i would never wish bad things but i don't wish you well

Think that you know me now

Let me tell you how it feels, 
it's time that you see me for real...

hello

Nu är jag lite förvirrad alla klockor går olika? aja jag som hade tänkt att gå ut och gå eller nåt sånt idag, men direkt när jag vakna kollade jag ut och ändrade mig. Det kommer väl bli en "soffsöndag" igen då! eller så kanske jag faktiskt ska ta och fixa min tapet som jag aldrig gjort. Sen när jag har fixat det kanske jag ska städa. En göra nytta dag ska det bli om jag "hinner". Varför blir man alltid sugen på godis en söndag? Direkt efter en fetto lördags kväll?

Trycka i sig en stor fet marabou!


fast.. tänk om jag hade denna inställning istället

rivsår

Kvällen blev bra och det verkade som att ccc truppen var dom enda som släckte sina lampor.. dock inte datorn(camilla)! Mamma och pappa hade hyrt en film så jag ska ligga mellan dom i sängen som gammla vanliga tiden.. hehe! Ända chansen att jag kommer få se den!

Jag hörde värsta dunsen i golvet nyss och sen min lillebror som skrek aaaj! hahaha tror han föll i golvet. Pappa tyckte jag var taskig som skrattade och mamma skrattade med och sa att hon tyckte vi skulle köpa en spjälsäng till han igen, HA!


gasnska coolt ändå!


hihi

camilla åt upp clara

blue skies, sunshine and butterflies

heiii
Jag är vaken och pigg! Jag hoppas på nåt kul idag. Nåt i stil med att sitta hemma hos nån i mörkret och bara trycka i oss fett med godis! Och göra saker som man inte skulle göra med nån annan än vårat gäng. Bara låta det gå över styr! Det vill jag ikväll! Ha en mysig hemma kväll som ändå kommer bli sjukt kul och galen! Jag har laddat kameran!!

JAG VÄNTAR PÅ SOMMAREN!!!11


neeew

Idag har jag varit på stan med josse och josse. Hittade lite smått behövliga saker. Bla ett nagellack i baby blått som jag älskar! Kommer vara svin snyggt på sommaren till brun bränd kropp! Sen så köpte jag en transparant skjorta.

Och händelsen på skolan vill jag inte ens tänka på, hur kan man ens sjunka så lågt undrar jag bara?



godnatt prinsessa

Idag har jag varit på stan med mami och papi. Jag fick lite smått roliga saker! Sen har jag haft voffel ätning med mina..syskon bara för att det var våffel dagen. Och sen så har jag inte så mycket mer intresant att säga. glad voffeldag!






mina skor i storlek 35, hehe

spex flex


little miss on her own

hungerspelen

Jag sitter just nu ocn snorar ner det mesta jag kan hitta! Det bara rinner och ont i huvudet har jag också. Allt blev plötsligt mycket bättre sen när vi bestämde oss för att ta en runda i spåret. Villken pucko idé! Blir en fin helg dådå. Jag tackar ju min vän josefine forssberg för det! Kanske ska läsa lite hungerspelen så att jag kommer ikapp, ligga och snora på boken också. Och sen så har jag inget att säga så carro drar! Herrrååå!

*

Min nioåriga lillebror har skaffat brud!


töta!

Muckfoto idag. Alla blev så fina och söta, liknar precis våran klass! Lite trist att anton inte ville vara med, han fick inte ha sin yxa så nu är vi en mindre på kortet.. våran lilla klass blev ännu mindre!








Jag har fått en uppgift av tjejerna att räkna mina jeans.. just nu är jag uppe i 14 stycken, 18 om jag får räkna med jeans leggins. Jag ska gå och kolla om jag hittar nått mer par. Kanske i tvätt stugan. Fast nu är jag hungrig som en ko så jag ska ätaaaa!

