med andra ord

eftersom att vi inte har nå läxor nu dom sista veckorna så har jag tid för att kolla på jossis match med tjejerna idag. Känns konstigt men skönt om något!! Det ger riktiga sommarkännslor när man kollar på josses matcher!
 


men nu antar att våran sommar kommmer se ut på nåt liknande sätt..

Mikaela som har varit utomlands kom hem med fina presenter till oss. Alla fick armband, så gulligt av hon att tänka på oss! Mikaela är helt enkelt bäst!! Men jag känner mig faktiskt inte så fri ändå, josse jobbar och mamma å pappa är ju i stockholm och kommer inte hem förän inatt, så jag har en del ansvar när det bara är jag och min lillebror. Sista maj dagen idag, nu kommer den riktiga sommaren ju!

We lost what we started

mina fina chejor






idag kom mickan hem!! Jag längtar efter att få se henne imorgon!




notera att alla har randiga tröjor

baby mj

höjdpunkten igår var fridas valpar utan tvekan. Dom var så söta så att man kunde äta upp dom! Massvis med små gosaker som man såg i deras ögon hur mycket dom ville vara i min famn! Helt sjukt alla bara klättrade till mig. jag var liksom en valp magnet.

snodde den sötaste bilden av josse!!!!
kolla på den lille killen.. eller tjejen? kanske var det edward jacob?
eller michael jackson?

Vi han också med båda max och donken på samma kväll. Hur tufft är inte det.
Nu återstår bara lite städa sen ska jag hitta på någerst roligt, har lust att fara
till stil och pumpa kanske.

hockey pulver

var det inte länge sen man åt hockey pulver! Hittade det i mon lillebrors rum och bestämde mig för att sno den! Det var så sjukt gott och många minnen med hockey pulver å choklad cigaretter! haha! Idag blir jag nog i alla fall tvingad till att städa inför josses 18 års fest, som förövrigt jag inte ens kommer bli lyckad utan ett gäng 15/16 åringar där.. Josse som är så stolt for iväg och skulle köpa cigg. Wiihoo 18 år!

mamma och pappa for till stockholm i morse.. vådar inte gott för vårat lilla hus i björsbyn.......................




tuisterna nummer 1








hittade albumet med utomlands bilderna från förrförra året, hehe


fina ballerina

hej kände för ett inlägg, jag ska slå in min systers present. Hon fyller ju trots allt 18 år. Hejdå

hey ho

pimp your bikini



sneak peak på min skolavslutnings klänning


min mobil hihihi


och lasse i sin fina bjällra från en choklad kanin


ja en perfekt förklaring till allt, och ni kan ju förvänta er mer inlägg nu
när det inte är några läxor som ska göras!

klar!!1

Inga läxor och fint väder, hur underbart? Idag lämnade jag in ett färdigt gjort so arbete, bilder, och har varit på ormis med josse och sprungit. Det känns också bra. Men det bästa är att vi fick tillbaka våra aktier idag och så kollade vem som vunnit mest pengar på dom, gissa vad. Det blev jag! Fick ett paket med pennvässare, penna, block, sudd och linjal... och allt står det chelsea på. Våran so lärare är nämligen galen i dom. Aja det skadar ju inte med lite skol material när skolan snart slutar. Snart ska jag till mina kusiner och äta tårta. Gott! Känna bara tråkigt att jag kommer samla på mig allt fett som jag sprang bort idag!


saknar mickan pickan! kom heem!

soooft

Jag har gjort nytta idag. Jag ritade klart alla bilder till bilden, skulle göra so, tränat och inte suttit vid datorn på hela dagen! Jag känner mig stolt och nu fattas det bara att sova tidigt. Det ska jag göra snart, natti

blev ett litet hej och hejdå inlägg

ett tu tre

Jag började på min sista bild som ska lämnas in på torsdag och sen kom jag på att jag inte hade färgpennor hemma och gav upp. Men jag gjorde lite i alla fall och nu ska jag börja med den eviga so:n! Hatar att det aldrig blir klart. Det känns verkligen att det är slut på den chilliga tiden i livet snart. Jag vill tillbaka till sisådär fyran/femman! Jag vill inte bli stor och börja gymnasiet. Jag tror att jag ska fly till peter pan landet där man inte växer upp. Men vi har i alla fall inte så mycket lektioner imorgon, vi ska till ormis och göra nån hinderbana. Kan bli kul.. eller en katastrof. Äh jag längtar egentligen bara till DH ikväll. Älskar verkligen tisdagar, 20.00 ugly betty, 21.00 DH, 21.55 cougar town. Perfekt helt enkelt. Nej nu är det mat heidoooo bloggis

mmm blåbär

remember the time you smiled?

