget nu. Men nu ska jag fortsätta att njuta av den här helt underbara läxfria dagen! Känner mig som en gud.

fake love

i've been trying for so long
to make it through this fog 
that i've been lost in


see you chooe this road and now you have to walk it alone
 


smile

You make me smile like the sun
Fall out of bed, sing like a bird
Dizzy in my head, spin like a record
Crazy on a Sunday night

You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold, buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Ohh, you make me smile

Idag när jag satt ute i det fina vädret och lyssnade på radion och målade naglarna så kom den här låten. Den var riktigt svängig och sitter nu fasst i mitt huvud, hihi



haha, slut på det roliga. Godnatt

kämpa

Söndag igen, altså en soffsöndag. Nej jag har varit ute, målat naglarna, använt ansiktsmask och sånt. Sen tror jag att jag å josse ska ta en sprin tur i det fina vädret. Eller ja spring och spring får vi ju se hur det blir. Jag är i alla fall svinigt peppad för det och ska gå å rota fram mina tränings kläder nu. hade bra!

ja.. ni ser ju hur otroligt sportiga vi är

i see your true colors, that's why i love you

För att inte sitta och säcka hemma själva så tog jag och josefine saken i våra egna händer. Vi hyrde film å köpte gott, sen drog vi till henne och bara hade kul och mysigt. Kom hem för ett tag sen och nu ska jag lägga mig i min sköna säng med min "lilla" lasse. Det är så trist att han håller på att bli så stor!
Aja gonatt nu i alla fall.

och btw, månen är gul! Svin coolt! Brukar den inte vara lite blå/grå aktig.

dagobert

min fina dator och jag när vi har som roligast





villka minnen vi skapar tilsammans

nivea

Nu är det helt superväder så jag tänkte bara sätta in bilderna från igår och sen sticka ut.








och lite andra presenter som inte visas på bild!




mickanpickan

villket fint inlägg av jossakossa! min guldklimp♥ Men ändå villket sammanträffande, jag var inne på hennes spotify igår, hihi.

Nåja provet i so tror jag nog att det kan ha gått ganska bra. Men jag ska inte säga nå mer för än jag vet säkert. Jag kom precis på att aldrig när jag har nåt att skriva så sägar jag typ: provet gick bra/dåligt, jag har läxa som ska vara inne imorgon, jag ska duscha nu. Och såna saker. Vem fan bryr sig egentligen, då är det ju lika bra att inte skriva alls! hur som helst så får ni ett gammalt trist inlägg som liknar alla andra som jag alltid fixar och trixar uppp på min blogg, Jag, josse och josefine har varit och glidit runt på stan, vi köpte resten av mickans present och josefine köpte riktigt läckra smycken till ikväll. För då ska ju vi till mikaela som jag såklart har glömt att ens nämna. Oj oj vad tiden går fort när man har roligt. Dags att börja fixa sig lita granna mohahahaha.

varning mikaela detta kommer bli en 16 års fest du aldrig kommer glömma!!!

