tötiiii

Om jag nån gång i mitt liv skaffar hund (som jag ska)! så ska jag banne mig ha en sån här söt liten gräddtårta!



sensommar

Nu känner jag mig helt deppig. Sensommaren är här och nu väntas bara hösten. Åhh varför är sommaren så kort. Jag har verkligen inte hunnit göra nåt av det jag hade planerat. Men igår kväll hade jag, clara, camilla, hiba och agnes en mysig kväll. Först svängde vi förbi hemmakväll och köpte världens fetaste godispåse(som var pricken över iet). Sen for vi till gültza och bara hängde och faktiskt badade. Men när mörkret föll så gled vi vidare till clari och såg skräckis. Dock hade jag redan sett den men vad gör det, jag blev lika rädd ändå. Vi såg case 39, inte så länge sen jag såg den men den är svinigt bra till och med alla andra tyckte det. Men nu får ni avnjuta en bunt bilder.













Juste jag har fått världens feting förkylning också. Min hals gör fortfarande ont. Kan det bero på att jag badade i svinkallt vatten.. aja nu ska jag göra en kopp te med honung i och sen ligga å snora. Tur då att jag valde att inte ens fara på pdol då.

here it goes




öronhänget var meningen för det nya hålet som jag skulle göra i örat
men som aldrig blev. Men jag ska göra det.

the echo of the echo

Okje jag har inte orkat med nåt idag så inte ett piss har hänt. Eller jo jag, josse, clara och millanprillan var hos mickan en stund såhär på kvällskvisten. Men nu ska jag se sex and the city yeey! Jag har inte sett det på svin länge. Nu ska jag njuta. hejs


jag har inga bilder för tillfället och så saknar jag min gammla mobil..
så det är ändå en passande bild.

bilbingo i högsta hugg

Idag blev det bara en snabbis på stan. Men ändå fick jag med mig ännu lite mer hem. Jag kan visa imorgon. Jag skulle göra hål i örat också men min underbara mens värk tvingade hem mig. Så det får bli en annan gång. Jag har också hunnit med att fara på bilbingo. Både familjen forssberg och flodström tog husbilen och vi var säkra på nån vinst. Men nej. Inte ens tusen spänn fick vi. Vi var hela husbilen proppad och inget ville hamna i våra börsar. Så kan det gå. Nej nu ska jag sova. Känner mig lite trött just nu. Bilbingo tar kål på mig.


juste jag har blonderat håret rå blont också.............


i ♥ kakor

Det blev inte hachiko. Den var uthyrd så det blev i love you man istället. Men det gjorde mig inget. Jag hade ändå inte lust att böla framför den filmen igen. Jag har vänt på dygnet helt och nu var jag tvunget att skriva bara för att jag inte kunde somna. Imorgon ska jag i alla fall upp 10.30........... jag ska in till stan med josse. Nä nu ska jag försöka sova. Godnatt kära blogg♥


i got u on my lips

Kände för att skriva ett inlägg och sen så såg jag att det senaste var skrivet för ca 30 minuter sedan. Men det skadar ju inte med ett till. Min syster drog ut men hon sa i alla fall att hon ska hyra film på hemvägen. Så en film kväll med magkurraren. Det lär ju bli hachiko. Men jag har redan sett den en gång i tiden en dyster kväll. Jag bölade i min ensamhet. Men min syster protesterar och vill se den. Även bror min ska se den. Familjemys på G. Men just nu är hon borta och hyr den så jag ska fortsätta att beställa lite grejjor från H&M! Wiiihoo!


jag har tre feting finnar i pannan just nu! Men dom ska bort och alla
andra som kommer komma för den delen.
 så jag köpte denna fina idag på stan

jag ska köpa allt som går och utrota finnarna!

stan

Idag fick jag min lööön! Yes så nu har jag brännt upp allt. Nä jag tänker vara sparsam och inte göra det. Hade faktiskt tänkt spara lite till min och mammas utomlandsresa.. om det blir av. Men lite har jag i alla fall fått med mig hem.






jag blev kär i ugglor ända sen jag köpte min uggelring, så nu blev det mer i samlingen!