OCH sen såklart DH!!!111 Som förtjänar många utropstecken!!!!111ettettett

sommar planer... blev till skit

vi hade tänkt att åka alla vi tjejer till stockholm på sommar lovet. Alla ska se muse förutom jag och josse. Så josse verkar lite osäker om hon ens vill fara nu! Jag vill verkligen att hon ska följa men jag kan ju inte tvinga hon. aja om hon inte följer så får jag väl klara mig utan min "andra halva" som jag tycker att vi är som. Men då går jag nog på konserten fasst jag aldrig ens hört talas om det bandet. Jag lyssnar lite på dom nu, dom är ändå ganska bra. Men hur som helst så är allt klart nu! Idag har vi varit hos clara och ringt runt lite. Jag tror att vi ska boka ganska snart!! Allt var i alla fall som vi ville och allt var perfekt, så det blir väl stockholm i sommar då!!! Jag längtar redan nu!! SHOPPA!!


i'm kinda busy

Jag har ingen lust att pallra mig upp tidigt till skolan imorgon. Omprov och allt sånt som man bara drömmer om att ha en måndag! Jag skulle vilja sitta hemma med en stor fet godispåse och kolla på ellen degeneres show. Hade varit underbart, bara sitta och tröst äta och tycka synd om mig själv. Det bästa sättet att försöka lura mig själv att jag kan börja om och lägga allt bakom mig. Det hade varit skönt. allt jag trodde hade nån mening är som bortspolat nu. Men jag är ju stark eller hur?
 


i lost myself somewhere along the way..


walk down

minus 30 var inte lika kul som jag hade förväntat mig, marcus krunegård var i alla fall bäst. Där var vi lite väl galna. dock ville inte josefine och josefine vara med och hoppa!Men men Idag blir det åter igen en soffdag,  eller vi får se kanske lite städ. Jag känner mig lite på det humöret! Inte för att det behövs så mycket just nu men jag kan ju ändå fixa lite. Kanske till och med fixar min tapet som jag måste fixa innan pappa listar.



synvillor




klurigt.. hehe jag är trött och jag vill inte sova!

I must quit you

Idag var en ganska skön dag. Jag och josse satt i fiket å spelade kort hela tiden! vi hade dans på idrotten och det var svin kul, josefine höll i den och hon får mer beröm här. Superduktigt josefine! Hehe vad har hänt idag? JO Anneli komm hem från thailand! vi fik lite presenter och sånt! Sen så berättade hon sina små historier om hur det var. Ca en hel engelska lektion gick till det. det var bara skönt! Jag har haft en ganska chill dag kan man ju säga. Jag kom också på att jag ska klippa alla mina naglar svin korta, det  skulle vara ganska tufft ändå. Jag har alltid så långa. Hihi vilken stor förändring! Minus 30 grader imorgon!


Jag har pratat av lite av min ilska idag. Det kändes bra. Imorgon ska jag vakna upp med ett leende på läpparna! Jag skiter i dig nu!

blod, svett och tårar

Vädret var pissbåligt och jag glömde mina glajjor! Då blev det inte lika lyckat som jag hade tänkt mig, men men kul hade vi i alla fall tills vi bestämde oss för att testa på sitt liften.. jag ska inte nämna så mycket om det. Men mest kul hade vi nog ändå på bussresan påväg hem. Josses mobli är nog full med pucko filmer nu. Hehe! Men skit samma ni får bilder istället!






lies

Just nu känner jag mig bara trött och less! Less på allt och alla! Jag har aldrig pengar till underbara fina kläder, jag hatar falska människor, att fortfarande gå omkring med en orolig känsla i magen varenda dag, en ilska som jag inta kan ta ut över någon, men som jag gärna skulle vilja göra!

Så egentligen kan man ju säga att jag hatar mig själv för att jag ens lät det bli såhär.

who cares about your perfect life?

Jag och mamma har varit på storheden, vi skulle köpa ett par skor åt mig. Ett par sandaler till sommaren, men så klart så fanns dom bara inne i stan och dit orkade inte mamma fara! så då blev det inga skor! Men i morgon ska vi i alla fall till kåbdalis. En aning rädd för att åka dit är jag men skit sammma! Jag har med mig marabou i nödfall! Fast nu så ska jag hjälpa till med maten.

jag har som vanligt inget att göra så jag kommer att sooofta i min kooofta
resten av kvällen!


lipstick

Som vanligt så blir det en tv kväll ikväll! DH och cougar town. Har längat som en gris. Och ikväll så kanske jag ska fixa det sista i mitt rum, sen så ska pappa lista! Wihoo! Kan också säga att nationella läsförståelse gick skit, jag hann inte med det sista! Lite mer tid hade inte skadat! annars gick det ganska bra. Min syster ska spela in nån reklam med hennes kör för haiti.. så nu har hon gått omkring ganska länge och sjungt! Det hade ju varit okej om det lät bra.



