eclipse

Måste säga att eclipse var så jävla braaa!! Den bästa av alla filmerna vill jag lova! Plus att man fick sina skratt i den också, det gjorde det hela mycket bättre! Tiden gick så fort, fööör fort inne i bio salongen! Jag hade kunnat sitta i timmar och bara fortsatt se. Men efter bion så träffade vi olivia och stannade å små pratade med henne en liten stund, eller ja det blev inte en så liten stund. Efter ca en timme så insåg vi att vi hade stått på samma ställe och pratat svin länge höhö. Men det var kul, det var ju ett tag sen vi sågs. Jag kommer sakna alla på björx så mycket. Nåja efter det så skulle jag och millanprillan moppa hem. Eh ja korkade jag råkade låsa in moppe nyckeln OCH mobilen i sittsen. Eller den där lådan under där man sitter. Ja men som tur var så hade min fina kompis camilla nytta av hennes smala handleder och stack in handen dit under och fick tag på nyckeln! Efteråt tyckte jag att det var lite små kul att en sån sak kunde hända oss precis då. Men i stunden fick jag panik. Aja det gick bra och vi tog oss hem oskadda.

 Heh långt inlägg här men hoppas ni fick er att skratt av min korkad het och lär en en läxa från mina misstag!

Vill tillägga igen att eclipse är värd att se på bio för alla twilight älskare.. för dom som inte redan sett den då.


underbara clara med godis!

Idag gick jag på stan med min syster. Inte så värst länge och jag hade nästan inga pengar heller. Men jag köpte i alla fall ett par "cykelbyxor" eller ja dom liknar såna. Jag tror alla fattar vad jag menar. Sen så tänkte jag gå och göra ett hål i örat, ja asså bokstavligen i örat.


Ett sånt här! Hade varit svin snyggt, jag hade penagar, mod och hade
bestämt mig! Jag skulle! Men så när vi kom fram så visade det sig att
dom hade stängt butiken för att dom skulle flytta och öppnar inte på
nya stället förän andra augusti! Järnspikar!

Aja nu ska jag sova plus att datorn håller på att ta slut batteri.. hehe
orkar inte hämta sladden! Men får inte glömma att skryta lite om
att jag ska se eclipse imorgon!! Såg new moon idag hos clara så
jag känner mig uppladad. Härlig kväll hos clara! Vi har saknat henne som
in i gatan!! Men godnatt nu mitt folk♥

red

Jag fick tråkigt och möblerade om i mitt rum. Jag har en liten kännsla nere i tårna att det inte kommer förbli såhär länge. Men jag ville ha lite förändring och så blev det. Nu ska jag måla naglarna i sängen som är på ett nytt ställe. Rött får det bli. Känner mig lite så idag.



 Jag gör aldrig nåt på dagarna nu för att jag jobbar så det blir så tråkiga inlägg.
 Men håll ut en vecka kvar!

pigg och glad

Fick sluta jobbet lite tidigare idag. Slutade egentligen halv tre men fick sluta vid två! Jag var så jäkla trött idag. Men ja som sagt.. sista veckan. Hur som helst så har ju clara kommit hem!! Ja jag har saknat henne, så ikväll tror jag vi alla(dom mesta av oss) ska hitta på nåt med henne eftersom att hon har varit väldigt saknad. Vi får se vad som händer och fötter. Men just nu ska jag slappa framför datorn! Vi höres.

sleep thight


ser lite ut som att vi ska bajja!


I kväll har jag sett film och ätit fett med mina syskon. Vi hyrde en film som jag velat se ett tag, Have you heard about the morgans? Den var faktiskt bra! Nåja jag borde kanske sova nu eftersom att jag ska jobba imorgon. Men jag har redan hunnit vända på dygnet en hel del bara nu i helgen. Men vad gör det när det är SISTA veckan! wihooo! As najs! Pengar för inget slit alls! Hur bra är inte det liksom! Jag kommer hoppa upp och skina som en sol sista dagen. Men kommer ändå sakna alla underbara söta ungar! Man har blivit lite fast vid godingarna( som all personal säger)!