ni får ju självklart lite av de sexigaste bilderna jag kan hitta på mikaela

glöm mig aldrig /din josse

Kändes som att det var länge sen jag smög in och tjuvbloggade hära. Carro ligger väl hemma i sin säng och sover. Hennes säng är skön. Hon har alltid rosa sängkläder det är gulligt. Carro är också gullig. Hon är dessutom smart och jag älskar hon jätte mycket! I år har jag och Carro känt varandra i 10år. Det borde nästan firas tycker man! Kanske borde gå ner på knä och fria eller vad tycker ni? Jag kan och SKA leva med Carro hela livet ut. Alla ser ju mig och Carro som en person också. Förut vet jag i alla fall om två stycken stod och prata så sa ena nått om Carro ex. -Du vet Carro Flodström? -Nej. -Men hon som alltid är med Josse Forssberg. -Jaha, hon! Så känner man igen oss! Vi som alltid är med varandra. Men det är en dag i vår vardag. Vi ringer till varandra minst 3 gånger efter skolan. Då pratar vi även på datorn men som sagt, det är vår vardag och det är inte alls nå fel i våra ögon. Vi hör ihop, så är det. Men vi är så enormt olika. Jag är en sportig tjej som gillar fotboll, Carro är en tjejig tjej som gillar dans. Carro älskar att lyssna på musik och sjunga. Det gör inte jag där emot. Fotboll, fotboll, fotboll!!! Vi är verkligen inte lika på många sätt. Men vi litar på varandra och humorn för oss samman. Det finns ingen som vet så mycket om mig som Carro gör. Skrev ju att vi ringer till varandra minst tre gånger per dag.. vi måste inte göra det men vi vill! Vi vill prata med varandra även fast vi inte har nått att säga. Alla som känner oss vet att vi "bråkar" vädligt ofta! Men det betyder som ingenting för oss.. då gör det ju såklart det men efteråt är det bara pangbong - bortglömt! Carro är också som en familjemedlem. När jag har "släktträff" säger min mormor att Carro ska följa med, det måste ju betyda nåttt? Jo, att vi hör ihop! Min mormor tjatar alltid om Carro. Om mormor nån gång ringer hem till oss så svarar jag då kande det första hon säger vara ; "Hej, tjockisunge. Hur har Carro det?" Vi bryr oss om Carro. (Alla vi bryr oss om dig Carro, jag vet att du kommer läsa det hära) När jag är hos Carro känner jag mig också som en i hennes familj. Jag kan tillexempel gå och slå hennes lillebror, bara så där! Okej.. inte slå, slå.. men ni fattar. Att jag & Carro lärde känna varandra måste ju ändå betyda att vi kopplade ihop redan från första början annars hade vi aldrig varit vänner nu. Men Carro - JAG ÄLSKAR DIG! ♥ /Från din Josse

Nu känns det hära som värsta fjortis skrivningen men det är det inte. Allt är sant och det är så jag känner.. puss



ååh jag blev lite blank i ögonen! jag älskar dig med tjockisunge♥/ din carro

otur

Jag kan inte so:n som vi har feting prov på imorgon, jag har kliat sönder ett myggbett? på låret/rumpan och kan nu inte sitta för att det svider som gatan, jag har bitit mig i läppen och nu svider det med, jag skulle bevisa att jag kunde trycka in en hel smörgåsrån skiva i munnen och tröck så att det nu svider i mungiporna. Det kallar jag otur i oturen. Sen om det räknas att mitt hår är grisigt som ett svin så är det också otur att jag måste stiga upp tidigt och duscha. Ja.. vad ska man göra när man har ett liv som detta? jo sova, natti natti söta folket


flugfångare

Hade inte tid att blogga igår och egentligen inte nu heller. Vi har ett stort fett jävla so prov imorgon och jag har inte tränat! Somnar vid de tilfällen jag försöker göra nåt. Så jag ligger här med min lilla flugfångare och myser..tills jag faktiskt kommer på att han slickar mig på munnen med sin mun. Då är det inte så mysigt nå mer. Men nu ska jag fortsätta med mitt eviga pluggande och kakätande.


remember last summer

helloooo

Gud vad jag vill ta på mig jeans shorts ett pösigt linne å bara springa omkring ute i värmen. Åh vad jag får sommar kännslor nu när det smälter som ett vattenfall ute. Jag behöver värmen nuuu! najsss men en resa till värmen innan riktiga värmen hemma kommer, eller? aja tisdagen är avklarad med mycket egergi över. Bara resten av de ynka månaderna kvar nu tills sommarlov och sommar galenheter. Men nu ska jag ut i sooolen.. som dock håller på att försvinna bakom stora moln!


why'd you have to go and be a fool again

När jag tittar tillbaka på gammla inlägg på min blogg känner jag mig helt tom. Jag kunde skriva om hur lycklig jag var och hur mycket jag älskade alla runt om mig. Men inte nu nå mer. Jag har mina vänner och det räcker för nuet. Dom älskar jag i alla fall till döds. Ni ska veta att ni står högst upp på min lista mina guldklimpar! Tänk att jag aldrig trodde att det kunde gå så här fel för nån månad sen, då jag kände mig som lyckligast. Vad hände, var det bara jag som märkte nåt?