Jag vet nu att josse är svin rädd för åska.


let's chill

Jag gillar oss!



nu cyklar jag och josse till kvarre köper mat och fixar go middag. Bara två gammla goa vänner. Sen kommer fet gänget! Blir naaajs. Det var ett tag sen alla umgicks. Hiba och mickan saknas på bilden dock. Plus att adick´h råkade vara med. Men han är ju som en liten tjej. Hejs


morgonstund är guld i mun

ändrade planer jag, camilla och josse glider iväg till stan snart. Känns underbart att vara vaken såhär tidigt. Annars brukar det bli vid två på dagen och om det är sol så känner man sig lite små less.

megan fox?

jag skulle googla på megan fox ugly för jag tänkte att hon måste ju se ful ut på nån bild.. Men nej så var det inte. Den enda fula bilden som kom upp var en bild som inte ens var hon. Eller?

hahaha!

i could really use a wish right now.

Jag och adam tog en sväng ut i regnet (som inte regnade precis då) och tog lite kort men våran profsiga systemkamera. hehe.







karamell kungen

pizza och regn funkar bra!

kort och gott

Jag och adam har proppat godis och sett kollo papporna. Rätt mysig kväll men min lilla lillebror. Som tyvär inte är så liten nå mer. Men nu snarkar han förfullt och jag är faktiskt också lite trött så jag ska nog sova. Hoppas på sol imorgon. Natti natti!


blue

Kvällen blev inte riktigt som planerat men bra ändå. Vi for från ställe till ställe. Men jag tycker det blev ganska lyckat ändå. Ikväll ska jag vara barnvakt till adam och vi ska mysa! Men nu måste jagf skynda mig för jag och mami ska på storheden! hejsvejs

(ingen bild eftersom att min syster är på trästocks med kameran)

hi my name is jane

Igår såg vi sen så kallade skräckigaste skräckisen! Haha den var långt ifrån den läskigaste. Ja vi såg paranormal activity. Jag har i alla fall sett läskigare. Men jag kanske är en hårding för det var fyra killar som också var lite rädda. Men sen så drog alla killar utom en.. jonatan. Josse var lite trött och gick å la sig medand jag och jonatan satt inne på chatroulette halva natten. Sånt man roar sig med när man inte kan sova. Men vi råkade i alla fall väcka josse och det började bra. Tills jag och josse började dra igång en av våra berömda små diskutioner. Men men jag är nöjd ändå.


snodd bild av jossa men ändå


nu ska jag silla (blink blink josse)


villka sommarkännslor

Tittade igenom posten och såg en h&m tidning som jag ville kolla i. Men naturligtvis så stod det att det var hösten 2010. åå (dock var det finfina grejjor). Passande att sitta och bläddra i den en sån här vacker sommardag när det öser ner regn och jag å josse precis listat ut att det är bara en månad kvar av sommarlovet. Jaa sommarkännslorna svämmar över....

tänk om sverige hade sånt här klimat.....


case 39

Igår kväll såg jag och min syrra en skräckfilm. Eller drama/rysare. Men det var hemsk! Jag som hatar skräckfilmer. Men för dom som gillar det så tycker jag att ni ska se den. Case 39. Egentligen var den mest spännande men för att man alltid var så fastklistrad vid den så blev den svin läskig när det väl hände nåt. Okej nu låter det som att håller på med en film försäljning. Men se den! Men nu ska jag gå och ta bort plåstret på mitt köttsår.


fear of future is worse than pain of past

Hejsan svejsan.

Jag och många andra har varit hos mikaela idag. Eller många var det ju inte j och j så att säga. Det känns bra att alla är hemma nu. Förutom att alla utom jag och lilla josse ska till stockholm imorgon! Jag blir så ledsen när alla bara far iväg och vi hinner aldrig träffas. Det kommer bli bara jag och josse nu nästen rästen av hela sommalovet. Men nu ska jag iväg och leta gubbar.