Hemlisen jga pratade om hehe.. en nyy mobiiiil!! Inte så kul kanske, men för mig är det det. Josse har hållit på med den hela dagen, i know you want it! hihi. Men en ny mobil tar inte bort ärren från min gammla.. eller jo! Men det värsta är att vi fick reda på att vi har matte prov snart, jag som trodde det var slut med alla prov eller i alla fall allt utom nationella. Men jag känner mig redan fullproppad med läxor inlämnngar och så vidare. Jag tror jag ska rita lite på bilderna som ska in på torsdag tror jag?


vi var med våran lilla episka klass idag på ormis, det var trevligt och gott.






ledsen?







när man har med kameran så använder man den!


get in touch

känner mig lite deppig vet egentligen inte varför. Hade tänkt göra lite so och bild nu i alla fall. Ville bara berätta för er att jag har köpt min skolavslutinings klänning nu. Allt är fixat för balen och avslutningen nu då, skor till båda och klänningar till båda. Känner mig nöjd. Det var mamma och josse som köpte klänningen så dom köpte även lite olika bikini band i coola lysande färger till min svarta bikini. Pimp my bikini! Den blev riktigt cool, som ny. Aja nu gör jag läxa i väntan på gossip girl. ciao!

bilder






adam 8 år



adam 9 år

och imorgon har han sitt tionde kalas! Shit vad fort det går! kändes som
igår han var en liten skit, villekt han fortfaqrande är men ändå.


kalas

Det är grönt ute men värmen försvann igen, jag som tänkte pressa lite innan våran bal och skolavslutningen! Då blir det vita ben till vit klänning då. Har en liten hemlis att berätta i veckan också, jag vill inte att josse ska få reda på det här på bloggen så det förblir en hemlis ett tag till, hihi.


Jag har funderat på att pierca naveln.. men jag vill inte ha en sån där äcklig fjortis bling bling piercing. Typ en sån här


jag vill ha nåt riktigt coolt typ en sån här



Lill adde fyller 10 år idag! Stor adde mena jag, han är ju trots
allt 10 nu..


nu ska jag umgås med kussarna heiidooo

stadsmaran

Gårkvällen var bra förutom att vi hyrde nån kass spansk skräckis. Inte skräckis i alla fall! Men det är ju inte första gången vi hyr en spansk film omedvetande. Det är alltid lika kul. Nåja idag blir det i alla fall att stå och skratta åt alla som måste springa stadsmaran. Sen måste jag baka lite till madas, adwards,adischs, addes, adams kalas. Ja han har ju ett antal smeknamn. Juste igår gjorde vi en grym spotify lista hos clara! Våra fiiina sommarhits finns där!


Sista dagen vi får träffa mickan innan hon sticker till rhodos! Fy fan vad avis jag är på henne! Men vi kommer sakna henne så mycket♥

her and him


all in one shadow.

tropicana

Varit på stan med min syster och köpt den grymmaste presenten någonsin till min lille bror.. eller? hur som helst så kommer han älska den! Lillen fyller hela 10 bast imorgon! Oj oj den tiden kommer man inte ihåg. måste börja leta en present till min syster som fyller 18 nästa lördag, lillen!

Mina nya shorts som jag kommer ha i princip hela sommaren i sträck!!1


trötter, glader, toker

känns som att det blivit lite lamt i bloggen, men vad tusan solen skiner och det är alltid över 20+ ute! Så bloggen kommer ju faktiskt i andra hand, men när jag inte heller har så mycket läxa så kanske jag skriver mer. Känns tråkigt utan bilder och jag orkar bara inte ladda in bilder varenda dag. Så ni får sånt som inte ens hör till texten. Blir väl bra. Ikväll hade jag behövt kämpa d bilderna men det blev en cykel runda lite överallt med mickisch och jossiposs istället. Jag åt bland annat min första donken glass för i år!

det blir gammla goingar pga min lathet..