fast jag ska måla naglarna nu, byeee

half of my heart won't do

John Mayer

Oh half of my heart's got a grip on the situation
Half of my heart takes time
Half of my heart's got a right mind to tell you
That I can't keep loving you
Oh, with half of my heart


Jag älskar john mayers låter. Texten, sången, rösten allt!
Jag får alltid rysningar av hans röst den är så speciell och påminner
mig om alla slags minnen, bra och dåliga. Jag och john har en väldigt
komplicerad relation! hehe



Half of my heart's got you..

ormis

Ikväll är det bestämt att vi ska fara till ormis, josse kanske ska låna skidor av mig och jag tror nog att jag ska åka snowboard. Fast vi får se, för jag har inte åkt slalom på typ två år så jag kanske måste åka det för att var lite förberedd  tills vi ska till kåbdalis... som jag böejar ångra lite nu. Nej det kommer gå bra! hehe. Men vi har planerat att åka ganska tidigt så att man inte missar svenska hollywood fruar ikväll! Det kommer vi att äta poppisar till hoppas jag på! Men nu ska jag gå på godis jakt. Höres




juste, vi hade utlänska maträtter på hkn idag. Svinigt gott! Speciellt efterrätten♥♥♥♥

finnar

Vad är det för fel på finnar? alltid massa krämer och skit.. Men inget funkar på mig! Jag pratade lite om finnar med farmor och så hade jag mössa på mig, då bad hon mig ta bort den så att hon skulle få se om jag hade många finnar. Hehe jag vågade inte så jag gick med mössan nerdragen till munnen resten av dagen!

Vars tog våren vägen, minus 14 grader?

hehe hittade fina bilder hos farmor idag också

farmor


farfar




pappa


Jag sitter och skrattar för mig själv åt dom! Nej "NU" ska jag lägga ifrån mig datorn och ta en kort tupplur tills jag ska vakna igen inför skolan som börjar så mycket för tidigt! Nattinatti♥

familjedag

Pappa och adam for på innebandy, josse for till jacob. Det betyder att jag och mamma är hemma själva! vi ska fara och "tanka" och så har vi öppnat en ahlgrens bilar påse. Det är så skönt när alla är borta. Ikväll blir det nog tv mys med min familj, blåsningen! Hehe det är kul. nej nu ska vi fara. höres!



fammo&faffa

Söndagar är som vanligt bara en sova dag.. men vi skulle tydligen till farmor så jag var tvungen att stiga upp. Så snart ska vi till farmor och äta fammomat! Svingott! Jag som sa att jag inte skulle använda min nya vår jacka tills det blir riktigt vår men nu tycker jag att det är det så varför inte..plus att jag inte har nåt annat val. Riktigt onödigt inlägg men jag kände att ni behövde det.

melodifestival mys

Kvällen senderade jag hos clara men fler. Vi satt och tröck i oss chips/godis  medans vi satt och suckade åt alla dåliga bidrag i mello! Eller vissa tyckte inte att ett bidrag var dåligt. Dom snarare satt och röstade ihjäl sig på salem al fakir och hoppades å bad att han skulle vinna medans jag var den enda som satt och sa att han kunde gå och bajsa på sig! Sen så röstade jag på anna bara för att göra alla camilla sur, mohahaha! OCH vem vann? va? va? Men nu ska jag fortsätta denna ljuva lördags natt med detta "roliga" klipp.


Underbara josefine lärde mig detta!

worth saving

Idag ska farmor och farfar komma å äta middg hos oss. Dom har inte sett mitt nya rum så nu får jag visa det. Jag ska bara städa det lite finare så att det skiner sen får dom se. Farmor skulle bli förskräckt över hur det ser ut nu.. det är ca två par sockar som ligger på golvet och sängen är obäddad! Hämstk enligt hon! Men nu ska jag baka nåt till efterrätt när dom kommer!