Vi har bestämt oss för att börja på ny kula och göra ett helt nytt jordgubbsland. Det gammla är nästan helt igenväxt, vi flyttade bara över några plantor till det nya. Men det gammla får vara kvar tills i höst för just nu ger det fortfarande gubbar. Jag älskar jordgubbar. Det är precis därför ni får nästan ett helt inlägg om mitt jordgubbsland. eller ja......... mina jordgubbs land ;););)


inte världens fräschaste bild... men notera att tårtan är ca en dag gammal.
kylskåpsliggande.

love me or love me not

Jag och min syrra har hyrt film och gort fruktsallad. Det första jag gjorde var att skära mig ett djupt sår på tummen som vägrade sluta blöda. När jag satte plåste så kom det in frukt saft och det sved så in i norden. Men jag tejpade och nu mår den bra?



det ser ut som att nån har dött i köket efter min lilla insident, blod här och där. Tur bara att det inte kom i min underbara fruktsallad. Imorgon har jag feta planer. Jorgubbsjakt! Kan nog vara slut med dom mogna, dom sista åkte på tårtan. night night!

google

Pappa fyller år idag så jag har fått mina drömmars mat från alla håll. Tårta mm som frukost och halstrad strömming till middag! Åhh så gott. Nu är jag proppmätt och tänker jäsa framför datorn. Ha det bra.

se ni att jag kan skela med bara ett öga! Hoho det har jag inte ens vetat själv.

geisha

Kvällen är inte slut förän allt godis är slut!

men jag är på god väg...

hahahah! Hos juto såg vi den galna professorn! hehe sjukt bra film.

den skulle jag kunna se om och om igen!


hej hallå

Idag blev det ingen soldag så jag har suttit vid datorn i princip hela dagen. Men sen räddade josefine och camilla min kväll och jag for ut och var med dom. Vi åt frukt (väldigt nyttigt av oss) och såg en vädigt bra film? Nåja nu ska jag sussa för imorgon har jag josefine och camilla smidigt planer. Stranden om det blir sol! goo natt på eer!

blått

jag har kännt mig naken utan nagelack i tre hela dagar. Guud så bra det känns att ha blåa nagla igen. Idag var jag och juto en sväng till stranden. Riktigt varmt det var i vattnet. Faktiskt en lyckad strand dag! Nu ska jag, josse och vikckan ut igen. Vi ska röja staden. heh skoja vi ska nog bara cykla som små förståndiga flickor.

kvällskvisten

Jag, camilla och josefine hyrde film och for till mig. Det blev my sisters keeper riktigt bra film men sorlig. Nu piper min telefon att den har slut batteri så då har jag en anledning att gå till mitt rum och sova. Det kanske blir storforssen imorgon också med pappa och adam om vädret är på min sida. Sex and the city slutade ändå och nu börjar dåååliga 2 ½ men så dags att hoppa i säng då..

fina flickor



ååh jag blev fasst vid 2 ½ men.. megan fox var med! höhöhö

sundsvall

lite snabbt om sundsvall vill jag bara berätta. Det var så komiskt. Vi åkte bil flera timmar stannade och badade åkte mera bil. Hyrde stuga i sundsvall. For till bauhaus på morgonen och skulle köpa våran efterlängtatde solsäng........... som tyvär var slut! hahah!


jaj nu får ni sundsvalls resan i bilder

det är så trendigt att vara två olika färger.




detta var våran ac eftersom att pappa har pajat den..

jordisar

Igår skulle det bli strandhäng med josse och juto med det varade inte länge. Snabbt så for vi och hyrde film å allt vad det innebär. Sen på kvällen så tog jag josse och vickan en cykelrunda genom fina luleå. Eller vi for till olika matställen och sånt. Men jag ser nåt rött i jordgubbs landet nu så jag måste skynda dit innan nån annan hinner!





yeey mee like...........

våran underbara strandtripp slutade med regn.


hoppades på sol idag eftersom att det blev sol på kvällen, vi var gladaa

höhöhö lite smält och arg, min favo glass från och med igår!



cykelrunda

mina ben är helt slut. har varit på en cykelrunda med papi och adisch idag! Till storheden och köpte en cykelkorg  för 40 ynka kronor, fortsatte till ica maxi och köpte glass, sen till en liten strand nära storsand och sist till farmor i sunderbyn.. ja det kanske var min rumpa som det kändes mest i trots allt. Den sa emot i slutet vid rutvik. Ja min dag har sett ut som ett mortionspass ungefär. Men nu ska jag ettaa sen kanske iväg till juto! hejhopp

say you love me more than you did before

Det känns som att sommarlovet snart är slut. Som att allt kommer börja om igen väldigt snart. Jag går alltid omkring och oroar mig för mitt val och allt sånt. Det förstör min sommar lite smått. Men det är dom två senaste sommrarna som har kännts kortast. Förra sommaren tog konfirmationen upp en stor del av sommren, och nu sommarjobbet å oroan över gymnasiet. Man tycker ju att det är nu vi borde ha mognat och kan bli mer "vuxna". Men inte jag. Det känns som att jag inte är redo att börja ta allt i egna händer ännu. Inte såhär tidig. det borde vara vid 30 års åldern eller nåt sånt. Då är jag nog redo. Föräldrarna borde ha fått göra våra gymnasieval. Har en kännsla av att jag kommer bo hemma väääldigt länge. hehe.