prosit

Farmor och farfar har varit här och ätit. Problemet med att ha folk på middag är att vi inte ryms i köket nästan! Jag fick sitta och äta på datorstolen och när nån skulle förbi och hämta mat så var jag tvungen att rulla bort från stället varenda gång. Det störde min middag ganska så mycket! Nåja jag tror att jag ska ta tummen ur röven och starta ett byggprojekt "bygga ut kökek" projektet. Ingen vill så jag tar det i egna händer..typ. Nu ska jag städa lite. Mitt rum äcklar mig.............

lite midsommarbilder från när jag inte var hemma.




frunch

såå fin så hos juto, nu ska vi äta pizza sen får vi se om vi tar en jogging runda runt byn!


mot juto

Snart glider vi till juto, en härlig midsommar hoppas jag på. Dom kvarstående fick planera en egen midsommar tilsammans! Men det gör inet, vi kommer ha roligt ändå. Nu måate jag skynda mig, ska snart vara hos millan prillan!


anropar josefine juto

nu har jag och mamma i alla fall köpt mina bikinitrosor. Om det är så att mina midsommarplaner går till väga kanske den invigs då! Vi får väl an si. Men först måste josefine juto svara i sin telefon!! En kommentar som min lillebror sa idag när vi satt och åt fruktsallad: Carro, man ser apelsinerna mycket för att dom inte är samma färg. hehe vad var det för korkad kommentar. Som att jag inte visste det. Ja inte så kul jag vet, men jag tyckte det.. och jag har ju fått höra att jag har dålig humor några gånger. Nog om det nu ska jag gå och äta macka innan jag svälter ihjäl. Tre dagar utan man klarar man sig i alla fall har jag hört.




josefine din nöt, man ska ha igång mobilen!

stuff

Skönt att vi fick sluta en timme tidigare idag så jag slutade kl två. Jag passade på att sola lite medans det fortfarande var varmt. Förövrigt så hade jag och jennie pratat ihop oss om att vi skulle baka till dom stackars slyröjarna, det gjorde vi och slyröjarna (som dom nu mera heter) blev goa å glada! Måste också bara berätta en rolig händelse på dagiset! Jag skulle hämta pappret från kopiatorn och var tvungen att gå igenom den andra avdelningen tranan. När jag kom in där så såg jag ca tre ungar och även en fröken sitta vid datorn och titta på sean banans musik video skaka rumpa! Hahaha! Läraren sa att han kunde skriva upp vad dom skulle söka på om dom ville se den hemma. Villken bra förebild dagis är. Ack ack!



heheheh!

nu kommer också mina köp från igår.

en ring i storlek large! Men det sket jag i för jag skulle ha den.
Det syns inte så bra men den är turkos

matchande armband


en asbajs cool rosa bikini. Nästan lite neon rosa! Trollorna fanns
tyvär inte i min storlek men ett par fanns kvar på storheden som jag la undan.
Mamma skulle köpa dom idag! Tur att dom har lovat bikini väder i helgen!

ett fett halsband

höhö ja allt från mig, nu ska jag ut i solen igen! Ciao!

midsommarplaner har jag men dom är inte riktigt färdigställda ännu!

*

Idag han jag med att gå på stan! Jag hittade lite fina grejjor som jag plockade med mig. Är dock för trött för att visa mina kära bloggläsare dom enstaka saker som jag lyckades köpa för några lappar. Det får nog bli imorgon, håll utkik! Nu ska jag sova så att jag inte försover mig.. villket har hänt och nästan hänt! Så det är bäst att jag sover nu, gonatt min gröna sköna blogg♥

take it to the limit

Jag är jätte irriterad över att jag inte har haft några lister i mitt rum sen i vintras, det skyller jag helt och hållet på mamma eftersom att det är hon jag är mest sur på just nu! Min kära fader däremot har skaffat sig en egen fejja. Ska leta en fin bild på han nu. Den han har var inte så värst fräsig tycker jag. Eller så kanske jag rakt av ber han posera framför kameran! men det får bli nån anna dag för nu ska jag äta. Jag känner hur hungern sakta äter mig innifrån..


den här är fin ju.