Saknar min sötnos..♥


flower power

Jag har stor lust att gå ut och leka i snön, men nu försvann solen så det blir en soff dag till ikväll. Sen så skulle jag vilja fara på stan men har man brännt upp alla pengar så har man. Men snart kommer i alla fall barnbidraget! Då!! Aja jag ska gå och äta frulle nu.

fotboll

Jag använde min nya vår jacka idag för första gången, svin kallt! Men det var ju faktiskt vår ett tag.. men nu är det vinter igen! Jag satt till och med å frös inne. Så aldrig mer vårjacka tills riktiga våren kommer! Men medans jag höll på att kolla på matchen var jag nära på att somna, men jag blir alltid pigg när jag tvättar bort sminket så nu kan jag inte sova på ett tag. Men.. jag har ju min dator med mig till sängen. Den överger mig aldrig, min fina skönhet!


purple sky

Ibland är det lite tufft att vara bästa kompis med en fotbolls tjej! Man måste alltid följa med och kolla på alla matcher och låtsas att det är kul. Okej jag skojar bara josse du är den enda som jag skulle kunna sitta och titta på i flera timmar! puss! Sen är det annat kul där med. Jag tar bara med min marabou! Sen så medelar jag också att jag behöver gå på stan snarast. Ingen tid att förlora, bränn pengar kör över alla!! Jag är less på att alltid gå omkring i samma gammla avskrapade nagellack och slitna jeans. Nu drar jag herrrrråå!


never back down

All the memories i wanna forget, they are just stuck.
Cause your body still remembers things you told it to forget...

Jag vill utomlands!

Jag avgudar anneli! Just nu ligger hon säkert på en stekhet strand med svin vit sand och isblått vatten! Underbart! Jag döör i fula kalla sverige.

Jag hittade två "före och efter" bilder sen sisst vi var.

före


efter


Satan vad jag vill fara! Så härligt. Men det börjar ju ändå bli varmt snart.. snart!





Juste kan ju inte glömma å säga att jag fick G på tyska provet som vi fick igen idag!
Bara det att karin kom och förstörde det med hennes fina lilla MVG! Jag avgudar henne med!!

i swear my love's for you

Jag saknar redan min lilla ängel♥




his tears in your eyes

Mitt super balla svarta golv är helklart, nu är det bara lister som ska på plats!! Det blev svin snyggt, jag och josse har hållit på och fixat snyggt i mitt rum. Men vi ska på ikea snart nån gång så då ska jag köpa lite nya saker, bla ett litet bord eller nåt som jag kan ha min dator på. Den jag hade innan fick min lillebror ha i sitt rum så jag ska få våran stora bärbara. Hade ju varit lite tufft om jag hade haft den rosa istället, till min rosa vägg! Men den stora är snabbare, så bättre. Men nu ska jag försöka sova, jag har inte somnt tidigt en enda dag.. nog för att det bara är tisdag ännu. Men i alla fall natti natti socker grisar♥


me like





Om jag fick önska så skulle jag vilja gå runt i dessa saker i sommar.

dance to the beat

Jag är 158,7! Tusan jag som trodde att jag var minst 159,5. Jag mimmi och starry kom fram till att man anses som kort om man är under 160.. så jag måste se till att växa lite lite till! Jag ska minst bli 160. Ett måste om jag inte ska anses som kort hela livet! Och tattare som jag är så har jag tagit ett finfint lås fråk stil.. dock var det ett kodlås men jag tänkte sitta och försöka klura ut koden nån dag då jag inte hade nåt att göra! Men i alla fall så blev det aldrig blivit av.. tills nu. Jossi possis kille satt och lekte med det och bara sådär så fick han upp det! Sviin ballt! Så dom ändrade till en lite enklare kod och nu går det fint att använda. Tänk vad bra det kan vara att sno lite ibland! Ett nytt fint lås har vi nu.

Måste också tilläga att scrubs är svin dåligt! Men ändå ser jag det alltid på kvällarna. Sen så ha jag börjat gilla two and a half men av en dålig anledning! Mycket dålig anledning!! Nej nu ska jag sova mina ögonlock känns tunga och jag hatar falska personer men älskar mina kära vänner!! Observera hatar, ett stark ord men jag står för det!
 




Hatar min blogg just nu, den känns så tråkig och ful!

melissa horn

lyssnar på både gammla och nya melissa horn låtar.