                  

i know i could saved our love that night if i'd known what to say.

fotbolls vm..

min grej det där med fotboll. Nej men jag satt med framför tvn och tvingade mig själv att se bara för att jag minst måste ha sett en match under hela vm. Och hips vips så var jag som fastklistard. Helt sjukt att en fotbolls hatare som jag kan bli så inne i en match. Det är faktiskt rätt kul att se. Men under den sista tiden på första perioden blev ögonlocken lite tunga så jag var tvungen att hämta datorn för att hålla mig vaken. Lika bra då för jag har inte skrivit på hela attans helgen. Men idag har det varit underbart väder ute och jag var tvungen att vara ute. Har hunniut med att bada i mina kussars pool två gånger. Med adisch i solen och josse å millanprillan lite senare. Vi åt också upp två chipspåsar och nästan en hel godispåse..





nej nu ska jag se film med min syster. I'ts complicated. Den verkar bra.


i'm lovin' it

Jag har varit med josse, clara och camilla hela kvällen. Det var mycket trevligt. Det var ett tag sen nu. Vi for från ställe till ställe och och vi fick oss nåt att äta överallt. Till och med två glassar på donken. vi borde verkligen bryta den här dåliga vana att alltid äta nåt. Mat är verkligen magiskt och får oss att säga alla våra mörkaste hemligheter.. eller.. typ. Men nu ska jag sova för jag ska upp tidigt. Ska till sundsvall. Yee bauhaus! natti natti!





räätarrddd

dom bästa bilderna är alltid dom oseriösa..

men ni får en seriös bild också bara för att jag tror ni aldrig skådat en
sån förr?

got lost in the shadows

känner mig rätt hängig. Ont i huvudet och så är vädret sådär. Har kanske planerat att hitta på nåt med tjejerna som finns kvar. Clara åker ju till hennes stuga imorgon. Det känns piss dåligt. Då är det bara jag, josse och camilla kvar. Camilla jobbar på dagarna och josse måste vara med hennes nykommling i familjen hela dagarna.. Men pappa har ändå bara semester i två veckor så jag kan umgås med han tills han börjar jobba igen. Vi hade ju tänkt fara och bada idag men så blev inte fallet. Vädret bråkar och jag tråkar. höhöhö


natt berättelse

hihi. När jag skulle tvätta ansiktet så tänkte jag att det var nog lika bra att sätta på ansiktsmask. Medans jag stod där och skulle ha det i tio minuter på så började jag borsta tänderna. Men vi har en sån där kran som finns på donken. En sån där som man bara sätter händerna under och så kommer det vatten. Så när jag skulle spotta och ha vatten så slutade det aldrig att spola. Det har dock hänt vääldigt många gånger. Men nu kände jag mig väldigt taskig. Jag var tvungen att väcka en halvsovandes pappa och han var tvungen att stänga av vattnet, ta lös hela kranen, leta värktyg och allt sånt. Jag hade verkligen skuldkännslor. Men det värsta var ju att jag hade haft på den där ansiktsmaskien i mer än en halvtimma och den skulle ju bara vara på i 10 min! Hehe så jag fick tvätta bort det i duschen snabbt när pappa startade vattnet. Allt blev kaos för att jag skulle ha ansiktsmask..................... ja nu ska jag sova. Godnatt mina fina♥

hoppas min hud mår bra efter ca en timmes för lång tid med ansiktsmask!



det såg ut som att jag hade väldigt vita tänder på den här bilden!
hehe mee likeee!


take your place

sådär. Tänkte sätta mig ner med datorn och bara ta det lungt å skriva nå snitsigt. Men då såg jag en fet jävla geting som kröp där. Men efter en stunds kämpande så fick jag ut den. Jag tänkte så klart döda den först men sen såg jag hur den  led när den fasnade här och var så jag hjälpte den istället.