I run my life
Or is it running me?
Run from my past
I run too fast
Or too slow it seems
When lies become the truth
That's when I run from you.


tsss

En fullt normal fredag för några björxelever.




claras "gravida mage" hahah!


what a rainy ending given to a perfect day

jag och min kära vän josse var på stan idag och köpte lite presenter till hennes pojkvän. Lite sewnt men bättre sent än aldrig, han fyllde år igår. Jag öppnade fönstret nyss och hörde min lillebror och hans kompis prata. Det lät ungefär såhär: Kompis: vem tänker du på just nu? adam: Willma (hans tjej). Haha så gulliga dom är. dom kommer bli riktiga tjejtjusare med vett i skallen.

never back down

The best days of you life
with me was a fairytale love
I was head-over-heals 'til you threw away "us"
And it's just too bad you've, already had the best days
of your life.


kalle anka

Jag fick i uppgift att hänga tvättmaskinen, och när jag stod där och hängde plagg efter plagg så tog jag en näve tvätt från maskinen, fick tag i lite kalsonger å sånt. När jag hängde upp dom var det ett par kalle anka kalsonger och ett par andra med nå snyggt mönster på. Jag antog förstås att det var adams dom dära kalle anka och dom med mönster på var pappas.. tills jag såg storlekarna.

puma

josse for precis men jag deppar inte för det. Jag ska städa, göra läxa och massa sånt. Sen så fyller min kusin år imorgon men vi skulle tydligen dit idag. Så jag ska proppa mig full med deras goda fika! men just nu ska jag gå och duscha.




spelkväll

Jag och josse for till clara. Vi tog med lite spel och hade bara allmänt mysigt. Sen så fick vi se derar sjukt snygga "modell" bilder som vi inte kunde vara med att göra!! Men vi har sagt att det ska vi göra en annan gång med.



gissa vem som är den svarta längst fram???




mohaha  förloraren.. vinnaren!

ojoj vem van båda spelen? var det inte en viss clara och carro!

gullebulle

blev inte västmark. Vi gjorde middag hos mig istället och nu försöker vi få tag i tjejerna. om dom kommer tänkte vi bara spela kort å sånt. Men just nu ska jag och josse äta goooodis!!






oj nu hörde dom av sig och vi drar till clara nu!
J,J,C och C blir det!

mot oändligheten och vidare

ni sticker jag och josse till boden och kollar på hennes pojkväns cup. Sen kanske det blir västmark! det hoppas jag, för jag har sett fram emot det. Träffa hennes mormor å sånt mysigt. då kanske vi hörs imorgon då. hej så länge!



bilder





sova

Jag hittade några snygga balskor..

HAH







grr riktigt heta dojjor.

Juste, glömde kameran så kanske snottar lite bilder från camilla senare.


pucko

klantigt av mig att höra fel. Det var imorgon vi skulle till västmark, så jag kom konkandes på en fet väska till skolan! Bra att jag lyssnar. Nu är jag i alla fall helt slut och svin hungrig. Jag har verkligen längtat efter heeeelg! Sova ut. Sen tänker jag inte ens nämna nationella. Och nu känner jag mig nöjd med mitt inlägg, trevlig helg!

lilla lassen som blivit så stor!! Söta lilla bebiiin är snart stor.


juste. får inte glömma att vi ska till clara ikväll! kommer nog antagligen
hem därifrån med kameran fullproppad.

godnatt

Blev inte nå med att göra läxa. Men det var bara läxförhör. Villket jag sällan får ens hälften rätt på. Jag borde verkligen ta tag i skolan nu sista månaderna. Sista rycket som alla gammlingar säger. Men ja vi får se jag ska kämpa. Det blir i alla fall västmark med josse imorgon och kommer hem på lördag. Hörde från josse att hennes mormor hade velat att jag skulle komma. Hon är så sööööt!! några från josses släkt hade velat att jag skulle komma på deras middag med bara släkten. Jag blir riktigt rörd, känner mig som en i familjen. Nåja nu ska jag sovaaaa, bajs vad sent det alltid blir


cried for you

Jag käkade på tasty och dieten sprack! Jag är besviken på mig själv. Jag har inte gjort nå läxa heller som jag skulle göra. Inte städat heller. Sen så har vi nationella imorgon. Gud så mycket dåliga saker jag kan rabbla upp. Har en hel lista, det där var bara några få punkter. Men jag har i alla fall varit på stan med mamma, pappa och josse. Vi fyndade lite på halva rea priset. Älskar rea! hehe.
 

i gave up you and your love, i hate to say it hasn't helpt me yet.

i'll be there in the back of your mind

Jag har lite smått träningsvärk från gårdagen. Ganska väntat dock. sen så ska vi på stil imorn med. Bra carro! Jag försöker gå på en "diet" som jag själv har kommit på igår, jag ska bara äta gosaker på lördagar och i nödfall fredagar. Än så länge går det bra. Har faktiskt ätit en talrik fil med specialk och en appelsin när jag kom hem. Fast nu är ända felet att jag inte borde sitta här och säcka utan göra läxa eller städa.