hittade några som jag tyckte liknade våran kväll, hehe

och några tagna av josse



juste, vi gled runt i korta shorts ända in på kvällskvisten utan att frysa!
fast nu blir ögonlocken tunga och jag tror att john blund har varit här, natti

makaroner

Så jävla varmt det har varit i flera dagar nu, inte för att jag klagar men jag måste nog köpa flera burkar deo så som jag lökar med alla kläder på! Kan man inte få ha typ hemskola när det är som varmast. Men jag har gjort nytta i solen, har faktiskt läst ut hungerspelen. Hatade slutet men men josse får berätt hur andra delen var, orkar verkligen inte läsa den. Imorgon får jag barn bidraget och ska in till stan med tjejerna, kom också på att jag faktiskt har lite olika present kort och sånt. Så nu har jag faktiskt mycket pengar. Jag som har gått omkring och tyckt så synd om mig som aldrig har pengar i fickan.

gillaru nitar eller?


don't surrender

Jag kände att det var en bra dag idag tills jag hamnade på fejjan och här. Måste verkligen plugga. Men jag ville bara se lite vad som hände utanför min läxvärld. Jag har till och med börjat med dom extra bilduppgifterna, eller en av dom. hoppas bara att dom inte blir så slarviga.. dom ska ju trots allt in nästa vecka! Jag kan ju bara kalla mig själv för pucko. Fast jag tror att jag ska (mikaelas citat) "plugga arslet av mig" tills DH börjar. Känner också en aning huvudvärk, konstigt då. Jag som har umgåtts med sjuka josse hela helgen.


måndagsbarn

ville bara skriva lite om att det här var en bra måndags kväll, jag dumpade läxan för härligt häng. Jag levde min dröm och köpte en lyxshake på max som jag längtat efter så länge, hade det till och med uppskrvet på mobilen. Tror faktiskt också att det var första gången jag såg skaburbian collective killen på så nära håll, nån meter brevid mig satt han med sin gitarr och sjöng lite olika låtar. Bland annat den enda jag kände igen walking in memphis som jag älskat ända sedan calle sjöng den för första gången i idol! Nu är det dags att sova det var allt från mig idag, gonatt!

borttappat

jag har tappat bort mina nycklar och min norrbottens ring, riktigt bra gjort. Min älskade ring och mina inte så älskade nycklar, dom hör till skåpet så det kanske förklarar allt. Men ändå dom bara försvann. Hittar dom ingen stans! Nåja nu ska jag i alla fall lägga undan datorn och ut i solen med min fina biologibok, omprov på onsdag.. jag känner pressen. Aja ville bara att ni skulle veta att jag lever! tjarååå



juste häng ikväll också! Skönt slippa sitta hemma och säcka




vill också säga att min granne som går på dagis står och skriker: JUULIIIAAA, HÖR DU MIG!
jätte gulligt, med mycket norbottniskt uttal på julia.

ses nästa helg söndag

Jag har nog vant mig vid den brännheta värmen idag, för nu fryser jag som en gris. Ska ta en lång varm dusch och jag håller fortfarande på med att vänja mig vid att tvätta håret en gång. Det har gått fin fint hittils. Men problemet är att då tar det så kort tid att duscha om jag bara tvättar en gång. Jag vill stå länge. Aja det hät lovet har varit väldigt nyttigt. Jag har faktiskt fått lite läxa gjort. Men dock väldigt mycket kvar. Helt sjukt att det grönskar i luleå i maj! Nästa anhalt är jordgubbarna i juli!!1 Dom kanske kommer tidigare i år! Jag väntar spännt. Jag vill verkligen att skolan ska ta slut nu. Är nådigt less nu.

I tried to cry myself to sleep, Cause it was supposed to hurt


kort

Hemma från den galna släkten i västmark. Nu ska jag sola med mamma och senare ska jag nog följa josse och kolle när jenny har match. Men nu ska jag inte sitta här när det är sol ute, datorn kommer faktiskt i andra hand när det är sol ute.

västmark

Snart kommer josse och hennes familj med husbilen. Vi ska till hennes mormor och morfar och jag tar med min lillebror. Faktiskt hennes mormors idé. Han får vara med josses kusinbarn kevin som är typ ett år yngre. Jag har faktiskt med mig biologi mappen så nu ska jag proppa hjärnan full med gener, DNA och allt sånt. Men nu kommer dom vi synes

fin kväll

Kvällen blev riktigt bra, först var det bara  jag, josse, mickan och clara som så duktigt nog tog oss upp ända på mjölkuddsbergets topp! Senare kom ett gäng pojkar och dom tog så klart med sig regnet. Ungefär så såg kvällen ut. Fast den var såklart inte så hemsk som den verkade. Eftersom att min syster är i stockholm så har hon med sig kameran och jag har därför inga bilder, min mobil har ju ca 200 megapixel kamera så dom är föör bra för bloggen. men ni får lite andra bilder så att det inte blir ett gammalt tråkigt inlägg.