Jag och josse tog en cyklel tur upp till katterna. Hon har inte så mycket tid att vara med mig nå mer sen hon skaffade hund.. jag blir lite ledsen. Nästan alla andra är upptagna. Nu är även josse det med sin hund. Hela sommaren minsann! men nu ska jag duscha och sen sätta på nån film. Jag sommnar så sent på kvällarna nu..




fågelskit

när jag och adam skulle och köpa glass idag så skulle jag sätta mig och cykla på min nya fina cykel och när vi skulle iväg så såg jag en stor fet fågelskithög på styret. Inte en så stor sak egentligen.. men på min nya cykel gör det mycket!!!! Nu måste jag putsa den och göra den skinande ren! Måste fara till biltema nån dag också å köpa en cykelkorg. Jag känner mig lite handikappad. Men på fredag så ska vi kanske iväg till sundsvall och hyra stuga å sånt. En liten tripp. Egentligen är det bara för att bauhaus finns där och mamma vill ha en speciell solsäng därifrån. Den gick inte heller att beställa. Men då kanske vi ska köpa en cykelkorg på på vägen dit stället. Ja min nya cykel är det bästa som har hänt mig på lääänge!

sovmorgon

Jag vaknade vid tolv och kollade ut. Då var det inte så värst bra väder. Målnigt och regnigt så jag somnade om och vaknade vit två. En riktig sovmorgon. Det var bara bra för min hals. Så idag har jag inte haft ont i halsen och så har jag bara solat hemma å badat i våran mini pool. Nu hatar jag den sen vi badade i mina kusiners pool som var skit dtor och djup. Jag tänker fara dit varenda dag. Men nu ska jag fortsätta att pressa i solen. Det börjar bli lite varmt. Jag tror jag ska hoppa i poolen nu..


soulmates

om ni kikar in på josses blogg så ser ni ungefär hur mitt inlägg här skulla ha varit. Haha, ja vi är så läskigt lika i huvudet så det inte är sant. Men hur som haver så kan ni i alla fall få bilden som jag tog av camilla. Den är värd att visas nu när jag snott den..

såg nu också att det var samma bild.........................det gör det hela ännu läskigare!


hehehej

Det har varit bajs varmt idag! Så härligt! Vi for till storsand och badade å stekte. Jag adam och adams kompis for också upp till katterna. Mina kusiner har en mycket större pool än oss så vi badade där och det var svin varmt i deras pool! Men nu känner jag att jag håller på att bli sjuk tror jag. Min hals gör ont. Jag ska nog lägga mig tidigt ikväll och försöka sova bort det mesta. Enligt josefine funkar det! Så vi får se, jag tror också att jag ska avstå från att bada. Bara sola räcker för mig ett tag då.




pappa packåsnan



playa

Nu far jag pappa oh adam och badar!! Nästa premiär förutom på midsommar i en båthamn.. Så sjukt varmt! Stackars sommarjobbarna säger jag bara nu! Jag tycker verkligen synd om dom. Nu när solen är framme kommer den riktiga pinan. aja nu drar vi ut i värmeeen!

filmkväll

Idag blev det minsan bilbingo. Men ack ack ingen vinst! Det gör inte så mycket faktiskt. eller visst hade det varit trevligt med några lappar till. Men eftersom att jag har varit upptagen nästan hela dagen så har jag inte hunnit skriva. Så ni får nattblogg. Jag och syster for till katterna och när vi ändå var där så tog vi tillfället i akt att låna lite filmer. Min syster ska nämligen se eclipse imorgon så hon ville ha en liten uppfärskining av new moon. Så vi har sett den. Jag fattar inte varför hon ska se eclipse om det enda hon gör är att klaga på alla dom filmerna. Som typ, kan han inte sola så att han inte är så blek? Blir inte han galen när hon har mens? ja och sånt! Men hoppas hon ändrar sig när hon ser eclipse. Just nu är den bland de bästa filmer jag har sett! Aja nu ska jag sova, vill inte sova bort hela dagen om det är soligt imorgon. Pappa ville tydligen fara och bada. Hoppas på bra väder då.

