..and thats how it ended


zip

Jag josse och mamma var på stan. Det var kul att få med sig mamma. Dock så varade det inte så länge men det var kul ändå. fick lite grejor idag. Carros dag enligt mamma. Måste också berätta nu så att alla förstår. Det är lite jobbigt att min bästa vän heter josse och min syster.. så därför ska jag från och med nu säga josse till min syster och jossa till josefine forssberg.




höhö snygga trosor för 9.50 spänn ;);)

mina snygga block som jag och jossa köpte idag. 10 spänn

sjukt sköna jeans!


behövde verkligen en ny stor väska till skolan.
men nu ska jag se fångarna på fortet!

music

Jag gjorde ett försök att sätta en musikspelare på min blogg.. ja ni ser ju hur det slutade. Ingen musik kommer fram. Jag blir galen och jag orkar inte fixa nåt så det kanske kommer se ut såhär. Det ser ju rätt ballt ut i alla fall. Aja nu ska jag äta munkar. Fetta lite åså. Eller så  drar jag till stil istället.


you were the last dream i had

bilder från camillas "kalas" och mer. Bättre sent än aldrig.







Och mina köp


armband 9.50! Fynd!



min nya feta mysiga halsduk!

gave my love to a shooting star

jag har ätit surströmming och umgåtts med mina kussar! Jag åt faktiskt två surströmmingar och gillade det. Det var ett tag sen jag åt det. Det var också ett tag sen jag var med mina kusiner.






michael jackson..


nu är jag för trött för att föra över bilderna från kameran av mina köp från idag.
så antar att det kommer imorgon. Godnatt!

remember the love of mine

Det kommer bilder från camillas "kalas" senare. För just nu ska jag åka på lindex med mamma wiihoo.

            


unknown

igår kom min syster hem från turkiet med skor! Köpte även mina efterlängtade höst/vinterskor. Blev lite besviken när det inte heller var fångarna på fortet idag.



ser lite ut som pippi skor på bilden.



pizza hos clara sen!


clara var den ända som var klar på bilden.. höhöhö så bra humor alltså!



en sak som jag håller på att spricka av ilska för är att min lillebror får kläder
för mer än mig och han upskattar dom inte ens lika mycket.. trist va.
Igår fick han kläder för 800 spänn och idag för 390!

bra för mig

jag som älskar ringar kan ju inte precis ha varenda ring i riktigt silver å sånt, så jag blir alltid grön av några ringar. Det är alltid lika irriterande men jag fick ett bra knep idag. En i min klass sa att man ska sätta nagellack på ringen. Korkade jag blev ju helt chockad eftersom att jag helt glömde att det finns ju gemonskinligt nagellack. tänkte mer på en silvrig ring med rött nagellack på. snyggt. aja alltid lär man sig nå nytt. skolan idag var även riktigt kul. Klassen verkar inte så hopplös ändå.

ska testa nån dag! För snart ska jag mamma och pappa till stan
och kolla på kakel till köket. Då hoppas jag på att kängorna som jag
hittat på stan följer med hem!

all we ever do

Idag var en superdag tycker jag! Vi fick vårat schema som är så jävla soooft!! torsadg och fredag är ju ändå bäst. sovmorgon båda dagarna och en lektion på fredag. Gillar också att vi inte har idrott. Vi kommer bli så runda å goa på BF1A. Vi fick våra skåp idag också, ja jag lyckades väldigt bra med att få upp det. Flera gånger faktiskt. Fick även hjälpa massa andra som inte fick upp det(stolt). sen så hämtade jag även ut mitt busskort. Som inte funkade.. Jag som tyckte att det var skönt att jag hade gjort bort det.

ja kommer nog kunna överleva tre år till ändå.

i väntan på maten.. innan magknipet kommer.

when the summer runs away

på onsdag kommer min syster hem från turkiet! Jag längtar. Men dock efter conversen som hon kommer hem med! Båda mina converse är helt paj nu så det passar perfans! även min lillebror ville ha.. han har ju min storlek på fötter om inte större så jag kan variera med han.  