did you change your mind? well i didn't change mine

Jag avgudar klaras skolavslutning klänning! Verkligen avgudar! Helt sjukt snygg. Men jag ska inte prata om den, det gör mig bara deppig då................. Så jag pratar om min fina bränna som jag så klart fick idag. Sitter såå fint att ha en sporttopp bränna. men jag har inte så mycket kul att säga förutom att det var trevligt ikväll och att vi har bestämt att vi SKA se paranormal activity. Känner mig rädd redan!

fyra fina flodströms på rad

jag är så heet sååå heeet, kan ingen svalka mig

Det är ju helt sjukt varmt ute! Sist jag kollade på termometern höll den på att spricka för att den aldrig nått så hög temperatur! Jag börjar faktiskt ångra lite att jag satte på mig min sport topp, fiiin bränna carro. Men det som är härligast är att jag nu har skickat in min HK uppgift nu, lite sent men ändå. Sen kommer mimmi förbi och säger att hon åker till los angeles idag! Men nej nej jag är inte avis!! Juste jag lyssnar på lite låtar som kommer bli årets sommar hits för våran lilla grupp.


looov-e

så skönt att få lov med två förlorade matcher och en lika!!! Fatta villka framsteg våran klass har gjort, LIKA! Med 4-4 också! Bra 9B! Ikväll blir det häng hos foppan med ett gäng. Hihi rim. Men just nu får ni bilder som jag så flitigt har tagit.






Memento

Jag sitter och äter krossad daim som blev över en gång från ett bak. Gott. Det tycker katten med. Sen så sitter jag ju självklart här igen. Jag behöver göra massor men har definitivt inte massor med ork till det. Jag känner att det skulle sitta fint med lov just nu faktiskt. Jag gjorde en väldigt korkad sak för nån dag sen, jag anmälde mig till fotbolls turneringen!! Dumma idiot carro. Jag hatar till och med fotboll. Vad tänkte jag med? josses hjärna kanske.


now you ask about you and i, theres no you and i



I knew better
Than to let you break my heart
The soul you'll never see again
Won't be showing scars

you still love her, i can see it in your eyes


hallå i stugan!
jag kände för en liten marie hälsnings fras.
Jag känner mig bajs mätt fortfarande från våran "lilla" fika bufé på hkn. Men det gör inget för i dagar har jag proppat i mig från bufén vi beställde till mammas 40 års fest. Som det blev en aning över från. Det blir nog bufé till middag flera dagar fram över också.

chipmunks

även fasst jag sov till ca halv två idag så kännar jag att sömnen börjar slå sig ner. Haha! Skoja bara. Jag är pigg som en åsna och ska läsa lite biologi eftersom att jag han bara läsa igenom pappret till vad man ska kunna innan jag satte på alvin och gänget. Men det lär ju bli ig i alla fall, så kanske sätter på nåt gammalt avsnitt av DH istället. Förr när jag var lite för besatt i det så fick jag nästan alla boxar som tyvär redan är sedda lite för många gånger. Men det kanske är roligat att se nåt av de allra första avsnitten.
hur som haver så blir det i alla fall ingen mer bloggning idag för min del, eller?


huuur söt är inte theodor????


lite farmorbilder





it's time to start the countdown

solig dag idag. Jag vill ut i solen med josse men hon ä icket hemma så jag städar upp gårdagens frestelser och såklart plugga. Hade jag helt glömt bort. Jag får ig nu, heiråå

fest fest

har inte haft tid att blogga. Min mamma har nämligen 40 års fest idag och jag var ju så klart tvungen att hjälpa. Först ska jag äta bufé och till efter rätt tårta! Sen drar jag vidare på 16 års "kalas". Hiba har ju fyllt år och där får jag troligtvis också tårta. Hihi!! Jag ska njuta av varje sekund!

i fredags, dom första riktiga vårbilderna i solen!



tihi

Juste ett inlägg för hiba också, För en av mina vänner som nämligen heter hiba ibrahim fyller 16 idaaag!

interchena shamota hihi, om det nu stavas så? I alla fall Grattis hiba♥

photos

















you couldn't be more gone



i'm burning all the memories, hoping
that i might forget him and his bad taste

hiba style

Imorgon fyller hiba år och vi har köpt hennes present idag. Hiba style hihi. Men jag är verkligen inte på blogg humör nu jag är svin trött, så jag kanske skriver senare.