"smack smack"

min bebiiiiis. Han sitter med mig och slickar mig i ansiktet. Kanske lite smutsig. Men dock så varade det bara i en minut eller så för han fick sy på en fluga i taket. Det var egentligen meningen att jag skulle fixa inför redivisningen imorgon, men.. först kom datorn sen kom min bebiiiiiiiis aka lasse liten. Så nu sitter jag här med famnen full av ouppslagna böcker som borde vara uppslagna just nu. Ska faktiskt ta fingrarana ur röven och göra nåt åt saken. Ciao!



sneak peak

i try to run away, i try to feel their pain
i wanna walk away
but now i'm chaising my own tail

hälso carro?

Har varit på stil med systrarna forssberg. Länge sen jag var så det känndes bra, och nu ska jag börja leva "nyttigt". Jag ska pressa på stil och äta nyttigt. Hehe vi får se hur länge det håller. Men just nu känner jag att jag är taggad för det, tänkte träna ganska hårt innan sommaren kommer. Nåja nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag träna på redovisningen!! Jag ska pressa in allt i huvudet!, byeee


"ni sjöng ju till och med i stämmor"

Jag har verkligen njutit idag! Först hade vi musik och bild. På musken fick vi bra flyt på våran låt som vi håller på att göra, på bilden blev jag klar med en bild som jag har hållit på med lääänge nu. Sen for våran lilla klass på bio och såg precious. Inte så bra film tyckte jag, höll på att gråta flera gånger. Den skulle ha varit "lyckligare". Men annars var det i alla fall värt att slippa skolan och sen äta på max! Imorgon ska vi se film i princip hela dagen. Sooooft! Men nu måsta jag träna på fysik redovisningen som är på torsdag!!







i've got a hand full of smiles

Här får ni lite gammla godingar. Nötta med nöje! Dom låtarna som jag har mest minnen med så att säga.







Secret love, my escape
Take me far far away









kan ju också berätta en rätt mysig sak, lasse har precis upptäckt att man kan jaga flugorna och bita sönder dom.
Ja.. så nu ligger det massa avbitna flugben i min säng. Men jag sommnar i alla fall med humöret på topp i kväll pga
josefine forssberg. Tack! ♥

snooze

jag älskar den som kom på snooze idén! Tusen nobelpris till den! Nu ska jag sitta framför tvn med glass och chokladbollar. Jag lovar att snart ska jag slute äta sånt.. snart. Men så länge det är det ända som gör mig lycklig så ska jag fortsätta att proppa fett.

måndagsbarn

Josse visade mig hennes sjukt fina balklänning som hon har köpt, och nu börjar jag riktigt ångra mitt köp. Jag har kollat runt lite på asos.com, och dom jag har hittat som är fina tycker jag är lite korta. Jag skulle vilja ha lite balaktigare. Inte såna hära tajta små. Men sen hittade jag en fin som jag fasnade för.. och upptäckte att det var en sån mikaela visade till oss! Tusan! Men jag ska fortsätta kolla lite nu. Jag har kollat hos josse, och hennes dator lever ju sitt eget liv så.. ja! Chill dag idag OCH imorgon. Vi ska på bio med klassen imorgon och innan det har vi två lektioner, musik och bild! Vi kommer missa språk och idrott! Baam! Nåja tillbaka till mitt letande av den perfecta klänningen.


oh yeah alright

jag har fasnat lite i den dära tuffa trenden att vara vaken sent. Lite jobbigt i såna hära tillfällen. Jag ska sova och datorn råkade slinka med mig i sängen, hur korkat? Men när jag inte kan sova och inte har nåt för mig så varför inte ladda upp lite bra bilder med min braiga "systemkamera".

here you go my lovers





å juste, för dom riktigt korkade.. tryck på bilden för större

Jag har aldrig, ALDRIG förr gjort en smiley i min blogg. Men
det är ju alltid en första gång för allt............. :)
sov sött, det kommer i alla fall jag göra.. när jag väl sommnar.

-

Förra helgen när vi precis hade fått lov så testade jag lite party outfits som jag inte har så mycket av. Men jag tänkte att jag såg ganska så fet ut i den hära och så var den lite väl vågad, men den var ganska snygg ändå..



och sen så kollade jag kenzas blogg igår och så klart skulle hon härma den stora mode bloggaren caroline flodström.