Du fick för stor del av mitt, jag kunde inte andas till slut.

Jag vet inte varför men hennes låtar får mig alltid att känna mig glad och ledsen
 precis när jag känner för det. Bara att sätta på en gammal
 favort melisa horn låt så blir allt bra..för en stund.


visst finns det dagar då det kan göra ont

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på på jag vill skada dig


bada

sitter hos josse nu vi hade tänkt att fara å bada. vi fick veta idag på skolan att vi tydligen ska ha bad nästa vecka! Så vi ska lära josse att simma ryggsim så att hon är lite förberedd. Men nu kanske jag får kommer ha en bra anledning till att köpa en ny bikini! Wihoo! En riktigt snygg ska jag köpa som ja kan ha i sommar. Jag har aldrig varit nöjd med mina bikinisar. Men nu ska jag och josse gå och äta innan vi äger ut alla i simhallen, seeee youuuu


guldfisk



jag älskar när jag och josse bråkar för efteråt så är det
som att vi är bästa vänner på nytt! ♥

hungrig och pigg

Etersom att min syrra ska byta rum så har dom tagit ut sängen i hennes rum som jag och min lillebror har sovit i ca 2 veckor! Nåja så nu får jag då sova i mitt rum där det inte finns några grejer eller golv. MEN imorgon tror jag i alla fall att dom äntligen kommer och sätter upp mitt balla svarta golv! Känner mig riktigt stolt över det. Sen så har jag såklart målat svarta naglar igen, det är det snyggaste och passar till allt!



Jag blev plötsligt sugen på pringles, kan ju vara för att jag har gått och tryckt i mig massa skit hela lovet! Jag har ätit upp nästan helt själv en plåt med snickerskakor på en vecka! Undra hur mycket träning det krävs för att få bort det.. ååh nu blev jag sugen på pizza också! Jag är väldigt hungrig och ligger här med finkan och kan inte sova! Jag tror att finkan också är lite hungrig så vi kanske tar och smyger ner och ringer å beställer en pizza till mig och majs till finkan! Jag vet han är en knäpp filur! Jag hittade han inne i chipspåsen idag, sen på golvet med ett sallads huvud som han har puttat ner från bordet. Men söt är han ändå.

Och här är självate Finkan aka findus: 

 

OCH.. nu är jag på det bässta humöret som finns!
hehe ingen kan gissa varför, nattinatti!

restart

Jag gruvar mig lite för att skolan börjar imorgon. Det skulle vara skönt med en vecka till lov. Eller kanske sommar lov redan nu? Jag längtar till sommaren så mycket så att jag håller på att bli galen! Tänk varma sommardagar och gå omkring i en ny snygg bikini hela dagarna! Luleåkalaset och massa annat som jag bara vill ska komma nu!! Hänga med dom finaste och göra galna saker. Hör ni hur härligt det låter! Nej nu ska jag inte sitta här nå mer, jag ska göra nytta! hade bra ♥




sleep with one eye open

Melodifestivalen blir bara dåligare och dåligare varje år! Förr var det alltid så mysigt att sitta hemma med familjen och äta lite godis å ringa å rösta på dom bra låtarna. Alla sa vad dom tyckte om låtarna och nästan alla låtar var bra, nu.. ingen! Är riktigt less på melodifestvalen. Nu ska jag nog sätta på en bra film och krypa ner i josses stora dubbelsäng med lillis adich! Han somnar alltid efter ca 5 min, men jag tar med datorn och sitter å klipper ihop bilder på mig och zac efron, bland annat det jag gjorde i fredags när jag inte hade nåt att göra! hehe min dröm!







dead or alive

Igår kväll sov jag och mimmi i deras nästan klara nya hus i sinken. Det var jätte mysigt och sen så spelade vi ett spel som vi inte har spelat på flera år! Nog för att vi satt och spelade bort hela dagen med det spelet.
men kul var det! Jag fattar inte vad som är kul med det, det är typ ett spel då dom slåss och dödar varandra. Nåja nu ska jag i alla fall hjälpa till med maten sen får vi se vad som händer.


ormberget

Jag och mimmi har varit på ormberget hela dagen och åkt snowboard! Det var svinigt kul efter några åk eftersom att jag lärde mig  "snabbt"! Vi blev ganska så blöta men det var det värt. Starry blev lite putt när vi sa att vi inte stannar och åker sopsäck med dom när backen stängt, men men nu ska jag fara och äta skrov!!

hello you fool, i love you..