jag vill leva i nuet och ångra mig sen

jag känner mig lite "sne" ett nytt ord jag lärt mig för ledsen/arg. Jag skulle vilja fara utomlands, långt långt bort och stanna där i månader. Bara jag och mina fina. härligt det skulle vara. skulle ju inte sitta helt fel med typ.. maldiverna? eller grekland? Åå vad härligt. Själva ute på en öde ö och bara varandra å solen. hihi låter som en dröm.

maldiverna


grekland


helt sjukt vad jag skulle vilja sticka iväg från allt och alla just nu. Precis just nu,
skita i allt och sticka iväg till nåt hätligt ställe. Jag vill bort från Skolan, pluggandet, tidiga morgnar, kalla dagar och det jag mest vill bort från.. störda människor!


underbart!

Just nu är det så fint väder! Helt sjukt! Jag tog ut min dator, en banan och min lilla katt och sitter i solen. Så jävla varmt. Kan det inte vara såhär på helgerna istället. Just nu skulle jag vilja fara ut och springa i det här vädret. Men Som jag har sagt så har jag svin ont i halsen och förkylning på g tror jag. Det kommer nog få vänta lite till. Men nu ska jag kolla till min katt, det känns som att han har försvunnit igen!




bara massa nationella som jag ändå inte kan plugga till
så det känns soooft nu!

godnatt



Glömde bara säga i förra inlägget att sen jag och mickan var å kollade josses match så har vi båda blivit sjuka. Min hals dödar mig och jag tror jag ska ta med alla burkar jag hittar med bafucin. Vi som trodde att vi var så smarta och tog med filt å allt, väldigt klokt av oss.. medans vissa andra kom i stora feta vinter jackor och mjukisar med långkallingar under!

och ja, detta inlägg var endast för att få lite respekt och visa att jag håller på att bli sjuk!


la bomba

I helgen så satte min syrra på några fula låtar och så kände jag igen en.. då var det den låten vi dansade till en gång på ett konfa läger.
Den är sviiin beroende och nu kan jag inte få ut den från huvudet. Men rolig är den i alla fall. Vi dansade salsa till den tror jag.

kanske ska nämna att det är den första




läkerol

Det känns som att det börjar byggas upp med läxor igen! Är så sjukt skoltrött just nu och så glad för mikaelas skull! hihi hemlis. Just nu sitter jag och proppar läkerol som bjöds på idol igår. Inte så bra dock finns massa laxeringsmedel i det och det kommer ju vissa konsekvenser med det.. Ville också nämna att min lilla kisse rymde till porsön idag. Ingen släppte in han på morgonen, adam släppte ut han och josse halvsov medans han förklarade att hon skulle ta in han sen. Puckon!


just nu är min läkerol ask och min mobil min ända sanna kärlek.
Dock så har jag kastat sönder min mobil lite


idol

idag var jag, josse, camilla och mikaela på idol och tittade när josefine skulle dansa. Super duktig! Åhh det såg så kul ut! Stolta tittare. Sen blev vi stolta tittare igen när jag och mikaela for å kollade på josses match som dom van med 9-0. OCH josse gjorde mål. Jag är en riktigt stolt kamrat idag! Rikgtigt bra josefine och josefine. Fast nu är det dags för sängen, ännu mer stolt över mig själv som går och lägger mig tidigt.








riktiga tuffingar som inte ens stavar rätt


lördag är en bra dag

Ganska sooft lördag, filmhäng och sten chilla! Jag borde egentligen inte ligga med datron i min famn utan sova! Vi ska upp tidigt ch ställa oss i kön till idol 2010!!! Inte som det låter.. vi ska se josefine puto dansa! Såå kuuuul! Jag har alltid velat göra det! Hopppas hon äger sönder allt och alla så vi har nåt att vara stolt över i vårat lilla gäng! Nej nu ska jag ta mitt förnuft till fånga och galet nog sova, natti


www.du&jag.se

Mycket bra valborg det blev i år! MYCKET bra! hihi. Hur som helst faffa fyller 70 år♥ på tisdag och vi var där idag och jag åt som en gris. Så jag mår ganska så svin dåligt just nu. Men jag tror jag ska gå och lägga mig tidigt då, känns skönt. Jag, josse och mickan sov ca 6 timmar och jag känner mig ganska så slut nu. En lugn hemmakväll för min del.

hittade en söt bild på josse och mickan

RSS 2.0