Hehe. komiskt (kenza)


110410

idag kommer det inte bli en "soffsöndag". Det ska bli en "göra nytta söndag", klämma finnar, noppa ögonbryn och måla naglar å sånt. Och allt ska jag göra ute. Första dagen med fint väder är sista lovdagen! Super!

hit me with your best shot

jag ska inte ljuga och säga att jag inte hade lust att blogga idag, det är faktiskt så att jag inte har haft tid. I morse for jag, josse och juto till ormis för en liten tur i backen. Juto var mycket bättre än jag trodde att hon skulle vara och jag måste säga att jag är stolt över henne! Efter det så hade jag ca en timme på mig innan alla skulle komma till mig för en efterlängtad taco middag! Sen har vi bara varit "vi" resten av kvällen. Vi körde lite fyris och wii. hehe så tufft. En bra lördags kväll. Och nu är det bara jag och mina tråkiga tankar om att skolan börjar snart. Påsklovet var över snabbt! FÖR snabbt!





riktigt profsiga tjejer på ormis. Sen kommer dom lite för privata bilderna
så det blev inte många som faktiskt får visas för allmänheten.



pigg och glad

Jag har städat, städat och städat idag. Och det ser redan ut som det gjorde innan. Men nu ska jag hoppa in i duschen och stå där i timmar. Orkar inte skriva nåt lång inlägg så det här är min dag.


rökbad

Jag stinker fortfarande rök från när vi grillade hammisar hos juto. Kan ju säga att min kyckling blev mycket mer lyckad än deras kolsvarta hamburgare.







josefine dag

Idag hade jag hoppats på bättre väder men.. det dög till pulkåkning och madrass. Lite galen dag hos josefine, och det var svin kul. Men bilderna orkar jag inte ladda upp nu. Dom kommer senare idag/ikväll i alla fall. För nu ska jag pressa i mig det sista av min B&J!


like i always wantet

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
for a moment your Wondering was he really here?

i knew you

Jag känner ofta att jag vill sluta blogga, ta bort min blogg. Den känns så ful, ointressant osv. Men jag gör det aldrig.. och det glädjer mig. För vad skulle jag göra på veckokvällarna annars, när jag inte vill sitta fastklistrad i en bok. När jag verkligen känner att jag har lust att skriva och bara lätta på hjärtat lite. Även fasst det inte är mina egna ord och citat, så ändå. Det känns nästan som att prata med nån som lyssnar och förstår precic hur jag känner. Hehe Korkat det låter. aja nu ska jag i alla fall sussa, behöver all sömn i världen för morgondagen hihi! Och förhoppningsvis så blir morgondagen en bättre dag.
natti natti grisar
              


hihi klokt av mig

if birds could fly

Jag och josse bestämde oss för att vi faktiskt ville se hannah montana the movie! OCH det var det faktiskt värt, hehe! Den var riktigt bra. Josses kommentar: "Jag höll faktiskt på att fälla en tår". Så om ni är så töntiga som oss så borde ni se den. Riktigt bra! Men hur som haver så ska vi tjejer nog mest troligt till josefine imorgon. Ut till brändön för lite skojjj. Men nu ska jag gå och skrika på mina föräldrar som ätit på max medans jag var hos josse! Och mina bh band dödar mig!


häng häng

Har vi vandrat om kring på stan idag. Blev bara jag, josse, mickanpickan och camilla dårå. Vi åt och fikade lite å bara hade det riktigt sooft! Men sen träffade vi helt utan att vi visste nåt josefine, så hon hängde med oss på våran vandring i stan ett tag. Sen for vi hem till mig för att se på lasse. Men ikväll ska det i alla fall bli J&C häng. Lite privat med våra äckel skämt och kommentarer. Det ska bli skönt. Med dom bästa killaran såklart, ben & jerrys.






iväg

Snart så börjar jag dra mig mot stan. ska träffa mina sexiga tjejor där. vi ska bara softa och njuta av att det är lov hade vi tänkt. Kanske köpa glass och steka på kultan trappan. vi får se vad vi gör, känns inte så lovande med det i detta väder. Men men inget väder eller vind stoppar truppen + J&C. Höres senare i alla fall, för nu ska jag börja med mitt riktiga lov äventyr när alla är hemma. seee yaaa

i'm holding every breath for you

I'm beautifully broken
And I don't mind if you know it
I'm beautifully broken
And I don't care if I show it

tötnooos då

Klantiga jag hade precis tänt ljus i mitt rum och sen gick jag ner för att hämta nåt. Men så klart så tänkte jag inte på att lilla lasse var kvar uppe och sprang omkring som en galning. Så när jag kom upp igen kom han kutandes mot mig och höll på att falla ner från trappen.. han luktade bränt och hela mitt rum med. Min lilla sötnos. Han har lita kortare päls här och var nu.. och kortare morrhår. Klantigt av mig och nu ska jag aldrig mer ha tänt ljus!