tänker även övertala mamma att jag vill ha ett par bajssnygga höst/vinter kängor.
Gråa för lite variation. Behöver även en ny halsduk. Dom har  såå snygga på vila..
men den färgen jag vill ha finns inte kvar. Bajs! Så det får bli en annan om den jag vill
ha inte kommer in igen. nej nu ska jag börja glida mot sängen. delar säng med min lillebror
för tillfället som sparkas å har sig när han sover1! Godnatt♥

love oh love

Chokladbollar hos mig efter första skoldagen. Det var ändå i inte så farligt. Det tråkigaste är ju ändå att vi har matte det första vi gör imorgon.




***

Jag fick med mig en lampa, en blomma och godis hem från ikea. Men det tog på krafterna att börja välja kök eftersom att vi nu har bestämt oss för att göra om köket istället för husbil å hela köret. Det kommer nog bli fint. Mitt rum har jag också bestämt mig för att fixa lite så jag har möblerat om lite lite med adam. Men mer ska det bli. Aja nu ska jag gå och kolla kleeedoor tills imorgon. Konstigt ändå att jag inte är nervös. När jag skulle börja sjuan höll jag ju på att skita ner mig. godnatt, hoppas alla känner som jag gjorde i sjuan inför imorgon!


jag kommer sakna friheten som aldrig varar för länge.

ikea

Kvällen kände lyckad efter att vi fick en bild med oskar linnros.. dock var jag fotograf men jag är nöjd ändå. HET! är ordet. Nu ska jag spendera sista sommarlovas dagen på ikea med mamma och pappa! Men eftersom att att jag lovade en bild på min page och senare insåg att min syster har med kameran så får ni en snygging till webbcambild!


vågat

ja nu har jag klippt page! Det kom lite som en inpuls grej. Kom på det igår kväll. Jag är rätt nöjd ändå. Vill trots allt ha en stor förändring. funderar på att färga det också! När jag ändå var på stan så passade jag på att shoppa.. eller njae jag köpte en ring. Jag har ju inte så mycket pengar eftersom att mamma satte undan två tusen på ett sparkonto till utomlands resan. Så nu är jag pank. Det värsta är ju att jag ville ha en superduper snygg halsduk som passade mitt nya hår. nu är det bara å glömma. Aja ni får se en bild senare då jag är fixad också.
men ringen bjuder jag en bild på.


superfina bilder alltså! I ♥ webbcam


up to how you really feel

övernattning på storsand, borttappade ringar, sand i håret, Svin kallt mm..

Nu är jag trött och risig. Imorgon ska jag till frissan och mitt risiga hår ska bli fint. typ. Men först ska jag slinga och jag har ingen aning om när jag ska hinna med det. Kanske nu. Ikväll blire i alla fall soooft häng hos mickan!

Jag som älskar bildbomber kommer själv inte att ladda upp några såna på ett tag. Min syster är i turkiet och har såklart med sig kameran. Men det bästa är att jag har beställt converse, hoppas hon har med sig nåt par hem! Nej nu måste jag springa på toa innan blåsan spricker!


lost in dreams





cheap

Idag for först jag och josse till stan för att boka klipptid och så blev det lite mer också. Efter det så tog vi clara och josefine på mopparna och for till storheden. Jag känner att jag borde vara sparsam med mina sommarjobbs pengar men dom är nog nästan slut snart ändå. Jag orkar inte lägga ut nån bild på det jag köpt men det kommer mest troligt imorn. Nu kommer allt jag köpte på nolia och på "semester trippen".


köpte även en kedja och spänne till dom där. Så jag och josse ska pillra
ihop halsband av det nån dag.

den helsilvriga råkade jag dock tappa igår.

hittade en liten rea butik. cheap monday skor för 40 spänn

cheap monday jeans för 50! Jag vill åka tillbaka dit!

ikväll blir det mest troligt att fara till jossa och sova i hennes lekstuga kanske?
Vi hade även tänkt att hämta mat så sent som möjligt. mysigt!