finlandsfärjan

Idag var det riktigt kul på dagiset! Vi hade midsommarfest lite i förväg och åt grillad lax med potatis. Men det viktigaste var att vi fick panacotta till efterrätt! Svinigt gott! Nu ska jag ringa josse eller ja.. om jag hade pengar. Så när du ser detta ring mig josefine forssberg!

välkommen tillbaka älskling, tyckte att det var på tiden nu.

nytt nytt

blev inte nappar eller blommor länge. Bestämde mig till slut för........ växthus!
Är riktigt nöjd nu, jag gillar grönt. Fiiint♥









Endast att jag är besviken på den rosa texten!
attans att jag inte bytte tema innan, nu orkar jag inte ändra allt igen!


haribo

höhöhöh ville ha en förändring på min blogg och fixade lite nappar. Riktigt tufft inte ens jämt! Kommer nog bli en förändring väldigt snart. Vill bara ha det här ett tag, håll ut. Tyckte faktiskt att det blev smaskigt!

                                                


glass

Idag var jag ovanligt trött på jobbet. Fick också reda på att tre av barnen bor i björsbyn och en av dom bor precis baki mig. hehe villken koll va. Jag försov mig också men det var ju lungt, jag ändrade så att jag jobbade över lite vissa dagar. Vi fick ju göra våra egna scheman som skulle in idag. Jag och josse har nu tagit tag i träningsgrejen och ska träna varannan dag. Ja vi får ju se hur det går men vi ska försöka. Igår tränade vi så idag blire donken dårå, dock glass bara. Men ändå lyx.


jag har saknat min lilla bror. Nu är det livat hemma igen, precis som det
ska vara.

looking for someone to rock your world

hej natten.











sunday sunday sunny sunday?

Kära söndag du är välkommen med en öppen famn.

Jag sitter här igen efter helgens ståhej. Risig som en tupp och längtar efter att pappa och adisch ska komme hem från deras lilla trip till turkiet. Eller ja.. egentligen längtar jag nog för att se om dom köpte nå skor! mehehe! Vi får se vad dom fått med sig hem. Ikväll tror jag det bär av till mickan place för ännu mer sex and the city. Vi hade nämligen sex and the city marathon igår och såg ca hälften av avsnitten bara. Så till nästa person för resterna. Sen är det jobb imorgon som jag faktiskt längtar till. Inte många som gör det tror jag, men så kan det gå när ett mirakel sker i carros värld. Jag har funnit lyckan! Oken nu slutar jag svamla och ska gå och äta kakor. ses, hörs, syns å allt sånt.




clara ser besviken ut på sin mat..

josse ser ut som att hon har sett nåt riktigt chokerande!

en person som desperat letar efter pengar som hon aldrig har.

en person som ser allmänt normal ut och den andra letar fortfarande efter
pengarna..

två personer som inte ser så närvarande ut vid middagen.. den ena letar
såklart fortfarande efter dom dära pengarna som inte finns!

ja så kan det gå, nu ska jag kila ner till kakorna som väntat på mig så länge!

18 06 10

Sitter här och äter solros kärnor och kollar vad som händer i omvärlden medans jag jobbar. Hade det väldigt bra idag, vi fick bland annat glass med varm chokladsås. Super gott! Det är ett drömjobb, och nu klagar jag definitivt inte på solen. Har inga speciella planer för kvällen än så länge så vi får se vad som händer och fötter. Just nu ska jag i alla fall måla naglarna. heii


jag och min vän josefine en fin höstdag för nåt år sen. Ett bra försök
att få en vacker bild ute i regnet och blåsten.