Men nu är mår han bra och ligger å sover i min famn

long gone

jag hade helt trott att det skulle bli super väder idag, men nej. Järn spikar! Jag som ville gå på en lång promenad i solen eller på stan och käka glass. Vad som helst. aja sitta hemma och läsa hunger spelen är nog inte så fel.. eh!



Våran klass.. är det ens en klass? I nian är det väll meningen att man ska vara super bra kompisar och vilja fara på en klass resa. Men så är det tydligen inte för oss! Alla hatar varandra och en efter en byter klass. Det känns trist dom enda som riktigt håller sams i klassen är i alla fall tjejerna med varandra. Jag längtar i alla fall tills vi slipper högsdadiet och klassen! Hoppas att vi slipper klass resa med våran klass på ca 10 pers som är kvar.


j1 & j2

Nu har just den sista josefinan åkt. Har haft en mysig kväll med josefine och josefine. Dom fick hälsa på lasse liten trampade i skiten också. Sen så har vi.. ja.. vi har gjort lite saker. Nej men vi hade mysigt med ljus och allt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Detta var allt från mig idag, det känns lite lamt med bloggen just nu. aja det blir väl bättre sen antar jag




sen så for lilla j1 hem tidigt så hon får en egen bild, bara för att få vara med

your my mistake



surt

Blev inte precis som jag tänkt mig att den hära lördags kvällen skulle bli. Så det kommer nog att bli lite mycket inlägg i kväll. Men just nu har jag inget att lätta mitt hjärta med så ni får detta istället...

jag har blivit helt galen i ringar den senaste tiden. Jag vill ha högar med ringar!
Lite fina från cocoo.se






Ganska tufft med dubbel ringar ändå!


you are her entire world, boy

säg ingenting till mig det hörs på stegen när du går


night night

Har haft en liten myskväll med mamma. Vi for och hyrde film å köpte glass. Sen så grävde vi i safferiet och hittade lite smått och gått. Men nu är jag trött och josse ska ha datorn, så natti

wake up baby, it's time to grow up

Trist fredags kväll. Alla är borta och dom som inte är det har ändå nåt annat för sig. Så då sitter jag här med min lilla guling! Notera lilla. Han är så liten att han kryper in och under allt! Men det är bara fredag ännu så vi får se vad som händer i morgon. Hoppas på nåt riktigt kul, jag har såååå tråkigt nu! Sitter till och med och kollar på så ska det låta, då är det illa.




ååh jag vill utomlands!


uppe med tuppen

Hemkommen från våran lilla tripp där vi hämtat den nyaste medlemen i familjen flodström-niemi. Våran gula lilla påsk katt! Men vi håller fortfarande på att klura ut lite namn, men mest troligt blir det lasse. Inte världens lungnaste katt må jag säga.. men dock världens sötaste!



Kommer bättre bilder sen.. han kan som sagt inte vara stilla just nu, hehe


powercow

jag har ont i hela kroppen och det känns skönt med ett efterlängtat lov. Tråkigt bara att jag redan har tryckt i mig påsk ägget som jag fick av farmor. Jag kommer nog inte stiga upp imorgon om inte min värk överallt blir bättre, men dock är lite av värken träningsvärk, hehe. Men jag har ingen aning var ifrån den kommer. Nåja det är ju bara bra! Första dagen på lovet ska vara en sovdag.. typ.

-


bilder tagna av camilla

back on track

Jag har inte varit på humör för att blogga dom senaste dagarna. Men nu är det lov och allt är på topp, till och med mitt humör som nästan aldrig är det nu för tiden. Men idag fick vi lite påsk fika och sen så pysslade vi lite. Gjorde små söta kort och robin pyndade sin kepa med fjädrar och kycklingar. Sen när min syster kom hem hade hon köpt massa nytt på stan som också uppmuntrade mig lite. Aja Glad skärtorsdag då♥ 
                                                                                          

RSS 2.0