Jag har bakat goda snickers kakor som jag ska äta på medans jag ser på grays ikväll. Våran tvätt maskin har pajat så mamma och pappa for och köpte en ny idag, och gissa vad dom också kom hem med... en ny tv! Helt onödigt exakt likadan som vi redan har typ! Fasst dom skulle tydligen sätta in den gammla i deras sovrum. Men ändå jag hade kunna få flera par jeans och massor med andra kläder! Jag hade också kunnat få följa med mimmi till malibu beach!!! Idioter är dom! Men nu ska jag hjälpa till att sätta upp den nya fina helt onödiga tvn! Vi kanske ses på malibu beach.. men nu var det ett minne blott!!


frulle och bulle

Ja yogan var svin tråkig kan jag ju säga! Jag och josse gick efter typ 10 min. Aldrig igen säger jag bara! Efter det gick vi i alla fall till josefine. Gjorde god frulle, american pancakes, varm choklad, nutella bär och melon! Riktigt gott! Sen såg vi klart filmerna som vi har hyrt och åt bullar. Jag har hunnit med ganska mycket sen halv sju i morse! Men nu ska jag nog släpa mig till mimmi. det var ju meningen att vi skulle åka snowboard.. men det blev lite för blåsigt och så var jag tvungen att se klart filmerna. Men nu får vi se vad vi gör, nåt kul hittar vi säkert på.




born to run

it never ends the way you want it to,
but there were lessons learned.


118 800

Jag har nådigt mycket träningsvärk i hela kroppen, hoppas att det kommer bli skönt med yogan imorgon då. Men det känns så bra att jag har planer för resten av sportlovet nu! Imorgon har jag redan sagt allt som händer, sen på torsdag så ska vi till josefine och göra middag och bara chilla! Resten av dagarna har vi inget planerat, heh det var inte hela sportlovet planerat men lite i alla fall. Men nu ska jag bara sitta ivrigt och vänta ända tills DH börjar.


juste, mitt golv har kommit också!
Det sätts nog på plats på onsdag eller torsdag!


the perfect friend?

your in pieces and we won't fix you!



dhdhdhdh!!!111ettett

Gårkvällen spenderade jag med min underbara dunderbara vän josefine forssberg! Vi såg filmerna som vi aldrig han se med dom andra tjejerna aka "truppen". Men SHIT ikväll är det DH!!!! Jag har gått omkring å väntat på att det ska börja i flera fucking jävla månader! En av mina mindre dyrare drömmar slog i uppfyllelse! Jag kommer ju sitta fastklistrad framför tvn ikväll om jag säger så. Sen så ska vi på yoga imorgon kl 7.00! Jag säger det igen.. NÖTAR är vi hela bunten!! Efter det ska jag nog fara och åka snowboard med mimmi och kanske några fler. Det känns ju härligt, jag har åkt det en gång i mitt liv och det var för ca 2 år sen? aja det ända jag är rädd för är att trilla i liften.. villket kommer ske ett x antal gånger. Men nu ska jag no ta josefines råd och göra nån rolig inpackning i mått hår! Sen ska jag göra ett nytt tappert försök med en islykta. Dock med en annan hink.. om ni fattar!


crazy ladies







snöstorm

Kom hem från mimmi för nån timme sen. Vi såg en svinigt bra film, last holiday. Sen så pratade vi om när hon ska fara till malibu beach (tror jag)! Efter att jag sagt hur avis jag var på henne ett x antal gånger så kom vi på att jag kanske faktiskt kan följa med!! Men men vi får se hur det blir med det, det lät i alla fall som att jag fick för mamma! Hon kollade till och med hur mycket det skulle kosta med flyg dit! Tänk om jag kan och får följa, det skulle vara underbart! Nej nu kommer jag ha massa härliga drömmar om detta! Men jag ska fortsätta att se film med min lillebror som redan sover. Sen ska jag motvilligt ställa väckarklockan så att jag kommer upp och är i tid på stil imorgon. Natti natti♥

RSS 2.0