hör och häpna

jag kan fortfarande inte fatta att jag får pengar för att leka med småbarn. aja nog om sommarjobbet. Nu är det underbart och inget att klaga på. Jag känner att varenda inlägg inehåller en stor del av klagomål med mitt sommarjobb. Jag håller på att längta ihjäl mig till eclipse! Nu leder tråden tillbaka till sommarjobbs pratandet, men nämligen inget klagomål. Vi ska planera våra egna scheman så då kan jag planera in att jag ska sluta tidigare och bara obba senare en annan dag inför eclipse premiären! Sjukligt bra, jag förlorar inga pengar på det då. Nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken som suttit i dubbelt för länge! heidooo mina vänner

gr8

Trodde verkligen att jag aldrig skulle klara av tre veckors sommarjobb! Men rätt som det var så vände oturen och lyckan hamnade på min sida. Trodde att dagen då vi fick börja ränsa ogräs i rabatterna skulle vara den lyckligaste dagen i mitt liv, men nej idag var den dagen. Nu jobbar jag på dagiset med småbarnen! Så sjukt kul och chill sommarjobb. Endast dom som ska gå barn och fritid och ledarskap fick byta! Hehe jag och jennie! Jag älskar mitt jobb nu. Säger bara synd till er andra som får rortsätta röja sly. Jag lider verkligen med dom.


lunch

Vi fick lunch kl 11 som vanligt och jag tog mig hem och åt på 15 min! snabbt gick det, så därför hinner jag sitta här igen. Solen gick lite i moln och det är både bra och dåligt. Dåligt är att då kommer mer mygg ocg bra är ju självklarf för att annars dör vi troligen av värmeslag. Har hittills glömt vatten varenda dag så jag måste komma ihåg att ta med det. Det är så sjukt jobbigt med slyröjning när alla myggor är i ansiktet, minst 10 myggor har jag fått i näsan kan jag lova! Jag saknar att ränsa ogräs i sandlådorna. Vi ska röja sly en vecka om inte mer framöver nu.



josse och hennes mamma kom förbi igår. Jag hörde att nån smög i trappen
och så var det min goda vän josefine. Hon bönade och bad om att få vara med
på en bild på min blogg. Jag sa förstås självklart och det löftet måste jag hålla

som extra belöning så får hon en länkning här!


nytt i kylskåpet(garderoben)

har varit med mamma på storheden idag. Vi köpte lite vad vi kände för och lite mer. köpte lite nya saker som jag förövrigt inte kommer att kunna använda på ca tre veckor eftersom att jag sommarjobbar. Jag köpte bland annat

en ny ring som jag suktat efter ett tag

nya svarta nylon strumpbyxor som jag tänker gömma för min syster.
Hon är nämligen expert på att göra maskor och hål efter första dagen.
Och ja jag överdriver inte, första dagen!

en ny ansikts kräm/mask. hehe kanske inte var så behövligt med en
bild dock. Jag har skrubben, och den återfuktande krämen i samma
"sortiment" och på min syrra fungerar det skit bra med inte på mig.
Men jag har börjat äta finn medicin och jag tror att det börjar bli bättre
med allt tilsammans.

Sen så köpte jag en bh också. Den tog jag på mig direkt när jag kom hem så
jag antar att ni inte får nån bild då. Men det gör inget för jag tror ingen vill se den
heller.

ihop packat

Mitt rum ser ut som om det typ har bott en åttio årig man där i en månad. Ja så ser en natt ut när min syster har sovit där. Observera en! Äckligt. Det är så sjukt varmt att jobba i det här vädret! Jag hoppades på regn men nej. Man svättas och vill ta av sig ,men det går inte eftersom att vi är i skogen och då blir vi myggbitna överallt! Stora problem medkommer när man väljer att sommarjobba. Men jag hoppas att det kommer vara värt det. Nu är min lunch slut..



JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJn 41nj7uy

ja, lasse hälsar som ni ser. 

of to work

röja sly, wiihoo! Idag vaknade jag så tidigt att jag han till och med skriva lite gran. Eller ja det kan bero på att jag ska ta moppen också, alla andra dagar har jag cyklat. det är så sjukt jobbigt att hålla krilles tempo hela vägen hem efter vi slutat och på luncherna! ag får nåt slags träningspass mitt under min arbets dag.



heidoo bliggisen!
Ni önskar bara att ni fick sommarjobba när ni läser alla mina senaste inlägg!