jeeetteeefiiin

hos juto till storheden!

hökvägen

Idag gjorde jag och josse ett försök på en springrunda. det gick inte så bra för min del, konditionen kan man ju inte precis skryta om. Men nu ska ni få bliderna som jag lovat. Men först en liten sammanfattning. Först sov vi två nätter i lycksele. Efter det åkte vi till piteå och sov en natt där obs! alla nätter spenderade jag och josse i ett tält. Tidigt blev vi väckta och så skulle vi till nolia. det var det värt. Jag fyndade på marknaden och utanför i en rea butik med kläder från weekday, monki och cheap monday. Nu: Bildbomb!






jag ska skaffa en sån här!!


nu har jag brått mot gültza så mina fynd kommer sen! hejsbajs!

hemmaaa

helllloo bloggen!
Jag tänkte inte skriva så långt inlägg nu. Jag tänkte bara säga att ni får en kort sammanfattning av lilla semestern sen. Då får ni även ett lass med bilder. Jag har fyndat lita saker där också. Så ja det kommer massa bilder. Just nu har min syster på sig hälften av det jag shoppade så jag tänkte vänta lite därför. Så ni får allt i samma inlägg. Ja nu ska jag ut i det kalla solvädret..

hejsbajs

nu drar jag iväg igen med miss forssberg. Den här gången med hela familjen forssberg faktiskt. Vi ska åka husbil till lycksele men där sover jag och jossa i tält. Det kommer nog att bli mysigt. Bara om vi får sova riktigt länge, som jag tror att vi kan glömma. Aja jag är tillbaka på söndag. Redan då börjar planerna som vi har gjort upp för den sista veckan. Usch, sista veckan. Det låter så tråkigt. Har det redan gått ett helt sommarlov. Jag längtar tills nästa nu. Såhär fort har det aldrig gått.
    

miss stoneheart





västis

hemma från västmark. Jag orkar inte skriva så bilderna får tala för sig själva.









ändrade planer

Jossis hade med sig internet så då kan jagblogga ändå. Inte för att jag har nåt att berätta men jag kan ju säga att det var tufft att åka färja med mopparna! Men nu ska vi fortsätta att poppa justin bieber ehehehehohohhahah. så cool snubbe alltså!

baby baby du är min största idol!! <3<3<333<3<33333

mot..

västmark! Nu drar jag och josse med mopparna till hennes mormor och morfar. Vi ska vara där till tisdag och på onsdag igen så följer jag med dom i husbilen till lycksele. Så det blir en ganska så bloggfri vecka mina kära. Nej nu ska jag ta på mig. Vi hörs♥


Eftersom att camilla sitter på ett plan när hon fyller år och jag är inte heller hemma så säger jag grattis såhär också! Grattis camilla!♥♥

luleåkalaset

Igår blev inte som väntat. Hade varit så mycket skönare att hyra en bra film med ett gäng och proppa godis! Men sånt kommer vi hinnna med. Luleåkalaset är bara en gång per år. Även om det inte alltid blir som man tänkt sig. Vi började med att fara och sola/bada på gültza. Dock bara jag, josse, clara och mickan. Men det var kul. Lite för kul för tiden gick fort och kl var fyra väldigt fort. Vi skulle vara hos clara kl fem. Jag och josse kom kl sex.. så vi missade också den enda bra artisten som jag ville se på hela luleåkalaset. Melissa horn! Så resten av kvällen deppade jag och många andra. Kanske inte pga det men ändå. Påväg hem så hittade jag en stupfull syster så vi cyklade hem tilsammans och såklart bara för att jag ville hem så pajade cykeln och vi fick gå. Men det var ganska nära så det gjorde inte så mycket.







jag var på bra humör hela vägen dit.. det blev inte en ända bild från
där inne.

alla ekrar slets bort.. en "halvmåne" enligt josse


jag gillar bildbomber


juste, jag köpte ett nytt nagelack igår också. Förr var det svart nu är det vitt jag kör på grått!