Och ingen bild, jag orkar inte heller rota bland de gammla så ni får bara lite hjärnträning här på min blogg idag! höhö

vanilj


vem är den mystiske som visar stjärten?

bilbingo

jahaja nu drar jag på bilbingo med josse, mamma och josses mamma. Det blir trevlans. Otur bara att jag inte han duscha.. nu kommer jag se ut som en stor fettboll. Mitt hår är så grisigt och behöver verkligen tvättas. Ville ju såklart bara att ni skulle få veta det så hejdå.

hot stuff

Ja nu har jag hunnit med att vara på stan, varit finbesök hos farmor och fått lite instruktioner. Mina kusiner ska till gotland imorgon och medans dom är där så ska jag vara deras katt vakt. Eller ja jag ska tömma skitlådan, mata dom och leka med dom mm. Dom har nämligen katt ungar som är söta som socker! Helt sjukt hur mycket jag vill ha dom. Fick också veta att dom heter vilda och harmoni. Lite roliga namn men förvånar mig inte alls att dom heter så. hur som haver så kommer jag nog att spendera min tid mycket där och gosa med dom. Men nu ska ni få njuta av en bunt med bilder. yeee!



heh ja det var en ring för er som inte fattade..



finkan med i alla lägen. Hade ingen bättre bild på halsbandet men
det är i alla fall också en uggla som ringen.



en likadan som jag köpte för inte så länge sen. Men köpte den endast
för att det var två för en på lindex där min syster skulle ha ett par öronhängen!




findus även med här. Han är nämligen lite sällskaps sjuk av sig;););)
önskar ni hade en sån katt va.


och likadana armband som jag också köpte för nån vecka sen.


ja.. här märkte jag att man såg sig själv. heh, märkte nu också att
det även är så på bild sex.


ja här med... hack i häl


c


det var ett tag sen jag blev ganska så besatt av ringar nu, sen dess så
har jag hunnit sammla på mig en hel del. Men hälften av dom har varit med
om mycket och börjar tappa färgen nu. inte vackert.


men nu har jag faktiskt börjat att tycka om guldringar. Ganska snygga
ändå. Man kan ju variera lite. Men ännu är inte guldsamlingen uppe i
massor med ringar ännu. Innan gillade jag nitar, svart, silver, döskallar
och sånt. Dom är fortfarande mina fina diamanter men kommer nog inte
änvändas lika flitigt nu..


ja.............................. bilden talar ju för sig själv. Tötnos då!


nu är jag pank och kommer förbli så ett tag. Förvisso så kommer ju mina
sommarjobbs pengar.. men det är ju ett tag dit. Lappen som sitter så fint
på min börs har jag gjort på dagis. Har lite andra också.
Dom var inte riktigt till för detta men jag gillare!

nåja allt från mig, märker ni att jag har brist på saker att göra? känner mig
en aning rastlös. Skitsamma grismamma nu ska jag leva loppan på lovet!
hejjjs!

back on track

fick sluta halv ett idag, rätt så sooft! Vi hade lite kalas med fika. Jag och jennie bjöd på tårta och två barn som skulle på sommarlov idag bjöd på jordgubbar och glass. Riktigt gott. Plus att vi fick glass med chokladsås och after eight i personal rummet tidigare. Men ca halva tårtan blev över så vi bjöd in våran före detta sommarjobb grupp. Det förtjänade dom. Har tyckt så synd om dom i två veckor nu. Aja nu ska jag på stan med min syster. Härligt att det är fint väder nu när mitt sommarlooov är igång!!


mellis på pellis

Jag känner mig väldigt rastlös. Då slog tanken mig, jag ska ju baka! Så mamma for iväg och hanlade så att jag kan göra en tårta till alla fröknar och barn. Mellis på pellis, västen på hästen och skorna på korna. Åhh jag blir så ledsen när jag tänker att jag aldrig mer kommer få höra dessa små rim av barnen( och fröknarna).


hittade en bild men lite barn som jag känner igen.. heheheh
jag googlade fram den.. stalker

härmis

Nu är det slut med min växthus design.. lite trist men life goes on. Höhö jag blev så kär i jutos design så jag bestämde mig för att göra en lite seriösare design nu såhär till sommaren. Eh ja, hej så länge för nu luktar det mat. Äcklig mat dock.


fell hard in the sand

älskar att jag alltid får sluta mycket tidigare än jag ska! Jag har till och med hunnit med att äta en glass. Inte dåligt må jag säga. Imorgon är det sista dagen och jag känner mig båda glad och ledsen på samma gång. Men mest glad dock! Nu äntligen börjar mitt sommarlov snart!

jag saknar josefine piggelin!

RSS 2.0