hej hej sommar

nej.. inte riktigt ännu. Jag som sommarjobbar anser väl att sommaren intre börjar förän om tre veckor. Synd bara att det inte fortsatte att vara kasst väder, nu vill man ju inte sommar jobba utan sitta ute med sina fina vänner. hoppas på dåligare väder imorgon. Jag vill att andra ska lida medans jag gör detsamma! Skadeglädje ja. Men nu ska jag sova, ville bara medela också att det var "askalas" (josefines utryck) altså asss najjjs hos clara. Vi hade så extremt stört äckligt roligt. Eller ja, kanske porrigt roligt. Nåja nattinatti nu ska jag sova med mami♥

känns som en evighet

har tyvär inte fångat nåt på bild dom senaste dagarne eftersom att papi och adam har med sig kameran till turkiet! Jaa.. jag är avis på att dom for. Men jag och mamma har en "tillgodo" gång som vi ska slösa nån gång. Det kommer bli skönt att fara bara jag och mamma. Inga syskon som också ska ha. Men jag vill medela att det inte var lika farligt att jobba idag än igår. Alla söta dagisbarn uppmuntrar en verkligen. Haha, dom står och kollar å bankar i rutorna å frågar saker som: vad heter ni? vad gör ni här? varför är ni i våran sandlåda? och massa mer. Synd bara att nu är det slut jobb på dagiset så vi ska röja sly imorgon! Jag känner mig inte speciellt taggad på det. Aja nu ska jag sluta skriva märker att det börjar gå lite överstyr och bli mycket text.

Drar till clarii ikväll dådå för en taco kväll! Fyfasiken vad gott!! Jag tror jag dör, aldrig att jag får sån finmat på veckorna! Nu e det feeeeezt! Känns som hundra år sedan jag träffade tjerorna mina! heidooo


(bild på ett ogräs från ränsningen idag borde vara här)

gäsp

Att sommarjobba hos luleåkomun var nog det värsta beslutet i mitt liv.. än så länge. Jag hatar att jag inte fick på pappas jobb, jag hade ju fått dubbelt så mycket pengar och inte lika jobbigt! Aja nån måste ju ränsa buskar också. Nu är jag helt slut och vill sova. Såhär kommer dagarna se ut i tre veckor framåt!



HAH! hittade så gammla bilder

limingoån

Helgen i josefines stuga var super bra! Josefine hade fått en systemkamera och den gjorde nog hennes kväll.. näst efter oss då. Trist att jag inte fick med mig min kamera utan får nog snatta en bild från nån anna dådå. Nu hade jag i alla fall tänkt mig att jag skulle sova eftersom att jag ska upp och sommarjobba imorgon.................. ja, men det kanske är värt att jobba ni istället för i slutet. Göra bort det liksom. Godnatt♥


fett najs helg assåååå!

ojdå

har inte riktigt haft tid att skriva för mitt schema har ju som sagt varit fullproppat! hehe. Har egentligen inte tid att sova nu eftersom att jag ska sova nu hade jag tänkt!  Men balen igår blev mycket mer lyckad än jag förväntade mig! Helt sjukt kul alla hade.. antar jag. Den gick väl lite från bal till galet dansgolv! Men höjdpunkten var ju att våran låt van och som pris fick vi en live spelning hah! Massa skrikande fans hade vi ju i alla fall. Kändes skönt att vinna nåt i alla fall. skolavslutining imorgon.. kommer sakna våra klass som har hatat varandra i tre år. En klass är alltid en klass även om man inte gillar varandra. Vi hörs och syns 9B, Vi kommer alltid vara annelis juveler! OCH sportfåne klassen.... (höhö)!!!

balbilder












bal

okej bilder kommer imorgon jag lovar, hinner inte nu!!!!!! Måste skynda!!! Balen om nån timme!!!!

run away

idag när vi hade niornas lunch fick alla tjejer lite smått panik när vi insåg att vi var dom enda som hade en seriös låt, alla andras hette typ: klamydia, bling bling nyckelring, fylla och fight mm. Hehe men vi fick mest poäng av alla klasser ändå. Det var lite kul att höra här och var saker som, fan vad bra låt den skulla ha funnits på spotify och typ ååh vi skulle också ha tagit en seriös låt.. hihi. Jag är så stolt över josefine och mikaela som sjöng så bra att alla undrade vem det var som sjöng i våran klass. Stolt klasskamrat! Sen har jag köpt min balväska för endast femtio kronor, helt värt det! Ett riktigt fynd för en engångs sak. En mycket bra dag med andra ord. Känner att jag har ont i huvudet så jag drar mig mot sängen tidigt nu, natti natti


bilderna från våran mentors dag kommer kanske...imorgon?