jobba

Jag kommer missa massor med bra som uppträder idag! Jag ska jobba änka från kl sju till kl två. Men imorgon så kommer det vara värt det. Mina blåsor under näsan har börjat torka ihop nu. Lite bättre ser det ut i alla fall. snart ska jag fixa mig men nu ska jag tydligen se när adam ska köra med sin nya fiddy som kom igår. Dom hade tydligen köpt ett luftgevär också. Men det kan ju vara ganska kul. Jag ska testa det med nu. Höres!


min fot idrottar

En till kladdkakekväll. Men denna gång hos josse och jag som gjorde kladdkakan.. camilla dödar väll mig om jag inte säger att det var hennes recept, så ja camillas hemliga recept! Jag har ingen stor lust att skriva nu. Stan imorgon med jossa. Kommer inte ens ihåg anledningen. Jobb på kalaset på källen. Skooj! Nej nu ska jag eeetaa!
nu ska jag beställa grejjor! yeee.

ich libe dich

hallo bloggah!
Idag klarade min sniggis moppekortet!! yee! bättre sent än aldrig. Så vi tog mopparna med camilla på och drog å hälsade på sommarjobbsflickorna. Glasskäk på donken med millanprillan aka CP! Sen hade hon bakat en asbajs god kladdkaka så alla utom j&j kom och hölsaade på hos henne. Tjejerna som skulle jobba drog och sen var det bara jag, prillan och internet kvar ;);)




nu är jag svinhungrig, mina blåsor gör ont under näsan, jag är pigg
och jag måste sova. Lycka till carro! godnatt


tell me i am worth it


the moment he stops chasing, you wished you'd let him catch you.

surprise


såhär häder det ofta på morgonen.. men inte idag minsann!! Jag är så stolt.
Men idag ska vi till mickan, hiba och josefines rast på deras jobb.
Hihi så kul att se dom lida. nä dom kommer ha det bra.
Men nu ska jag käka lite frulle. Ciaooo!


och on nån ville veta så har jag fått typ blåsor under näsar av all snytning.
Jag är lite skraj över att dom inte kommer hinna försvinna till LK!

inception

Gick på bio med alla tösarna utom en.. som var tvungen att vara hemme och plugga iför ett väldigt viktigt prov. Jag sänder all min tur? till dig! Aja vi såg i alla fall inception. Den var bra vid dom tillfällena jag fattade nåt. villket inte var så ofta. Jag fattade men fattade ändå inte liksom. Men det var en cool film. Om man kan uttrycka det så. Ikväll vill jag lova att jag sonar tidigt för en tjej som jag känner som tyvär inte var med på bion ringde och väckte mig vid.. hmm.. kanske 9.48 eller nåt sånt. Men jag tackar henne ändå för det, annars hade jag sovit bort hela den soliga dagen.

i väntan på skjutsen


josefine är såå fin på den här bilden!


när man ser allt detta kan man ju bara längta.

allt från mig, see yaa humans!


3 augusti

josse var här en snabbis nu ska jag ut i soolen!!

he's not the shape of my heart

Idag har jag varit nästan helt frisk. Inge feber bara kvar förkylningen som har minskat mycket. Känns bra att jag kommer vara frisk till LK då. Jag som ska jobba där också. Det hade ju inte varit så bra då. Men en sak som suger bajs är att jag kommer missa miss li när jag jobbar. Men vad gör man inte för en biljett till lördagen.


lasseliten




ååh min lilla bäbbä börjar bli stor. Jag såg att an tuggade på en råtta.
Lillen då.

me kinda love u





prosit

Febern har gått ner lite sen igår men jag är fortfarande helt död i näsan. Men det hemskaste är ju att mamma fortfarande tvingar mig att hänga tvätt. Men jag tänker inte gå miste om det fina vädret bara för att min kropp inte vill hänga med. Så jag har suttit ute i solen med mamma och farmor. Det har varit ganska skönt ändå. Med mycket vatten så går det bra. Aja nu ska jag sluta klaga på min sjukhet och gå ut. Starkt av mig!

RSS 2.0