u must have this

Jag kämpar lite med att hinna med alla mina kläder in i den här sista veckan. Naglar också igår satte jag på ett nytt och nu byter jag igen till mitt turkosa! Men så får det bli om så mycket som möjligt ska hinnas med,. Har också blekt gaddarna idag. Höhö det blev inte nån skillnad vad jag såg i alla fall, men det står att man ska göra det några gånger i veckan så jag ska göra det imorgon iggen och då kanske det blir lite finare.. men det tvivlar jag på. Hur som helst så skrev jag bara för att jag inte har nåt att göra, men jag ska gå och sova nu i alla fall. Naglarna är snart torra så då är det fritt fram att sova. Höres



9b

Ikväll blir den sista kvällen som vi gör nåt riktigt kul med klassen! Jag kommer sakna dom även fasst jag inte sagt så i andra inlägg, höhö! Vi kommer i alla fall alltid ha varit den tjorvigaste klassen på björx! Ett rekord som ingen kommer slå på länge, kanske våra barnbarn. Vi är beeeest även om vi inte vill vara det, i alla väder och vind!





                            




                                      ♥


socker

Sooft nationaldag. Min lilla kusin fyller 14 år på onsdag och vi ska fira han idag! Så stor han har blivit. Helt sjukt. Känns inte längre som när vi var små och han alltid ville sova hos mig men jag hittade alltid på något för att han alltid vaknade så tidigt, hehe! 


Bästa bilden jag kunde hitta på han eller va


hos millan

fet häng hos camurra me mikuka, josfitta, clarunka och självaste caronani. Helt sjukt starka chips vi äter! heidooo bloggeeeeen










three cheers for five years

Filmen var svinigt bra. Eller ja.. seg i vissa tillfällen men definitivt min filmsmak. Dags att se ettan nån dag. Efter filmen for vi hem till juto och... ja inga kommentarer. Det var i alla fall mycket trevligt och nu håller mina ögon sakta på att slutas. Lät som en saga med så sant. Kan inte hålla ögonen öppna, jag ska sova. Vi hörs imorgon bloggiiiiissss! night night




somehow i can't forget you

Bio är bokad på mitt väldigt upptagna schema idag. Sex and the city 2! Jag längtar, bara det att jag inte ens sett ettan ännu. Blir väl att se den efter tvåan. det låter knäppt för typ alla tjejer har sett sax and the city utom jag och josse. Hehe vi hade röstning till nomenering idag och jag blev nomenerad till årets fashionstar. Det var ju bara gulligt! Jag blev överlycklig och fck inte rösta på mig själv. What a bummer. Höhö skoja. Nej men nu ska jag etaaa lite innan bion, heidoooo






everybody want's the best of magic

Jag äter finn medicin och min syster har ätit likadan innan mig. Den Funkade på henne och nu har hon skit fin hy. Men det känns som att jag nu får mer finnar, men jag lästa på instruktionerna och det stod att den gör biverkningar av mjölk, yoghurt, fil och sånt som jag äter varenda morgon. Konstigt då, blir vatten i fortsättningen.



höhö ringen som jag egentligen köpte till min syster.

En till rolig sak, idag var det "matkrig" på skolan. haha, riktigt kul att
dom gjorde det, bara synd när dom får ta konsrkvenserna. hehe låter som värtsa mamman.


hehehej

Våra fina rara älskade mentorer får en ny 7B när kära 9B går ut. Altså ett helvete, dom får börja om på ny kula med en B:are igen.. Haha gör mig inget. Jag vill att det ska bli lika varmt som det var i mitten av maj igen! Kom igen nu va fa-aan det är ju juni! Jag klagar inte på solen bara dom iskalla vindarna som gör att man inte kan vara i shorts och linne. Men nu ska jag gå och äta lyx mat på en tisdag * shockad min* höhöhöh


chaa snykking va göru? ba hänger elleeeer?

RSS 2.0